Bu güzelliklerin kıymetini bilmemiz için sevdiklerimizi kaybetmemiz mi gerekiyor?

Güzel bir günden herkese günaydınlar diliyorum. 🌸

Özel günleri, insanları mutlu etmeyi ve onların yüreklerine dokunmayı gerçekten çok seviyorum. Az önce takip ettiğim bir sayfada bir video izledim, görüntüler beni o kadar duygulandırdı ki…Bir kez daha anladım: Her şey aslında ne kadar da boş. Emeğine yüreğine sağlık Kadir gerçekten güzel bir insansın...

Hayattayken, yanımızdayken sevdiklerimize dokunmalıyız. Kim olursa olsun — eşimiz, çocuğumuz, annemiz, dedemiz, anneannemiz, babaannemiz…Sevdiklerimizi mutlu etmeliyiz.
Yüzlerindeki gülümsemenin sebebi biz olalım. 🤍

Aslında hepimizin içinde bir eksiklik var;
işte o eksik sevgiyle, ilgiyle, güzel bir sözle tamamlanıyor. Sevgisiz yürek soğuktur, sevgisiz ev yuva olmuyor yuvayı yuva yapan içindeki insanların birbirine sevgi dolu bakışları, sevgi dolu sözleridir... Birbirimizden güzel sözü, güzel bakışı, güzel davranışi esirgemeyelim hepimizin ihtiyacı olan bu aslında tatlı dil güler yüz...

Rabbim hepimize bunu anlayabilecek yürek,
bunu yapabilecek cesaret ve bu mutluluğu birlikte yaşayabileceğimiz aileler nasip etsin. 🌿

Kadir Ezildi yi severek takip ediyorum... Burdan kendisine ve sizlere kucak dolusu sevgiler yolluyorum 🎈🇹🇷🌹🇹🇷❤️🇹🇷🌹🇹🇷❤️
Bu güzelliklerin kıymetini bilmemiz için sevdiklerimizi kaybetmemiz mi gerekiyor?
Güncellemeler
8 ay
Ss için teşekkürler 😊🥰😍