Küçüklükten güçlü durmaya şartlandıkları için erkekler çoğu zaman içinde taşıdığı ağırlığı kimseye anlatamıyor Sevdiğim adam bana ailesine çevresine anlatamıyorsa bile En azından Allahın huzurunda içini döktüğünü bilmek içimi rahat hissettirir, insan yükünü bi yerelere bırakabildiğinde daha sağlam ayakta durur. Cumaya gidilmeli ^^
İçimizde tuttuklarımızı içimizde yaşadıklarımızı hatta içimizde konuşup cevap verip sustuklarımızı dışarı dökmek gerçekten çok rahatlatıyor yoksa bende bir hastalığa dönüşüyor beni çok etkiliyor
İçine attığın şeyler bi yerden sonra bedenede vuruyor evet. Elindeki vitiligo da bu sene yorgunluğun izini taşıyor gibi Sende benim gibi kendine çok dikkat etmelisin o birikmiş ağırlığı sürekli hafifletmen lazım 🙂
Evet anlıyorsun tam olarak elimdekiler bu sene oldu elimden geleni yapıyorum sürekli konuştuğum biri yok çok yakın arkadaşım yok birazda anlaşılmadığımı gördüğüm yerde bağ kuramadığım için soyutlanıyorum kendime dönüyorum yani günün sonunda sonrası malum işte
Günün sonunda ben gökyüzünden ayı seyrediyorum Sen de bi kolunu başının altına koymuş dünyayı izliyorsun Allah ikimizede sağlıklı mutlu günler nasip etsin 🙂🙂↔️
İbadet ile insan değerlendirmem çünkü bu devirde din kamufle aracı olarak kullanılıyor ama kendisine farz olanı her insan yapmalı o da Allah için, toplumdaki itibar, saygınlık ya da ne kadar ahlaklı ve iyi bir insan denilmesi için değil.
Hayırlı cumalar! 🌸 Bu tür sorularda önemli olan insanın kalbi, niyeti ve genel olarak iyi bir insan olup olmadığıdır. Namaz, kişinin inancıyla ilgili bir tercih ve sorumluluktur. Gitmeyen insanların da çok güzel yürekleri, vicdanları olabilir. Bir insanı sadece ibadetle değerlendirmek eksik olur. Bu yüzden senin için önemli olan, insanın değerleri ve davranışlarının samimiyetidir. 💕