Annemden bazen nefret ediyorum?

Ben 26 yaşında 165 boyunda 85 kilo bir kızım hayatım boyunca hep 57-62 arasındaydım sarışın yeşil gözlü bir kızım daha önceden erkek arkadaşlarım oldu hep yakışıklı işi gücü yerinde insanlardı ama 9 aydır hayatımda kimse yok ilişkimden sonra yoruldum yıprandım aşk anlamında ve nefes almak istedim iş değişikliğide yaşadım son dönemlerde her şey cok üst üstüne geldi kilo aldım tamam evet ama bunu aldım demek vermeyeceğim anlamına gelmiyor annem sürekli baskı yapıyor banyo yaparken utanmıyormusun diyor işyerinde biri bana güzel bişey söyliyor anneme anlatıyorum seni kırmamak için söyliyorlardır diyor ya da işte dişinle oynama bir tek adama benzeyen yerin orası diyor vucuduma bakıyor hadi ordan git evlen diyor ben önünden geçerken sürekli stresli bir 9 aydır tek bir cocukla bile görüşemiyorsun diyor 62 kiloykende zorbalıyordu yine şisman diyordu şimdi o zaman ne güzelsin diyordu burama kadar kaldı artık diyette yapamıyorum kafamı veremiyorum sıkıldım artık napmam lazım sonra bende o beni yerin dibine sokunca cevap veriyorum sen cok değiştin diyo söylediklerine takılıp 3 gün konusmuyo sonra yine başa sarıyoruz sonra ben vicdan azabı cekiyorum ona cevap verip kilolu oldugum için sonra o kadar üstüme gelmeye devam ediyorki napmam lazım dayanamıyorum

Annemden bazen nefret ediyorum?