Arkadaşımın iftirası yüzünden çocuğu hastanelik ettiler gerçeği söyleyeyim mi?

Biraz uzun ama lütfen okuyun çok akıcı anlattım hayat memat meselesi.

Arkadaşım bundan üç sene önce bir çocuktan hoşlanıyordu, ama öyle böyle değil, takıntılıydı, çocuk yüz vermedi, o yüz vermedikçe arkadaşım daha da hırslandı, hatta dini bütün olmasına rağmen çocuğun altına yatmayı teklif etti… Bunlar bir iki hafta kadar konuştu ama çocuk elektrik alamadı, konuşmayı keselim dedi, takıntısı da bundan sonra başladı işte. Her yerden stalklamalar, takip etmeler, neler neler.

Neyse arkadaşım başka başka kişilerle tanıştı o çocuğu unuttu, şu an o çocuğun arkadaşıyla beraber, ama yine de içinde bir nefret bir hırs kaldı, geçen hafta sevgilisine, arkadaşın beni her yerden ekliyor, rahatsız ediyor, sorun çıkmasın diye söylemedim sana ama rahatsız oluyorum bana göz dikti demiş. Sevgilisi de anlamadan dinlemeden, arkadaşını kuytu köşeye çağırıp, üç kişi dalmışlar. Çocuğun yüzü, gözü, her yeri mor, dikiş… hastanede kaldı bir gece sonra suç duyurusunda bulundu ama işte delil, kanıt, şahit yok.

Ben arkadaşıma sordum var mı böyle bir şey diye o da döküldü, nefret ediyorum ondan, ben korksun benden istedim konunun buralara geleceğini bilmiyordum dedi ağladı bana gerçekten çok kötü hissetmiş, pişman olduğu belli. Ama durum büyüdü araya aileler girdi, arkadaşımın babası öğrenirse onu öldürür. Küçük yerde yaşıyoruz zaten herkesin haberi oldu, ve kimse o iftiraya inanmıyor, herkes iki arkadaşın arasına girdi diye kızın ensesindeler, dışarıda görseler üstüne atlarlar bu yüzden çıkamıyor dışarı. Ne o*ospuluğu kaldı ne bir şey. Sizce yanında mı durayım yoksa polise ifade mi vereyim çünkü bir yandan kaç yıllık arkadaşım pişman olmuş ve şu an herkes ona düşman ben de onu bırakmak istemiyorum, ama bir yandan da vicdanım rahat değil sevgilisine gerçeği söyleyim mi

Arkadaşımın iftirası yüzünden çocuğu hastanelik ettiler gerçeği söyleyeyim mi?