Aile evinde kalmak istemiyorum?

Ben doğuda 10 nüfusluk kalabalık bir ailenin 8 çocuğu olarak dünyaya geldim. Oldum olası ne değer gördüm ne bişey o kadar katı bir ailem var ki 20 yaşında doktora tek başıma gitmeme dahi izin vermiyorlar babam ya da abimi yanıma getiriyorlar. Arkadaşlarımın yanına gittiğimde telefonlar susmuyor bir defa bile doğru düzgün rahat bir şekilde arkadaşlarımın yanında kaldığımı hatırlamıyorum. Benden büyük bir sürü ablam var ve onlara hiç böyle davranmıyorlar , kesin bir yanlışın vardır o yüzden sana karşı böyle davranıyorlardır diyorsunuzdur ama ben oldum olası evden dışarı çıkmayan kimseyle muhatap olmayan kendi halimde biriyim birde bu doğru tarafları ilişki konularında çok katıdırlar ve ben bu yaşıma kadar da kimseyle konuşmadım ilişkim olmadı. Ablalarıma oranla dış görünüşüm daha çok ilgi çekiyor acaba o yüzden mi böyleler diye düşünüyorum , kendi haline bıraksak yanlış yollara sapar düşüncesinden gidiyorlar kesin. Benim 2 mezun senem yksye hazırlanıyorum geçen sene kütüphanede ders çalışıyordum ve istediğim puanı almadım diye tekrar mezuna kaldım bu seferde kütüphanede çalışmama müsade etmiyor evde ortamın var ne diye çalışmıyorsun diyorlar. masa başına gidiyorum iki test çözüyorum beni direk masanın başından kaldırarak başka işlerle meşgul ediyorlar psikolojim altüst olmuş durumda böyle giderse evden kurtulmamın tek yolu evlilik görünüyor bu kadar baskı bu kadar sevgisizlik içinde kalmaya daha fazla da takatim kalmadı.

Aile evinde kalmak istemiyorum?