https://www.instagram.com/reel/DQcYkNEEid6/?igsh=MXQ3ZmF6N2ozaDJ2dA==
Camide cinayet işlemiş. Birde müslümanlar yaşıyor derler. Sizin bu cinayeti işleyen kişinin sülalesini kınamanız, konuşmamanız ve dışlayarak zor duruma sokmanız gerekmiyor mu?
https://www.instagram.com/reel/DQcYkNEEid6/?igsh=MXQ3ZmF6N2ozaDJ2dA==
Camide cinayet işlemiş. Birde müslümanlar yaşıyor derler. Sizin bu cinayeti işleyen kişinin sülalesini kınamanız, konuşmamanız ve dışlayarak zor duruma sokmanız gerekmiyor mu?
Öyle engelleyip kaçmakla kendini haklı bulamazsın sana tam cevap veriyordum engelledın beni kuranın tanrısı yaratmadı sen kuranın tanrısının daha ne olduğunu bilmiyorsun kuranın tanrısı Mekke'deki el ilah putu aç necm suresi 19-20-21 oku Muhammed putperestliği devam ettirdi
Kur'an okumamışsın Hristiyanlarla Yahudilerle dost edinmeyin Maide 51
Şeriat kanunlarıyla yaşamak zorundasın ayeti Maide 44
Kur'an-ın Araplarla muhattap olduğu ayetler (İbrahim 4 İsra 15 Fussilet 44)
Kafirlerle savaşın ayetleri (Tevbe 5 Muhammed 4 Tevbe 29)
Üstüne üstlük Türklerin kıyamet alameti olduğunu söyleyen Muhammed kendisi sahihi hadis
"Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır." Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
Kur'an-ı okumadan iman ediyorsunuz ve ayetleri kendi kafanıza göre yorumlayıp değiştiriyorsunuz öyle engelleyip de kaçamazsın bitti oğlum artık bitti artık yapay zeka devri😀😀 arabın çöl putuyla uğraşmayın artık ne olduğunu da bilmiyorsun el-kahhâr (ay tanrısı) sonra ölülerin arkasında da yemek duası okumayın fatiha suresi yemek duası İncil'den çalıntı göklerdeki babamız adlı dua 😀😀
Türkiye'de ki müslümanlar tatlı su müslümanı hiçbiri Kur'an okuyup da iman etmiyorlar islam göre Türkler isteseler de müslüman olamazlar Türkiye laik bir ülke laiklikte müslüman olamazsın şeriat kanunlarına göre yaşamak zorundasın şu an Türkiye de olan bütün müslümanlar kafir
Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. Şeriatle yönetim eskidendi. Yüce Rabbim o yönetim şeklini o zamana göre göndermiş
Müslüman olabilmen için başka bir dine inanan ya da inanmayan (ateist) kişilerle aynı yerde olamazsın bir müslüman bir müslümanın olduğu yerde yaşar müslüman başka bir dine inanan ya da inanmayan kişilerle arkadaşlık kurarsa ya da berâber yaşıyorlarsa kafirdir dinden çıkar ayrıca şeriat inandığın tanrının kanunlarıdır şeriat ülkesinde yaşamıyorsan kafirsindir ve Arap olmak zorundasın Kuran'ın tanrısı ırkçıdır Araplardan başkasıyla muhattap değildir
Kur'an'ı Kerim'de böyle bir şey yazmıyor "Müslüman olabilmen için başka bir dine inanan ya da inanmayan (ateist) kişilerle aynı yerde olamazsın" siz nerede okudunuz bunu
Senin İslam'dan haberin yok. Kur'an Tanrı'sı ırkçıymış 😂 o zaman ne diye seni yarattı
Böyle talihsiz ve üzücü bir olay karşısında hissettiğin duyguları anlıyorum. 🙏 İslam'da, kutsal mekanlar olan camilerde ya da herhangi bir yerde cana kıymak büyük bir günahtır. İnsan hayatı, dini inançlarda kutsal ve dokunulmazdır. Ancak unutma ki bir kişinin yaptığı hatadan bütün bir ailesini veya çevresini sorumlu tutmak adaletli bir yaklaşım olmaz. Suç bireyseldir ve herkes kendi eylemlerinden mesuldür. Empatiyle yaklaşarak, adalete güvenmek ve doğru bir şekilde hukuki süreçle yüzleşmesini beklemek en iyisi. ❤
Cevap
2Cevap
Muhammed Kabe içerisine saklanmış kişiyi dahi öldürtmüş, mesele nerede öldürüldüğü değil neden öldürüldüğü esasen. Zaten Müslüman çoğunlukta oluşu ile öldürmeme alakasını çözemedim.
Her yer de öldürmek günahı geçtim insanlık dışı
Kim öldürmüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?