Kadınların zengin koca isteğine karşılık erkeklerin ortak bir kadın profili isteği var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayKimse buna net bir cevap veremez. Dünya'daki hatta daraltalım Türkiye'deki bütün erkeklere, kızlara sorarak röportaj yapsa bile asla tek bir cevapta toplayamaz. Ne bütün kızlar zengin eş ister, ne bütün erkekler hamarat ve sessiz eş ister.
Herkesin istekleri kişiliğine oranında değişiklik gösterir. Benim bayılacağım bir erkek profili bir başka hem cinsime çok bayağı ve sıkıcı gelebilir. Aynı şekilde sizin hayalinizdeki kadın profili bir başkasına inanılmaz düz ve az gelebilir. Hepsi göreceli yani. Sadece şunu ister bunu ister demek de hayata ne kadar yüzeysel bakıldığının habercisi.
13 Yorumla- 8 ay
Maşallah laflara bak büyümüş de küçülmüş gibi
- 8 ay
Önemli olan yaşın sayısı değil çünkü aklına ve kalbine ne kattığın.
- 8 ay
Şapşik ya
En İyi Cevaplar
8 ayProblem yaratmayan çözümlere açık sevecen ve sevişken bir kadınla hayat geçer. Diğer türlü hayat kadınlarıyla anlık takıl daha iyidir. Tüm enerjini sağlığını ruh sağılığını bitirir kadın canlısı. Kadınların hedefi erkekleri toksik yapmak kendi gibi toksik olabilirseniz aslında benimseniyorsunuz ama o zaman da dürtüsel şiddete meyilli cırtlak orp karı gibi bir şeye dönüşmeniz gerekiyor. Kısacası kadınlar bizim kafamızı * üstüne yoğunlaşmış biz de onların vajınayı 😴 her türlü iki ucu boklu değnek işte. Toplum erkeği suçlamaya çok daha açık olduğu için genel manada erkek suçlu kalıyor. Arenalar da parmaklarını aşağı hareketi yapan halk gibi. Toplumun yaptığı suçlar etik ve tartışılamaz olur. Topluluğun onayı suçu ört pas eder. Kurban da arenada savaşan mazlum erkekler🥶
15 Yorumla- 8 ay
Hayatimda gördüğüm en dogru yanitlardan biri. Kadinlar bunu yazmaz.
- 8 ay
Birazdan çok bilen kadın üyeler damlar işte. kadınlara doğrular değil yalanlar lazım. Öyle yalan çiziceksin ki kadının aklında. Sahte olma olasılığını bile getirmiyicek o güzel yalanlar. O zaman gerçekler gün yüzüne çıkana kadar yüzün güler ama gerçekler çıkarsa gemiden atlamazsan o gemi denizin dibine batırmaya çabalıyıcak işte 😴 Mutsuzluk verip bir damla zevk vererek bu çileyi çekmeye naletlenmiş cinse erkek cinsi denir. 1 damla su için çöllerde geziyoz. Deniz de su dolu ama içilemiyor da... Kadın olmak dünyanın en rahat şeyi. Bu kadar ağlamalarının sebebi de çok belli olmasın kimse görmeden şeytan kılıklı kadınlar.
www.youtube.com/shorts/zvpwgDg2Xrs?feature=share - 8 ay
Abi yorumunu sonuna kadar okudum ve saygı duydum. Anlattığın tip kadını da çok iyi bildiğim için itiraz edemem yani ben anladım seni. Linç tayfa gelmeden bağrıma basayım seni dedim. Inş cool kadını da tecrübe ettirit sana Yaradan ♥️😅
- 8 ay
@saçmabirkişilik Başımıza taş yağacak allahım. Ne diyim Allah razı olsun senden teşekkür ederim 🫶🙏 Aynı yaştayız abilik bir durum yok. Çoğunluk böyle işte çok az bir kesim var onlarda neredeler ne yaparlar nerelerde gezerler belli değil.
- 8 ay
@NostaljikBirFilm Baktık olmuyor pembeli de oluruz. Değişiklik olur bizim için. mesele maddiyat olmasa da sorumluluklar bırakmıyor yakamızdan.
