Eş ile kavga sonrası evi terk etme?

Selam kızlar eşimin alkol problemi var her alkol aldığında saçma sapan sebepler yüzünden tartışıyorduk en sonra geçen hafta aileleri de çağırıp konuştum boşanmak istediğimi söyledim eşimde herkesin yanında kabul etti 1 ay sonra anlaşmalı açarız dedi tamam dedim o günden beri aynı evin içinde başka odalarda sadece çocuk için konuştuk artık o kadar soğudum ki çocuk dışında hiçbirşeyi konuşmak istemiyorum bu akşam yine alkol alıp eve geldi boşanırsam çocuğu ons bırakmamı istedi kabul etmedim bu evden çocukla çıkamazsın dedi çıkarım dedim bu arada kızım 3 yaşında içkiliyken bana ve aileme hakaretler etti bunu gizli gizli ses kaydına aldım çünkü başka hiçbir türlü kanıtlayamıyorum söylediği hiçbirşeyi kabul etmiyor yapmadım söylemedim diyor. En son çocuğun ve kendi eşyalarımı toplamaya başladım yanıma geldi sesler yükseldi kızım korktu kızımı alıp ailesine götürdü çocuğumu getir dedim getirmedi zaten altlı üstlü oturuyoruz bana eğer çocuğu da alıp bu evden çıkarsan suç işlemiş olursun dedi çocuk kaçırmaya girermiş mahkeme kararı olmadan çocuğu alamazsın dedi ne yapmam gerekiyor yardım edin
Eş ile kavga sonrası evi terk etme?