LGBT'nin günden güne yaygınlaşması, bu kişilerin hızla çoğalmasının sebebi nedir sizce?

LGBT'nin günden güne yaygınlaşması, bu kişilerin hızla çoğalmasının sebebi nedir sizce?
aslında bilinç altında var olan ama sadece bunu özgürce ifade edebilmek ortaya çıkması için bir birlik dayanışması oluşturdular onlarda artık biraz daha anlaşılmak istedikleri için... fazlalaşan değil olan bir durumun yansıması bu.. bu tür cinsel eğitimler toplumunuzun kültür ve coğrafyamizda insanların daha çok gizli tututugu ortam..
popülist yaklaşımlar, insanların kimliksiz kalmaları vs.
Gerçek lgbtli bireyler için bu bir hastalık ama son zamanlarda yayılan sosyal medya aracılığı ile bazı insanlar bunun havalı olduğunu düsünmeye basladı ve gerçek lgbt bireyleri ile şakacı ergenler Karıştı
Cevap
9Cevap
Muhalefet yüzünden o kadar destek aldılar ki sokak ortasında mikismeye başladılar lut kavmini bilir mısın sen?
Evet. LUT KAVMİni biliyorum. 😐
Mikismenin özgürlüğü mu var , özgürlük istiyorlarmış git nerede düdüklettiriyorsan düdüklettir kimse bir şey demiyor zaten yok efenim heryerde düdük yemek istiyorlar anadolu çocuğu birkair mi size
Çunkü eskiden söylemeye korkaklarda bu üç anadolu ahalisinin oyunlarına bi bak derim yok hokka oyunu yok bil. eme. ne sjssj 😅😅 geyliklerini oyuna vurarak gizliyorlar dı erkek gibi gözüküp gizli geylerdi yanih 😅😅 ana artık kimse susmuyo ve olması gerekenden bu
Bu seninkisi şeye döndü eskiden bu kadar cinayet yoktu.
Eskiden de vardı teknoloji ile birlikte su yüzüne çıktı
lgbt hep vardı, sadece insanlar yönelimlerini açıklamaktan korkuyorlardı. dışlandıkları için.
Her azınlık hak ister, görünmek/kabul edilmek ister, temel sebep bu.
Onların ben belasını s*keyim o*rospu çocukları orada burada özgürlük yürüyüşü adı altında provakasyon yapıyorlar gitsinler nerde s*ktiriyorlarsa s*ktirsenler ya bıktık bu y*arrak hastalarından
Yaygınlaşmadi aslında sadece insanlar artık korkmadan söyleyebilmeye basladi
Dünyanın heryerinde boyle
ben lgbt yi iğrenç buluyorum
düşünebilen bir toplum muyuz sence?
zaten önceden de vardı fakat bilinmiyordu
Bizim muhalefet sağolsun
Zevk meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?