Hiçbir şeyden zevk almayan aşırı gergin sürekli azarlayan aşağılayan bir kocayla nasıl başa çıkılır finansal sorunları deseniz yok?

Arkadaşlar sürekli düşük enerjili agresif gergin öfke kontrolü bir Kocaeli nasıl başa çıkılır eşimin finansal sorunları yok durumu iyi evimiz arabamız paramız her şeyimiz var onunla sürekli lüks tatillere yurtdışına gidiyoruz ama hepsinde hiçbir şeyden keyif almıyor sürekli beni azarlıyor ne bileyim işte herkesin içinde aşağılıyor çocuğumuz otizmli o öyle olduğu için ben de böyleyim falan diyor ama yalan daha önceden de hatırlıyorum sevgili iken de yeni evlendiğimizde daha beter bir haldeydi sonra zamanla düzeldi dedim ama şimdi çocuğu bahane ediyor ben de çocuğun tüm manevi yükü ağırlığı benim üzerimde ben ona bakıyorum Neden benim psikolojim bozulmadı seninki bozuldu falan ne bileyim işte bu duruma nasıl başa çıkarım tüm enerjimi sömürüyor gün içinde bazen hiç yataktan kalkasın gelmiyor oysaki kendi başıma olsam cıvıl cıvıl bir kadınım çok güzel bir hayat kurarım kendime sadece gidecek yerim yok ailem yok işim yok param yok o yüzden kocamla boşanamıyorum ne yapmalıyım bu durumda
Hiçbir şeyden zevk almayan aşırı gergin sürekli azarlayan aşağılayan bir kocayla nasıl başa çıkılır finansal sorunları deseniz yok?