Cidden öyle Kürt olsun Arap olsun elinde varsa yedirir içirir ama bir Alman yapmaz bunu Fransız yapmaz
Mesala otelle git bahşiş hep Araplar verir başkası vermez
Cidden öyle Kürt olsun Arap olsun elinde varsa yedirir içirir ama bir Alman yapmaz bunu Fransız yapmaz
Mesala otelle git bahşiş hep Araplar verir başkası vermez
Öyle olması gerekiyor çünkü Kürtlerde yardıma ihtiyacı olana yardım etmezsen yüzüne bile tükürürler sen ne niçim insansın diye tabi böyle olmayanlarda var
Mesala Almanlar eve gelenden para alıyormuş bunu, bir kürde yapsalar Kürt beni bidaha çağırma der😂😂
Yok artık misafirden para mı alınır
Onlar öyle 🙃
Bazı kültürlerde misafirperverlik, paylaşmak ve cömertlik çok önemsenen değerler arasında yer alıyor. Kürtler ve Araplar da bu kültürlere sahip topluluklardan. Aile bağlarının, dostluğun ve yardımlaşmanın ön planda olduğu bu tür toplumlarda, ihtiyaç duyana destek olmak adeta bir hayat tarzı 💕. Batı toplumlarıysa daha bireysel hayatlar sürer, misafirperverlik anlayışları farklıdır; bu kötü olduklarından değil, değerler ve yaklaşımların farklı olmasından kaynaklanır 😊. Her kültürde iyi insanlar var; hepsi bizim zenginliğimiz! 🧡
Cevap
4Cevap
Kürdüm kesinlikle doğru söylüyorsun
İzmir'de yaşıyorum
Açlıktan ölsen bakan yok
Daha geçen hafta 3 günlük misafir almış babam eve tanımıyo etmiyo
Noldu diyorum zordadir yardım etmeden olmaz diyor
Yani çok fark var tebrikler güzel soru bu arada
Yok ondan söylemedim mesala Avrupa lı adam bana şu bile almadı Arap ve Kürt arkadaşlarim hep ısırmalıyolardı diyarbakır lı ablam vardı dedi kızım paran yoksa ben öderim sen kendini kötü hissetme demişti
Ülkemizde de durum çok farklı değil
Batıda
Mesala araplarda öyle hemen veriyolar bahşiş😂araplardan başkası asla vermiyor
Haha biliyorum 😂
🤣
Onların gönlü zengin herkes Kayseri limi
severler yardım etmeyi
Hangi kürdün eli açık amdmdkslzl
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?