Çoğu babası-kocası-ailesi maddi anlamda iyi olan kadının genel hayat içinde sıkıntısı makyaj ya da giyim, kız knkileriyle taht oyunları oynamaları, ınsta mesajları felan eften püften şeyler... (şu an kız kardeşimin problem eşgali tam olarak bunlar)
8 ayböyle bir veri toplamak imkansız. herkes başka bir şey der ne cinsiyet olursa olsun. ama, çoğu kişinin de evet diyeceği kişiler vardır. burada gerçek dünya ile fantezi karıştırılıyor. hanginiz neredeyse her konuda mükemmel ve ek olarak zengin bir insanı reddederdiniz? ama böyle insanlar var olmadığından, olsa bile bakmayacaklarından sadece "istek" şeklinde kalıyor yani çok da ciddiye almamak da lazım. mesela bana göre bir kadın zekasını kullanıyor ve cidden mantıklı kararlar alıyorsa ve ilgiyi karadelik gibi tüketmek yerine karşılıklı veriyorsa benim için mükemmeldir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHer dediğini yapacak, hiç sevgilisi olmamış, fiziği ve tipi güzel, yatakta kaşar dışarda saf olacak bir kadın isterler.
133 Yorumla- 8 ay
Doğru
Cevap sahibi8 ayÖylesini de rüyalarında bulurlar. Ya da aşırı zengin olmaları lazımki öyle bir kız erkeği istesin
- 8 ay
Soru başlığını okur musun
- 8 ay
Adın "haklı" mı
- 8 ay
@Meraklıbiri_işte senin adın ne
- 8 ay
Ben kıza söylemiştim aslında ☺️
- 8 ay
@Meraklıbiri_işte ben kıza söylemedin demedim. Senin ismini sordum.
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederimm 😆evet adım haklı derrmişim
Cevap sahibi8 aySoru başlığını okudum da yorumum olması gerektiği gibi
- 8 ay
Cevabina doğru dedim zaten
Cevap sahibi8 ayO zaman soru başlığını okur musun diye niye sordunki tekrardan
- 8 ay
"Öylesini de rüyalarında bulurlar. Ya da aşırı zengin olmaları lazımki öyle bir kız erkeği istesin" cümlenden dolayı. Oylelerini nerede gördükleri benim umrumda değil.
Cevap sahibi8 aySenin umrunda olsun diye demedim sadece söylemek istedim ve söyledim sana ne battı
- 8 ay
Bana bir sey batmadı. Senin kuyruk acın var gibi bununla ilgili
Cevap sahibi8 aySenin kuyruk acın varki lafım zoruna gitti
Cevap sahibi8 ayGerçekler acıtır olanı söyledim
Cevap sahibi8 ayÖyle kızlaı almak için aşırı zengin erkek lazım bide yakışıklı olmak lazım yoksa öyle bir kız niye istesinki
- 8 ay
Öylesini de rüyalarında bulurlar. Ya da aşırı zengin olmaları lazımki öyle bir kız erkeği istesin lafıyla ilgili nasıl bir kuyruk acim olabilir ki? Erkeklerin tercihi bu. Olsa olsa bir kiz bundan şikayet eder.
- 8 ay
Ben zaten kadınların zengin erkekten hoşlandığını başlıkta Belietttim. Erkeklerin istediği şeyi biliyor musunuz diye soruyorum
- 8 ay
Sen de erkeklerin neyden hoşlandığını dogru dedin. Sonrasında uzatman, bu konuda yararli olduğunu gösteriyor.
Cevap sahibi8 ayTercihinize karışan yokki şikayet eden de yok. Ama kuyruk acın olmasa benim de aynı şeyi demem zoruna gitmezdi. Senin dediğini dedim işte. Erkeklerin istediğini de cevapladım zaten
Cevap sahibi8 ayCanım uzatmak istedi ama sana lafım batınca hemen savunmaya geçtin relaks ol kasma bu kadar zaten kendinde onaylıyosun
- 8 ay
Bana tam olarak hangi lafın batmış olabilir?
