Amerikan bir adamla konuşmak?

Merhabalar , biz daniel ile sosyal medyadan tanıştık. Aynı sektördeyiz ve bu yüzden ona yazmıştım oda bana yardımcı olmustu. Daha sonra 1 hafta boyunca cevap vermemiştim, sonrasında cevap verdiğimde 1 haftadan fazladır konuşuyoruz. Ve benimle konuşmaktan keyif aldığını ve sevdiğini söyledi.32 yaşında 3 çocuğu var erken yaşta evlenmiş boşanmışlar. Ben 22 yaşındayım. Ve onunla konuşuyoruz aramızda 11 saat var Amerika da yaşıyor İspanyol. Ama mesajlaşırken her zaman hemen cevap veremiyor çocuklarından işinden ve yorgun oldugundna dolayı diyor, ben onu uyardım beni bu şekilde cevapsız bırakması hoşuma gitmiyordu. Ama o elinden geldiğince özür dileyip telafi etmeye çalışıyordu. Biz şu an konuşuyoruz olabilir miyiz bir evlilik olur mu diye yol almaya çalışıyorum ama çok zor. Ben mi çok baskı kuruyorum onların genel huyları mı bu? Ne yapmalıyım bilmiyorum ona bir yola girmemiz gerektiğini ve nasıl ilerleyeceğini sormak istiyorum. Bu mesaj atıp ortadan kaybolma olayını 3 kez konuştuk ve hep iyi yaklaştı bana ve elinden geldiğini yapmaya çalışacağını söyledi. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Amerikan bir adamla konuşmak?