Berbat bir ikilem?

Arkadaşlar ben 36 yaşında bir kadınım işsiz olduğum için ailemle yaşıyorum babam işinden ötürü hep evde değil annemle eskiden araları iyiydi sonra babamın hatıraları yüzünden açıldı ve yatakları ayırdılar. Bir gün babam bana tedavi sürecim olmuştu o yıllarda annem benimle yatıyordu. 17 yaşındaydım. Beni suçladı. Senin yüzünden diye. Şimdi ara ara bakışlarını göğüslerine doğru dikiyor. Ben bu durumu anneme diyemedim hiç. Öyle hissedince uzaklaşıyorum. Bana en özel durumunu anlatıyor önce rahatsız edici olarak düşünmemiştim yani sonuçta ben erkek evladı değilim. Öyle saçma tavırları oluyor ki bazen bu durum beni huzursuz ediyor. Anneme durumu açmam gerek ki annemin sağlık problemleride çok fazla napacağım anneme bişi olursa ne hayatımda biri var ne işim var kardeşimde destek değil manevi olarak. Hatta 2 yıl önce instasında keşfette çıplak kadınlara baktığını görüp bağırmıştım herkes bakıyor demişti. Annemle tartışma çıkıştı aralarında. Bana bir keresinde yaş 70 miş ama iş bitmemiş bende demişti. Saçma sapan konuşuyor. Banyoya girecek sen eşyalarımı hatırlasana diyor. Çünkü annem hiç ilgilenmiyor. Yeni yeni gözüme batmaya başladı. İğrenç bir durum

Berbat bir ikilem?