Arkadaşlar laptop için en iyi marka ne diyorsunuz ? İkisininde tüm özelliklerini aynı varsayım yaparak oylayın... toshiba mı asus mu daha iyi?
Asus
Toshiba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle isime bakarak laptop alma. Çünkü ısınıma problemi olan bir marka. Sana önerim asus olur bu ikisi arasında. Ama diğer bir tercihin olsan dell veya lenovo mükemmel işler yapıyorlar. laptoplarının performansı hem çok iyi hem de ısınma problemleri yok
Toshiba mı asus mu dersen Asus derim. Asus akıllı insan seçimi gerçekten. Isınma problemi yok, daha hızlı ve daha fazla özelliğe sahip. Yıllardır asus kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkartmadı.
Bence en iyi toshiba. Güzelde özelliği de çok özellikleri ne kadar aynı olsa da ikisi bir olmaz toshiba çok hızlı çalışıyor ağırda değil.. Bu yüzden toshiba mı asus mu dersen toshiba derim.
Toshiba mı asus mu diyorsan toshiba al derim. Hız açısından daha hızlı ve ısınma problemi de yok. Çoğu laptopun özellikleri aynı aslında. Nasıl kullanacaksın önemli olan o.
Cevap
40Cevap
Kardeş ne için kullanacağın önemli, bilinmedik marka olmadıkça markaya çok takılma, rami kaç gb vb. de bak, şu anda acer notebookum var, ses bile gelmiyor, ısınma hiç yok, arada bir yokluyorum hiç mi ısınmaz, ısınmıyor valla, üç senedir kullanıyorum, dell notebook da iyi beş sene kullandım ama ekran kartı yandı, bazen iyisini alırsın eve getirdikten sonra bozulur, kızmet işi, internette geziğ ofis işleri, film seyretme falan yapacaksan markaya çok takılma, acer, dell, toshiba, asus hepsi işini görür.
kardeşim dell'in inspron sersi var ben n5050 kullanıyorum 2 gb dı 4 e cıkardım gercekten canavar gibi ekran kartı 1.5 gb ve kesınlıkle sees ve ısınma sorunu yok 7 8 saat acık kalsa dahı buz gibi hava üflüyor otomatık fan ı sayesınde gayet kullanıslı bılgısayar
toshiba kullanıyorum ama herkes asus tavsiye ediyo ne yalan söyleyeyim laptopumun bi sıkıntısı olmadığı halde soğudum kendilerinden asuse merak saldım:)
Anüs mü toshiba mı diye okudum kanka soruyu. Puahahah ne diyo lan bu diyorum hahahaha
farketmez ikiside gayet iş görür. birçok donanımı zaten aynıdır önemli olan ses, soğutma ve kasa yerinde incelerdim.
Asus kullanıyorum ve şifonyerin tepesinden düşürmeme rağmen hiç birşey olmadı yani bana bile hala dayanıyosa sağlam markadır :d
Asus diyorum.
Toshibanın ambalajı janjanlı sadece.
hp kulanıyorum pc resmen ezıyet cıkıyor elımde ama banamısın dedı 2 sendır
Asus kullanmadığım için bilmiyorum ama Toshiba'dan memnunum.
Dell üzerine tanımam. Toshiba dedim çünkü torpil geçtim. :))
hr ikisinide kullandım ilk toshibaydı ve asırı ısınıyordu başka sorununu görmedim, şu ankı de asus çok memnunum iyi yani
asus nedir ya geçen gün bim'de gördüm.toshiba ile asus nasıl kıyas edilir hocam
asus kullanıyorm tam 6 yıldır amcam toshıba aldı geçen sene gitti laptp asus candır ;)
tabiki toshiba tüm parçaları kendisine aittir. diğer markalar gibi toplama değil
toshiba saglamlık temiz kullanırsan 10 yıl gel sen 17 yıllık deneimi dinle
asus kullanmaktayım ısınma problemı yok. ayrıca kullanıslı. toshıba sadece parası fazla
Kailte/ Fiyat oranını göz önünde bulundurursak Asus. Ama para önemli değil diyorsan Toshiba tabi.
Ben Toshiba derim aslinda hp derim ama o yok burada
Toshiba kullanıyorum ve memnun değilim çünkü çabuk ısınan bir pc...
Asus daha iyi bana göre.
asus kullanıyorum bir daha laptop alacak olsam asus alırım ama toshıba nın da adı var işin zor dostum para ya bakar bu işler
Asus ve Toshiba arasında seçim yapacak olursan Toshiba daha bilindik ve daha kaliteli bir markadır, fiyat olarakta Asus 'dan pahalıdır. En iyisi I LOVE MAC :)
ikiside süper ama gönlüm asustan yana. nede olsa anakart üreticisi.
abimin toshibası var 3 yıldır kullanıyo benim asus um var gene bozuldu telden giriyom öyle yani
ikisi de iyi model kıyaslamak lazım bunlara ek sony de iyi
Asus la Toshiba aynı kategoride değiller klasman farkı var tabii ki Toshiba.
Toshiba ve Dell ısınma sorunu en az markalardır.. Bu da notebook tercihinde önemli bir detaydır.
Önceden olsa vaio derdim. Şimdi Dell.
4 yildir asus kullaniyorum
Asus bence. birçok parçasını kendisi üretir
bence dell üstüne yok
Asus kullanıyorum memnunum
Elbette ve her zaman ASUS.. ;)
Toshiba daha kaliteli.
Asus Pc üreticisi zaten.
asus tabiki bazıları toshiba demiş :))
Asus kullanıcısı olarak gayet memnunum:)
Samsung 3050 alderim ben sana
B dedim, aslında hiçbiri ama
farklı cevap vereyim dell
tasarım servis parça vs.. en iyisi asus
kesınlıkle toshıba..
alienware.
Asus derim.
toshiba
toshiba. sağlam
toshiba
Tabiki Toshiba <3
Toshiba daha iyi