Sizce türbanlı, dindar kişilerin çocuklarının anne babalarının tam zıddı olması normal mi?

Akşam flört potansiyeli acayip yüksek bir kafede oturuyordum. Aslında oraya 25-30 yaşının üstündeki kişiler pek gelmez, ama yan masamda annesiyle birlikte oturan 18-19 yaşlarında mini şort giymiş bir kız oturuyordu. Kendim de o yaş grubundaki kızlara ilgi duyduğum için oturduğum yerde kıza göz ucuyla, kaçamak bakışlarla bakmaya başladım. Sonra kız üstte kalan bacağı bana dönük olarak oturup üstte kalan ayağını sallamaya başladı. Bir süre o şekilde devam etti. Ardından birkaç kaçamak bakış daha attım. Kız da bana baktı ve sonra üstte kalan bacağını biraz daha benim oturduğum yöne doğru uzattı ve bir süre sonra yine bana baktı. Hatta sanırım o arada, hatta daha öncesinde kızın annesi benim o tarafa baktığımı anlayıp masanın daha iç kısmındaki sandalyeye geçti. Kız en başından beri iç taraftaki sandalyede oturuyordu, ama dediğim gibi hiçbir rahatsızlık belirtisi göstermemekle birlikte uzun bir süre resmen bana pas verdi. Bununla birlikte annesi de dediğim gibi türbanlı, gayet düzgün bir kadındı. Bu arada benim aile büyüklerimin de tamamı dindar, namazında niyazında insanlar.
Sizce türbanlı, dindar kişilerin çocuklarının anne babalarının tam zıddı olması normal mi?