Milletçe böyle bir ilgi mi var yoksa bu türden kimseleri destekleyen karanlık gizli büyük organizasyonlar mı var? Toplanan kalabalık şenlik havasında oynayıp geçiyor. Her alanda hak talep ediyorlar. Ama sokak ortasında öpüşmek nedir?
Müslüman Türk Anadolu böyle şeyleri kaldırmaz
Benim için sorun değil fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Son zamanlarda neden bu kadar çok travesti eşcinsel çoğaldı?
Bence bu konuda gerçekler ortaya konmuş değil, neden bir erkek kadından hoşlanırken erkeğe dönsün ki? Oluş, çevre veya baskı ile yetişen karakterlerin yatkın olabileceğini düşünüyorum nedense ben, durduk yere ben homoseksüel olayın demeyeceğini düşünüyorum kimsenin. Evinden kovulan ya da çıkan insanlarında bunu geçirebilmek adına sektöre dönüştüğü durumu olabilir. Ancak dediğim gibi dünya bu konuyla yüzleşmiyor, dönüp gerilere bakmak gerek, insanoğlunda ilk hangi karakter bu davranışı göstermiş ya da hangi ülkelerde bununla ilgili yazılar veya eserler var. Eskiden de olduğu yazılıyor , baskılanmış tarih ama bu!
yok anadolu cocuğu yok bilmem ne anlayın artık artık dönemin padişahının önünde yürüyüş yapılıyordu. enderunlu fazıl güzel oğlanlar kitabı osmanlıda yaşayan bir şair eşcinsellik vardır var olmaya devam edicek
aslında cüret ettiler edepsizliklik diz boyu oldu ulu orta yaşamasınlar tamam bisey demiyorum tercihlerine ama göz önündede yaşamasınlar biz oakdar genis rahat insanlar degiliz bunu sevgililerede dogru bulmuyorum yanlış anlasılmasın edep ahlak her zaman olursa toplum bozulmaz
Sokakta öpüşen eşcinseller değil, vakıf yurtlarında çocuklara tecavüz edenler, sınav sorularını çalanlar, torpille atama yapanlar, yüzükle gelip Karun kadar zengin olanlar, vergi ödememek için paralarını ülke dışına kaçıranlar, kamu mallarını üç kuruşa yakınlarına peşkeş çekenlerdir toplumu asıl bozanlar, çürütenler. Bırakın öpüşen öpüşsün. Öpüşenden değil, hırsızdan korkun.
Müslüman türk toplumu ; çocuk tecavüzlerini, kadın cinayetlerini, hırsızlığı ve haksızlığı çok kolay kaldırıyor. Bunuda hayli hayli kaldırabilir gibime geliyor.
Lgbt'ler her zaman vardı ki çoğalmadılar sadece sizin gibi transfobik ve homofobiklerin başkalarının hayatına karışma ve yorum yapma özgürlüğü çoğaldı bence. Nasıl ki kimse sizin dininize, inancınıza ya da diğer saçmalıklarınıza saygı duyuyorsa daha doğrusu duyulmasını bekliyorsanız siz de başkalarının hayatına saygı duymayı öyle ya da böyle öğreneceksiniz hadi naş...
Hayır yukarıda soylediklerinin hiç biri değil.. size çoğalmış gibi gelen şey sadece şuanda daha görünür oldukları.. zaten vardılar.. ama Şu an hak talep etmeleri de bu yuzden.. görünür kabul edilmek.. varlıklarının yasan haklarinin kabul edilmesi.. bu toplum neleri kaldiriyor.. şaka yapma bunu hayli hayli kaldırır.
CHP hdp kaftancıoglu imamoglu sürekli destek veriyor ikna ediyor abileri emret miş Türk toplumunu bozun diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genler bozulmaya başladı, sevgisiz ve sok.. ırmak anacıyla evlenen kadınlarda bu şekilde eşcinsel insanlar doğuyor, bana göre insanların yüzde 99 ü aynı cinsiyle sevişmek istiyor, insanların aslında çoğu gizli eşcinseldir.