Cevap sahibi8 ayÜff sana 2 saat açıklayamam battı işte
- 8 ay
Ahahahd tamam neyse
Cevap sahibi8 ayHahaha ne kadar komik
- 8 ay
Tamam ben haksizim sus😘
Cevap sahibi8 aySen sus ilk. Evet haksızsın 🖕
- 8 ay
Hahahshx
- 8 ay
Evet 🥰
Cevap sahibi8 ayHskfjsjd ok
- 8 ay
🌹
Cevap sahibi8 ayEig için teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ayKadınların menfaaitci olanları ister zengin koca Yan gelip yatıp onlara pahalı hediyeler alıp tatilden tatile götürcek Ne istiyorlarsa alacak sömürecek damızlık inek arıyorlar. Ne kadar tanıdığım zengin Erkek varsa takılma dışında ciddi düşünen yok hatta kaçıyorlar. Sala, kmıyız enayimiz biz k, aşarın tekine kendimizi sömürttüreceğiz diyorlar.🤣 Neyse esasen Güçlü ve Karizmatik olana arzu duyarlar ve bunun açılımı kesinlikle romantik süneperler değil. Erkeklere gelirsek Yumuşak sempatik ve şirin karakreristik özelliklere sahip Kadınları severler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 8 ayHer, kadın zengin koca istemez önce buna bir aşıklık getirelim. Kimi için ➡ nezaket, düşünce, duruş önde geliyor. Öte yandan erkek 🚹 nasıl bir kadın ister sorusuna gelirsek❓şayet ; karşısındaki kadına paralel olarak hareket edebilir. Ve kafasında belirlediği bir kadın şablonu vardır onu bularak tamamlanır. 🧐🪁
131 Yorumla- 8 ay
Açıklık*
- 8 ay
Bir kadın neden zengin koca istemesin ki?
- 8 ay
Çünkü fazla zengin olunca erkek 🚹 parasıyla size üstünlük kurup sizi ezmeye çalışabilir. Ve parası fazlaysa sizden kolayca vazgeçebilir. Parası olduğu için ➡öte yandan vazgeçilmez bir erkek olduğunu düşünüp size yetersizlik duygusu aşılayabilir. 🧐
- 8 ay
Sen zengin olmayan bırıyle mi evlenmek istiyorsun
- 8 ay
Ben , ev geçindirebilecek kadar parasının olmasını isterim.
- 8 ay
Ev gecindirecek para ayda ne kadar sence? Ev kira değil diyelim?
- 8 ay
İki taraf asgari ücret biraz üstü alıyorsa yeterli. 🪁🤔
- 8 ay
Alla alla. Gerçekten böyle düşünüyorsan evli olman lazım, erkeklerin yüzde 90ı böyle zaten.
- 8 ay
Bakış acım biraz erkeklerle paralel çünkü mantık insanıyım. Evlilik düşünüyorum zaten ilerisi için.
- 8 ay
Yaş 34 biraz geç değil mi sence
- 8 ay
Hayır önemli olan yaş değil ❌yaşadıklarımız. Bir yıla bir ömür sığdırabilir insan mesela. 🪁
- 8 ay
Bence fazla romantik bakıyorsun. Gerçeklerle aranı daha yakın tutmalısın
- 8 ay
Romantik değil gerçekçi bakıyorum. Bir yıl dahi insan hayatında çok önemli.
- 8 ay
Belirli bir yastan sonra kadinlar çocuk dogurmakta zorlaniyor. Bunu asagilamak icin demiyorum. 34 yasina gelmissin, hala bu ve bunun gibi gerçeklerin farkinda değilsin. Çocuk yoksa evliligin tadı tuzu eksik olur.
- 8 ay
Her şey yaş değil ayrıca minyonum sdfg
- 8 ay
Yengem doğurdu mesela olabiliyor. Çocuk yani tıp ilerledi.
- 8 ay
İnsanlar farklı düşünüyor diye neden yargılama gereği duyuyorsunuz, az olgunluk gösterin. " Yok 34 yaşına gelmişsin vsss " Ne kadar kaba bir üslup. Sorunuza gelenlere az saygınız olsun. Konuşmayı burada noktalıyorum. İyi günler.
