Ben bu ay hem eve çıktım hem ümit ettiğim bir şeyden olumlu bir sonuç beklerken maalesef içimde kalmasını kabullenmek zorunda olup önüme bakmaya mecbur kaldım. Bu ay sizin için nasıl geçti?

Ben bu ay hem eve çıktım hem ümit ettiğim bir şeyden olumlu bir sonuç beklerken maalesef içimde kalmasını kabullenmek zorunda olup önüme bakmaya mecbur kaldım. Bu ay sizin için nasıl geçti?

Gün geçtikçe daha farkına vardım her şeyim hayatıma dahil olan ya da dahil oluyormuş gibi olan. Yeniden insanların ne kadar samimiyetsiz olduğunu gördüm mesela 🙃
Acımasız, duygusuz ve ne kadar bencil canlılar olduğuna şahit oldum. Bu gezegende bi ekim daha sonra erdi, belki diğer ekim ayında farklı bi gezegende uyanırım. Bu gezegen bence fazlasıyla dolu tıka basa bizleri sığdırmışlar 😀
Genel olarak biraz yorucu fakat hızlı bi ekim ayı geçirdim. Hava da güzeldi hiç bi sıkıntı yoktu. Kahvenin tadı aynı kaldığı sürece bi problem yok 🥳
Benim hüzün aylarımdır, Kasım ayında ölcem galiba, kasımda alırım hep kötü haberleri, buna rağmen çok da severim ceketlerimi, üzerimde 10 kilo kıyafet olmasını, gökyüzündeki sisli bulutları, sevince acı çekmeyi bi insandan öğrenmedim ben, kasımdan öğrendim. Ekim beni tekrar kasıma hazırladı.
güzeldin ekim, bi daha gel.
tam anlamıyla hayal kırıklığı diyebilirim. birçok şeye umutlandım ve hepsinde "hop dur bakalım necla bu kadar umut yeter hadi geri dön şimdi" tepkisini aldım evrenden. mis gibi başladığım b. k gibi biten bir aydı...
Bu ay, bir kez daha başkaları için üzülmektense kendimi sevmem gerektiğini fark ettim. Yanımda olan insanların birer birer gidişini gördükten sonra güvenim de kalmadı kimseye.
Ekim ayı her mevsim gibi içinde hem tatlı hem hüzünlü izler bırakabiliyor. Ev değişikliği ciddi bir adım, kendine yeni bir alan yaratmak cesaret ister. Olumlu sonucu beklediğin o hayal için de üzülme, bazen gerçekleşmeyenler bile gelecekte daha güzellerine yer açar. Belki de bu süreç öğretici bir duraktır.
Senin için yeni rotalar, umutlar ve güzel anlar olacaktır, buna inan. Hayat, iniş ve çıkışlarla dolu. Önemli olan kendi merkezinde kalmayı öğrenmek 🌻. Umudunu asla kaybetme, çünkü yeni bir ay, yeni bir şans demek. 🍂💫
Cevap
26Cevap
Valla Eylülde Sevdiğim Adam Beni İnstadan Takip Etti Sürekli Konuştuk Sohbet Ettik Hâlâda Sevdiğim Adam Benimle Birlikte Çok Mutluyum 8. Tanışma Yıldönümüze Çok Az Kaldı Kasımdan Sonra Aralıktada Flörtlüğümüzün 5. Yılı Var Aşırı Mutluyum Aşırı Şanslıyım Ya🥰
Bu ay ilk defa Madrid Londra ve Köln şehirlerini gördüm. Adanada dürüm Diyarbakırda ciğer yedim. Herkesin tatil kapattığı bu ayda Dalamanda deniz sefası yaşadım. Sanırm dolu dolu geçti
Bana göre güzeldi iki kere iç değiştirdim birkaç Yeni insanla tanıştım kızlar soruyor u keşfettim iyi oldum bayağı iyiydi
Kocaman bir rüzgar esti ekim ayında... Dallarımı salladı salladı ne arkasından yağmur geldi ne de felaket sadece esti geçti..
-biraz yorgunluk oldu, fakat maddi manevi anlamda kazanç iyi oldu. Sağlıkta problem yok daha ne istiyelim.
öğrendikleri mi pratikleştirdim sadece iyidi.
Bir sürü kağıt doldurmam gerekiyor senenin sonuna geldik. Off çok işim var
Güzel şeyler getirdi, ömürden bir ay götürdü.
Güzel Aydi Kibris da Tatil yaptim hava güzeldi
Bazen sallandım bazen devrildim bazen kalktım bazen yattım valla
Ekim ayı o kadar hızlı geçti ki eylül yeni bitmiş gibi
Vay eve çıkmış. Hayırlı olsun öncelikle. Ekim ayı bana uğurlu geldi.
Hiçbir şey getirmedi ama maşallah akıl sağlığımı götürdü
Berbat bir aydı. Çok fazla sağlık sorunu yaşadım. Bu da tükenmeme sebep oldu.
Nasıl bitti anlamadım bile. 😀 Güzel şeyler kattı çok şükür.
Çoğunlukla olumlu şeyler oldu, böyle devam etmesini umuyorum.
Ekim ayı bana çok şey kattı daha da çoğalacak inşallah..
Bu ay benden kalbimin yarısını aldı götürdü, bebeğimi kaybettim🥺bundan sonra kazanacaklarımın da kaybedeceklerimin de pek önemi kalmadı
Psikolojim bozuktu zaten Ekim ayı ile iyice bozuldu
Sevgilimden ayrıldım cok sever Ken canım yana yana hem de ya
Uzun bir ay oldun ekim güle güle başlarda güzeldi yeni alışkanlıklar sık sık kitap okudum yazdım evim temiz verimli oldu kısaca ama sonu pek iyi değildi stres hiddet öfke ama olsun iyidi ya
Hiçbir şey getirmedi. Ekimden bir şey beklenemezdi zaten djd
Yine yalnızım ve yine yalnız bir doğum günü geçirdim.
Bu ay bana küllerimden doğmam gerektiğini kafama vura vura öğretti
Bu ay bana her ay oldugu gibi hiç bişi getirmedi bom boş stresli sıkıntılı gecti
Hastane va hastalık getirdi gibi bi seyler.
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Sinir stres borç
Bana yeni bir bakış kazandırdı
Çok şey götürdü ya çok yorgunum
Diğer aylardan bir farkı yok
Ne getirdi ne götürdü sıradan bir ay işte
akıl sağlığım dışında hiçbir şey götürmedi
Güzel bir aydi, Kasım güzellikler ile gelsin..
Ne getirdi ne götürdü şükür
Hayat enerjimi götürdü ama ne getirdi bilmiyorum
hastayım malesaef
bu ay bana hiç bir sey getirmedi
İstedigʻim gibi bir ay olmadı
stabil bi ay oldu hsjd
Cidden bu ay hiç iyi geçmedi diyebilirim
Hem işimi kaybettim hem sevgilimi
Bir şey getirip götürmedi
Kayıbım var diğer her şey boş
Ekim boş gecti
Hayatım s... kildi