Bana kimse değer vermiyor?

8 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var çocuklardan pek vakit bulup eşimle ilgilenemiyorum yani eşimle vakit geçirmeye vakit kalmıyor Çünkü ben günün sonunda çok yoruluyorum bazen uyuyakalıyorum çünkü okul koşturmacası ev işi derken öyle oluyor Üstüne bir dkss'ye hazırlanmaya çalışıyoruz en son geçen eşim bize biz jest yaptı 2 yaşındaki oğlumu bırakıp kızınla Benim maça götürdü hiç gerçekten maç sırasında hiçbir şey demedim Gerçi maçları sevmiyorum Ama ona rağmen Uyum sağladım Çünkü benim uyum sağlamadığım için beni gezdirmediğini söyledi maç gününde bana diyor Ben zamanında çok mekan gezdim çok yer gördüm artık beni cezbetmedi dedi sonraki günde annemler kayınvalidemler Oğlumun doğum gününe geleceklerdi 3 saat hazırlık yaptım oturmadım ertesi gün bu bana işte tişörtünler diye söylendi sordu Akşama da 5 tabure üzerinde makinesini mutfakta bekledim diye kızdı neymiş çocuk ona sarıyormuş Ondan sonra gece gene kavga ettik sabah günaydın hayatım dedim işte ilgi göstermeye çalıştım beni reddetti trip attı gitti çok sinir oldum kimse zaten değer görmüyorum Annem tarafından bile yeterli değerli görünmedim arkadaşlarım bile ben de bir süre sonra buluşmak istemiyor bahane ediyor Tam mutlu oldum dedim sürekli bu döngü aynen devam ediyor ben Bu döngüden nasıl kurtulacağım Allah aşkına yardım edin ya
Bana kimse değer vermiyor?