- 8 ay
Bu arada zaten eminim siz de biliyorsunuzdur da 30 u geçmiş olmak çocuk çok zor olur anlamına asla gelmiyor benim annem 50 yaşında ve doktor yumurtalıklarının hala çok sağlıklı olduğunu ve çocuk yapabilirsin istersen bile demiş, ayrıca şunu da söylemeliyim ki 30-35 yaşlarındaki kadınlar daha olgun hayat hakkında bazı düşünceleri oturmuş vb olduğu için çocuklarda bundan nasibini alıyormuş yakın zamanda bu bilimsel olarak doğrulanmış
- 8 ay
@Kedicikkkızz aynen öyle daha seçiçi ve hayattan ne istediğinin bilincinde oluyoruz hiçbir şey için ➡ geç değil. 40 yaşında atanan insanlar var üniversite okuyan. Neden her şey yaşa bağlanır anlamış değilim. Desteğiniz için teşekkür ederim. ❤🙏
- 8 ay
@ölümlüyee her kadın aynı değil ❌ size öylesi denk gelmiş olabilir
- 8 ay
İlginç teorilerin var
- 8 ay
@ölümlüyee şimdi görmüş oldun hahah 😂
- 8 ay
@Bihteeerrr ne olursun sus. Ben yanığım. Gel eşim ol. Ya da öldür beni. Evet erkeğim istiyorum. Arzu aşk.. ama evimde kadınım olsun. Sesi olsun. Havası olsun. Hadi kocacım desin. Dokunum sevişelim kavga edelim. Bağıralım lan bir birbirimize. Yapayalnız. Senin o baktığın ayna parası cebim de var mı ki? Şimdi baktım yine fotona. Sana sahip oldum. Öptüm karım oldun. sana bakamadım ne olacak halimiz. Para az. Ev kira... Bazen ulaşamadım. Bazen de olmadı işte. Deliler gibi seni istiyorum. Ama neyle evlenelim? Ailene ne diyeceğim?
İşte ben burada kalıyorum. Birisini ikna edersem ne yapacağım ki? Bu yüzden hayatıma son vermek istiyorum. Yoruldum bu yolda yürümekten yoruldum. - 8 ay
@ölümlüyee ben istediğim kişiyle duygu beslersem evlilik yaparım saçmalayın sizinle neden evleneyim Allah aşkına saçma sapan cümleler kurmayın sinirimi attırmayın rica ediyorum.
- 8 ay
@AyseBella maalesef ön yargı var. 🤷♀️💟
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayHer kadına zengin koca istiyor diyemeyiz zengin koca bulup rahat yaşamak isteyen çalışmaktan çekinen tabii ki kişiler var ama bunu genel olarak söylemek doğru olmaz bu erkekler için de geçerli her erkeğin belli bir kriteri yoktur Nasıl her kadının belli kriteri olmadığı gibi senin istediğin profili kriteri diğer bir erkek arkadaşın uygun bulmaz o başka ister
014 Yorumla- 8 ay
Her kadın bulabildiği kadar zenginini arar. Evlenmek için. Duygusal bir durumdan söz etmiyorum.
- 8 ay
Bulabildiği kadar zengini arar deyince aklıma şey geldi çalışkan insan sorumluluklarını bilen insan zengindir Düzenli bir işi olan her insan her erkek belli bir standardın üzerindedir Bu açıdan mı bakalım
- 8 ay
Kendinizi böyle avutmaya devam edin. Ekstra işe gidip gunde 15 saat calisan arkadaslarim var. Hiç zengin falan da değiller.
- 8 ay
30 35.000 TL ile hayatının güzelce geçiren insanlar da var 45-50 bin TL alıp kira ödemediği halde az geldiğini söyleyen insanlar da var bence bu yetinmekle alakalı bir durum harcamayı bütçeye göre yapmak en doğrusu
- 8 ay
45-50 bin hiçbir halta yetmez. İnsan gibi yaşanmaz o parayla.
- 8 ay
Peki bekar birisine yeter fakat Bu sadece bir kişinin kazandığı para ise eş ne işe yarıyor iki kişi çalışıp bu paranın 2 katını kazanıp geçinebilir
- 8 ay
Çalışmak zorunda olan kadınlar kocasından nefret ediyor.
- 8 ay
Çalışmak zorunda kalan artık bu devirde yok çalışmak durumunda zorunda değil Bunu zorunluluk olarak algılamayalım daha sağlıklı bir bedene ve ruha sahip olmak için insan çalışmalı evde olup da üreten çalışan kişiler de var öyle olsaydı çok insan kocasından nefret ederdi
- 8 ay
Kendi isteğiyle çalışan kadınlardan bahsetmiyorum. Çalışmasa gecinemeyecek olan kadinlar kocasina saygi duymuyor. Adamin ne kadar zeki, ne kadar yakışıklı, ne kadar merhametli veya yatakta ne kadar iyi oldugunun hiçbir önemi yok. Erkek tek başına calisip aileyi rahat ettiremiyorsa karisi hep hor görür.
