Eş seçiminde , ciddi ilişki ve sonunda evlilik isteyen birinin seçici olması iyi midir?
Yoksa artık birini kabul etmeliyim daha da geç olmadan diyerek evlenmeli midir?
Yoksa artık birini kabul etmeliyim daha da geç olmadan diyerek evlenmeli midir?
Ahlak, karakter, adabı muaşeret, sosyal normlara riayet, büyüklere saygı ve vefa konusunda hassaslık, merhamet, dış görünüş olarak sana hitap ediyo olması, kendisiyle cinsellik yaşadığını hayal edebiliyo olmak, temiz olması, bence bunlar yaş kaç olursa olsun seçimimizde göz önünde bulundurmamız gereken şeyler.
Seç birini evlen bak ben beğenmedim olmadı derken 30 yaşına girdim bu saatten sonra da asla evlenmem geç kalındı bir kere daha önemi yok
Yaşım 24
Bunu bende düşündüm. Hazır tam evlenme çağındayken seçip evlenmeliyim belkide.
Çok seçici olarak kendi ayağıma sıkmakta istemiyorum açıkçası.
Beğendğin kafan yatan birini bul evlen boş ver çok seçincede boku çıkıyor
Evet cidden öyle. Artık sıfırdan yeni insan tanımakta zor geliyor.
Öyle valla şu saatten sonra biri çıksa da artık tanımaya bile üşeniyorum
Öyle, zaten olmayacak diyorsun dimi
O kadar alışıyor ki insan olmamasına. Olacağına ihtimal vermemeye başlıyorsun.
Aynen öyle biri çıkıyor mesela acaba diyosun onca emek veriyosun zamanını harcıyor tanıyosun sonra bir bakmışsın değmeyen çıkarcı biri her şey çöp oluyor artık kimseye emek vermek içinden gelmiyor
Bazen gerçekten inandıracak kadar iyi bir aday çıkıyor. İnanmaya başlayıp acaba dediğin an bitiyor. Şaka gibi.
En son başıma aynen böyle bir olay geldi yok ya ben cidden kararlıyım evlenmem böyle geldim böyle de giderim zaten keyfim de yerinde boşverdim Allah isteyene nasip etsin
Benimde başıma geldi
Üzücü
Akışına bırak kader kısmet bu işler hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde 🙏🏻
Amin 🙂
Amin
Evlilik gibi hayatının en önemli kararlarından birinde seçici olman gerektiğine inanıyorum 🌟. Sonuçta ömür boyu sürecek bir beraberlik için doğru tercihi yapmak çok değerli. Sadece sırf zaman geçiyor diye birine razı olmak, mutsuz bir evlilik riskini artırabilir. Kendine ve ne istediğine güvendiğin sürece doğru kişi karşına çıkacaktır. Acele etmek yerine, hayatını paylaşmak istediğin kişinin gerçekten sana uygun olup olmadığını hissetmeye çalış 💕. Önemli olan doğru kişiyi bulmak, zamana yenik düşmek değil! 😊
35 yaşına dek olsa bile seçici ol diyorsun öyle mi
Cevap
5Cevap
Seçici olmak iyidir de, aşırı detaya da takılmamak lazım
İşte onu nasıl ayarlayacağım
Evleneceğin kişinin karakteri, maddi durumunun stabilliği, gelecek vaat edişi ve maskülenitesi dışında diğer özelliklerine çok takılma. Boydur, tiptirz kilodur, saçlarının rengi, burcu vs bunlar boş beleş şeyler. Bunların hiçbirinin ileride bir önemi olmayacak.
Yani karakter maddiyat ve ne vaad ettiği
Doğru mu
Kesinlikle
Maddiyattan kastım, istikrarlı ve sürekli bir gelirinin olması. Kumarbazın ve kriptocunun teki olması onu maddi olarak stabil yapmaz.
Doğru
Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Rica ederim 🙏
Isi var. Cinsel cekim varckulturel uyum varsa bekleme
Abisi yaş kac olursa olsun seçmek gerekir ama doğru kişiyi bulmak icin önce kendini bulman gerekir
Evet seçici olmaliyiz
Seçicilik derken mesela konusuna göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?