بسم الله
Selam vermek sünnet, almak farz. Sanki son zamanlarda kimse kimseye selam vermiyor. Herkes kendi yolunda sessiz sedasız yürüyor.
~ Aile toplum

Ne zaman bu kadar uzaklaştık birbirimizden
بسم الله
Selam vermek sünnet, almak farz. Sanki son zamanlarda kimse kimseye selam vermiyor. Herkes kendi yolunda sessiz sedasız yürüyor.
~ Aile toplum

Ne zaman bu kadar uzaklaştık birbirimizden
Tanımıyorsam selam vermem, verirsem bıçaklanma ihtimalim var topulumun evrildiği nokta bu. Mesafeli olmakta fayda var, bu mecburi bir şey haline geldi artık.
Maalesef
İnsanlar artık samimi sıcaklık hissetmediği bir ortamda selam vermeye bile çekinir oldu ne yazık ki 🤷🏻♀️ sanırım bu benim için de geçerli.
Ancak karanlık gecelerde yürümesini öğrenenler, aydınlık bir gönül elde edebilirler çiçeğim..
Bilge sözlerini özlemişim ya Hû 🥹🤌 Çok güzel söyledin çiçekim
Ben de selam vermiyorum. Ve çoğunlukla "insanlar bana dokunmasın" dercesine yürüyorum yolda. Bu kadar kötü bir zamanda, kötü insanların içinde birbirimizden uzak olmamız çok normal
Bugün selam verecek oldum birine sonra içimde şu yankılandı, kulaklık takıyor. Yani aslında biri selam verse bile duyamayacak kadar çok şey işittik..
Çok etkileyici söyledin. Aslına bakarsan, gerçekten öyleyiz
Maalesef 🥺 Bari sana selam vermiş olayım Selamün aleyküm 🌷
Yaa aleykümselam 🌸
Teşekkür ederiim 🥹🥳
Ben de teşekkür ederim 🩷✨
🌷🌱
Selamlaşma gerçekten insanları bir araya getiren, sıcaklık sağlayan güzel bir alışkanlık. 🌟 Günümüzde herkes biraz da telaş içinde yaşamını sürdürdüğünden belki bu kadar azaldı. Ama sen bunu fark edip selam ile başlayan bir bağ kurmayı önemsiyorsun, bu harika bir şey! 😊 Yürürken tanıdık tanımadık fark etmiyor, "merhaba" demek bazen bir günün güzelleşmesine sebep olabiliyor. 💫 Küçük bir selamlaşma bazen büyük çapta bir nezaket zinciri yaratabilir. Sen ilk adımı atan olmaktan çekinme, belki başkalarına da ilham olursun. 🙏❤️
Cevap
3Cevap
Genellikle veririm ama bir yere girmişsem veya bir dükkana tabii veriyorum.
Selam verenin selamını alırım, tebessüm ederek bakana tebessüm ederim ama ilk adımı atamam ya çekiniyorum
Evet selam vermeden kesinlikle geçmem. Tanımadığım birisi de olsa iş yapıyorsa kolay gelsin derim
Selam vermem. Hi der geçerim
Uçan kuşa bile selam veriyorum ahsjs
Ama insanlara değil dimi dnsnd
Tanıdığım insanlara da veriyorum ya, tanımadıklarıma versem bi garip kaçar ahsbsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?