Allah aşkına biri bana ne yapmam gerektiğini söylesin ya?

Ben ayrı evde yaşayacağım dedim andan itibaren kaynanam bana suratını astı
Birinci eltim de etrafında arkadaşı kalmayınca herkes farklı şehire gidince tek başına kalınca bana yanaşamaya başladı arkadaş olalım diyor

İkinci eltimde misafir gibi geliyor misafir gibi gidiyor oturdu yerden de bana emir veriyor
Geçen ikrlamliklari mutfağa götürüyorum bana diyor ki
tepsi getirirsen götürmen iyi olur diyor

Diğer eltimde ona göstere göstere bana 'gel sana yardım edeyim' dedi diğer eltime gözüne soka soka

İki gün önce yine oturmaya geldi bu sefer kendisi bana yanaşmaya çalışıyor bana emir yadıran eltim ikinci eltim yani
Bende çok yüz vermedim bu sefer de ben ona böyle davranıyorum diye kaynanam canı sıkılıyor o gelinin bana karşı savunuyor benim evde oturmasına rağmen

Sırf onunla artık yaşmak istemedim için ayrı evde yaşamak istedim için öyle davranıyor
İkinci eltim misafir gibi gelip gider geçen sefer kaynanm erken gelde eltine yemek yapmaya yardım et dedi bana bende erken gitmedim kendisi sürekli geldi vakitte gittim

Ama genel olarak hepsi kaynanamın evi kaynanamın evi demesini biliyor ama iş konusu olunca yapan biri var
Benim kaynanam da birinci eltimi hiç sevmez
İkincisi kaynanam konusunda sesi çıkmaz susar bildiğiniz bilmez hala gelir her şey kaynanasında öğreniyor gibi gösterir kendini demek istemiyorum ama sağla yatıyor

Geçen de beni sinir ettiler neymiş kadın İslam dinine göre kadın kendisi boşanmaya talep ederse ona mehir filan çıkmaz diyor hiç bir şey almaz eşimde dahil aynı şeyi söyledi bende dedim gidin araştın dedim kaynanam da aynı şeyi söyledim senin dinledin Cübbeli Ahmet bile bunu söyler dedim
Allah aşkına biri bana ne yapmam gerektiğini söylesin ya?