Dünya ne hale geldi nereye gidiyoruz dünyadaki herkes lgbt oldu lgbt olmayan kalmadı neden bu kadar çoğaldılar?

eşcinsellik çok moda sizce bu kadar yoğun eşcinsellik olan devirde eşcinsel olmadan kalmak mümkün değil aslında küresel çapta bir lgbt problemi var bunu dünyadaki dünyayı kısırlaştırıp ele geçirmek isteyen bütün dümyanın hakimi olmak isteyenler yaptı çok başarılı sonuç verdi hiç kimse evlenmiyor çocuk doğurmuyor ve artık genç nüfusumuz yok yaşlı nüfusu çoğalıyor kimse evlenmiyor dolayısıyla çocuk yok bu resmen erkeklerin sonu demek kadın erkek ilişkisi bitti ben çevremde eğlence mekanlarında dünyanın hiçbir yerinde kadın ve erkek ilişkisi görmüyorum her yönden bütün dünya lgbt yayılması arttı kadınların hepsi ben artık erkeklerden hoşlanmıyorum eşcinselim diyor dolayısıyla normalleşen bişey artık hızla yayıldı eskiden kim bilirdi kimin eşcinsel olup olmadığını herkes gizlerxi şimdi herkes heryerde söylüyor normalleşen bir şey aşina göstererek yapıldığı için önüne geçilemez halde şuanda

Güncellemeler
7 ay
sanatçılarda her türlü pislik olduğu için farklılık arayıp marjinal ilişkiler yaşıyolar lgbt bireyleri çok meşhur oluyor genelde bunlarda hayran kitleai yoğunlaştırıyolar sanatçıların ünlülerin hepsi eşcinsel menejerleri bile sanat dünyasında artık eşcinsel değilsen iş veröezler sana sanatçılar avrupanın tetikçisi avrupa ne derse onu yaygınlaşrırp dünyaya onun reklamını yaparlar para kazanmak için büyük bir lgbt lobisi var
Güncellemeler
7 ay
artık o kadar normal ve sıradan bişey olduki eşcinsel olmak toplum desteklemeye başladı eşcinsel bireyi önceden ailesi öldürse bile suç sayılmazdı artık büyük suç karakolda mahkemede heryerinde süründüeürler lgbt aktiviatleri bu işlerin peşini bırakmıyorlar eskiden tüek toplumu komşun akrabaların eşcinsel diye seni yargılardı artık banane bizene diyolar bu lgbtyi tavan yaptırdı çoğaldılar korkmuyolar işin fenası toplumda herkes güzel kardeşim oldu güzel kardeşim olmayan kalmadı
Dünya ne hale geldi nereye gidiyoruz dünyadaki herkes lgbt oldu lgbt olmayan kalmadı neden bu kadar çoğaldılar?