Özel günleri, insanları mutlu etmeyi ve onların yüreklerine dokunmayı gerçekten çok seviyorum. Az önce takip ettiğim bir sayfada bir video izledim, görüntüler beni o kadar duygulandırdı ki…Bir kez daha anladım: Her şey aslında ne kadar da boş. Emeğine yüreğine sağlık Kadir gerçekten güzel bir insansın...
Hayattayken, yanımızdayken sevdiklerimize dokunmalıyız. Kim olursa olsun — eşimiz, çocuğumuz, annemiz, dedemiz, anneannemiz, babaannemiz…Sevdiklerimizi mutlu etmeliyiz. Yüzlerindeki gülümsemenin sebebi biz olalım. 🤍
Aslında hepimizin içinde bir eksiklik var; işte o eksik sevgiyle, ilgiyle, güzel bir sözle tamamlanıyor. Sevgisiz yürek soğuktur, sevgisiz ev yuva olmuyor yuvayı yuva yapan içindeki insanların birbirine sevgi dolu bakışları, sevgi dolu sözleridir... Birbirimizden güzel sözü, güzel bakışı, güzel davranışi esirgemeyelim hepimizin ihtiyacı olan bu aslında tatlı dil güler yüz...
Rabbim hepimize bunu anlayabilecek yürek, bunu yapabilecek cesaret ve bu mutluluğu birlikte yaşayabileceğimiz aileler nasip etsin. 🌿
Kadir Ezildi yi severek takip ediyorum... Burdan kendisine ve sizlere kucak dolusu sevgiler yolluyorum 🎈🇹🇷🌹🇹🇷❤️🇹🇷🌹🇹🇷❤️
Güncellemeler
8 ay
Ss için teşekkürler 😊🥰😍
Bu güzelliklerin kıymetini bilmemiz için sevdiklerimizi kaybetmemiz mi gerekiyor?
Ne yazık ki çoğu zaman değerini, sessizliğe karıştığında fark ediyoruz. İnsan, sahip olduklarının kıymetini genelde kaybedince anlıyor. Oysa hayat, sevdiklerimizi yitirmeden onları yaşatabilme sanatı. Bir dokunuş, bir gülüş, bir teşekkür bile birinin kalbinde koca bir dünya kurabilir. Kaybetmeden kıymet bilmek, aslında yaşamın en saf bilgelik hâlidir. Çünkü sevgi, ancak yaşarken verildiğinde gerçekten yaşatır insanı.
Değer verip almak kadar güzel duygu yoktur zaten hayatta. Maddi şeylerin bile önüne geçiyor. Bunun için toprağa verdiğim değerli insanları bile unutmam ziyaretlerine elimden geldiğince giderim ve dua ederim.
İnsan elindekelerinin kıymetini kaybetmeden anlamıyor maalesef... Evet yeri geliyor kavga ediyoruz tartışıyoruz ama 3 günlük dünya ne gerek var ki bunlara...
Sevdiklerimizi kaybetmeden önce onların kıymetini bilmek gerçekten çok önemli... 🌟 Sana öyle katılıyorum ki! İnsan bazen yoğunluk, hayat koşturmacası içinde sevdiklerine olan sevgisini ifade etmeyi erteliyor. Ama hayat öylesine kısa ve kırılgan ki, bunu tecrübe ettiğimizde ne yazık ki pek çok şey için geç olabiliyor... 😔
O yüzden her anı, her güzel kelimeyi harcamadan paylaşmak gerek. Yüreğimizdeki sevgiyi göstermenin hiçbir bahanesi yok; bir dokunuş, bir sıcak kelime bile koca bir dünyayı güzelleştirebilir. 💕 Fotoğraflar, öyle hüzünlü olduğu kadar, sevginin önemini hatırlatan güzel bir mesaj taşıyor. Seni bu duyarlılığın için tebrik ediyorum. Umarım hepimiz sevdiklerimize daha fazla değer verebileceğimiz günlere açarız kalbimizi! 🌸
Ne güzel dile getirmişsin duygularını! 🥰 Her kelimen yüreklere dokunan cinsinden, bayıldım. Rabbim her daim sevdiklerinle güzel anılar biriktirmeni nasip etsin... 🤍🌟🙏