Eşim ailesinin tüm hatalarına bi kılıf bulup sürekli eziyor, yetmiyor iyi geçineceksin, para yollayacağım karışma diyor, Normal mi?

Kocam evliliğin başında beni kız ailesinde kalamıyorum diyip her fırsatta her haftasonu evliliğinin ertesi günü bile annesinin evine götürüp yatılı kalalım dedi. Bende neden kendi evimizde kalmıyoruz neden her fırsatta yatılı gidiyoruz biraz birbirimize vakit ayıralım desemde dinlemedi 😒 tam 4 ay her fırsatta annesinin evinde gözümü açtım. Annesi ve kardeşleri de huzurumuzu bozmak birliğimizi bozmak adına çok çaba harcadılar 😒 her problemle yanlız savaştım eşim ise onlarla birlik olup yeri geldi beni çekiştirdi yeri geldi ezdi 😒 tüm olanlara rağmen o eve gittiğimde kimse hoş geldin bile demeyip surat yaptı. Eşim ise ne olursa olsun annemin gönlünü alıp iyi geçineceksin diyor. Onlar ne yaparsa anlayışlı olacaksın diyo. Ve benim annemlere de gelmiyor çünkü gelirsem annemlere ne derim diyo. Şu anda da yine ihtiyacı olmadıını bildiğim kardeşlerine abilerine benden habersiz paralar yolluyormuş ve bu seni ilgilendirmez diyo öğrendiğimde. Tartıştık diye ise gece 12 de eve geliyo. Ayrı uyuyo.

Eşim ailesinin tüm hatalarına bi kılıf bulup sürekli eziyor, yetmiyor iyi geçineceksin, para yollayacağım karışma diyor, Normal mi?