Güncellemeler
+1 yıl
Ben sporları topluyorum yok daha bitirmemiş. Birde mağaza sorumlusu raporlu gitti onu arasi
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli ayağımı kaydrma peşinde. yengesi iş arıyormuş onun için yapiyo
Markette çalışıyorum. Bir kız var müşteriyle kavga ediyor senin yüzünden ettim. Ben kendi vardiyamda iş yapıyorum. Tüm ağır işlerini ben yapıyorum. Dün peşimden bir makarna açmış , senin arkanı topluyorum. Depoyu sildim sevkiyat geldi indim. Yok bulaşıkları ben yıkadım. Bir palet ürünü merdiven altından indirdim. paletledim. Yukardan yine 1 paletli ürün çıkardım. Varsiyasinda kasa arkası ürünleri açmış , yok palet atmış tüm yorucu işler ondayms.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne yap biliyon mu yapıştırıcı sür sandelyeye sen gel otur ben yaparım de poposu yapışsında aklı başına gelsin😂😂😂😂
Yemin ederim ariyo
Valla yap öyle hak ediyor
Sakin ol önce iş bölümü yapın bunı ona söyle üstlerden birine deme akıllı ol
Bende öyle dedim. yok tüm ağır işler ona kalıyormuş
O zaman dengeli bölelim de üstler duyarsa sorun yaparlar de anlaşalım de alttan al
Bende öyle dedim. tek sorunu vardiyamda mağaza sorumlusu beni calistrmiyor. haliyle tum işler ona kaliyor. ben markette yapılacak işlere bakip yapiyrm
Seni neden çalıştırmıyor
Benim iki müdürlede aram iyi. o da bunu çekemiyo
O zaman salla çok kafa ağrıtırsa git söyle hiç yorma kendini
Birde diyor ki sen mola kullanıyorsun ben yemeğimi yiyip asagi iniyirm. sende kullan napim. o da yukarı sigara içmeye çıkıyor
Yengesi iş arıyor onun için ayağımı kaydrma peşinde
Sen onu görmezden gel olur böyle şeyler üzerine giderden iyice manyağa bağlar
Bilerek yapıyor drme
Seni Galya’na getirip kavga çıkartıp işte bu koz yaptı diye ek eğer gülüp geçersen bir şey diyemez ama sen üstüne düşersen olay büyür
Bilerek kavga cikarms eyleminde değil mi
Öyle tabi sen akıllı ol ondan bulaşma
Beni işten çıkartıp yengesini aldracak deme. bunn için yapiyo
Seni sevmiyor bariz belli sakin ol işine odaklan herkes seni iyi bilsin başarılı olmayan kimseyi kimse tekmeleme istemez öyle düşün
Tm goreviyse yapacak orasi yatma yerimiymis sorunu varsa gitsin sorumku kimse ona soylesin
Ben onun kadar çalışmıyormsm. lan ya dün bir paletlik mali tek indrdm. paletledim. birde o kadar reyon temizliği yaptım
Bu ne boyle git mudure sikayet et senin yaptigin ya da yapmadigin isten sen sorumlusunn
Beni ipine takmayıp engellediğinde ben sana sadece uygulayacağın taktiksel ağın ilk basamaklarını çıkarmıştım artık yalnızsın
klasik iş ortamindaki kizlar işte
Valla ne geçimsiz ya birde bunun için dün mağaza sorumlusu raporlu onu ariyo
yiyin birbirinizi jsjs
Başka iş mi yokmuşta markete gidecekmiş öyle
Sefiniz yok mu sikayet et ona
Şu an raporlu gelsin yüz yüze görüşcm. yengesi iş ariyor onun için yapiui
Görüş tabiki herkes işini yaparsa sorun kalmaz
işi değiş
Birde diyor ki sen mola kullanıyorsun ben yemeğimi yiyip asagi iniyirm
uğraşma işte değiş
Tazminatım geliyo
Çak ağzına