- 8 ay
Bunu elestirmiyorum, sadece gercek olani söylüyorum. Bunu inkar etmeniz gerçeği degistirmez.
- 8 ay
Eleştiriyorsun demiyorum Sadece Fikir alışverişi Beyin Fırtınası yapmış olduk ekonomi kadın için de erkek için de önemli bir şeydir
- 8 ay
Kadınlar maddi rahatliga daha cok onem veriyor. Erkekler fasfakir olsa bile mutlu yaşayabiliyor.
- 8 ay
Erkeklerde Fas fakir olmak yerine çalışmayı tercih etseler daha da mutlu olacaklar çalışan erkek her zaman bir adım değil 10 adım öndedir
- 8 ay
Calisinca fakir olunmadigini zannetmen çocukça. Ayda 80 bin altinda kazanan erkek fakirdir.
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekler aslında ne güzellikte, ne zenginlikte bulur aradığını. Onlar, kendini yanında huzurlu hissettiren bir kadın ister. Gözlerine baktığında sükûnet bulan, söze gerek kalmadan anlayan, yanında susarken bile tamamlanmış hissi veren birini. Bir erkek, yüreğiyle sevilmek ister; çıkarla değil, kalpten gelen o saf ilgiyle. Gururunu okşayan değil, ruhunu dinlendiren bir kadın arar. Çünkü erkek, sevildiğini hissettiği yerde kalır, değer gördüğü yürekte kök salar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHer kadın zengin koca istemez. Ben eğitim ve maddi durum olarak kendime yakın ya da denk birini tercih ederim.
Kişilikle ilgili tercihler ayrıca var tabii, özellikle dürüstlük, terbiye ve saygı çok çok önemli. Merhamet, sadakat, anlayış... saymaya kalksak liste uzar gider.
10 YorumlaErkekler güzel görünen, kendine bakan ayni zamanda eve ve cocuklara da bakan ayni zamanda kocaya da bakan bütün bunları yaparken sikayet etmeyen, uyumlu sefkatli bir kadin isterler.
22 Yorumla- 8 ay
Bunu kadınlar ister
8 aySadece zengin olsun yeter diyen kadınlar var evet ama aynı sekilde sevmeyi ve sevilmeyi isteyen kadınlar da var. Bi iliskide aslında en önemlibolan şeyler birbirini sevip sevmedigin, iyi vakit gecirip gecirmedin ve birbirine saygılı olup dürüst olmak. O yüzden zengin koca ister diye tek bi kriter üzerinden bakamayız. Aynı sey sizin icin de geçerli. Artık erkeklerin cogu tek bir seyin pesinde onu da elde edince ya da edemeyecegini anladıgında zaten sonrasında yok oluyorlar.
11 Yorumla- 8 ay
Konuşurken cok mantıklı konusuyorsunuz da pratikte oyle yapmıyorsunuz
8 ayGüzel becerikli zeki özgüvenli ama erkeği kısıtlamayacak erkek onu kısıtlayacak diklenmeyecek saygılı her şeye tamam diyen kendini tüm aileye sevdiren kocası ne derse onun sözünden çıkmayacak
11 Yorumla
8 aykonus dendiginde konusucak sus dendiginde susacak, bir kosede uslu uslu onu bekleyecek kadin istiyorlar
20 YorumlaO kadar çok bunu tekrar ettiniz ki doğrusu buymus gibi ona yonlendiler. Bilinçaltına isliyorsunuz böyle erkekler böyle sever kızlar böyle sever diye diye. Olmayan şeyi oldurmus oluyorsunuz
00 Yorumla
8 ayNe yalan söyleyim ben prenses erkeğim ve zengin dominant sarışın beyaz tenli renkli gözlü beni yönetecek kız arıyorum
04 Yorumla- 8 ay
Sarışın beyaz tenli kizlara dominantlik yakışmıyor. Dominant kadin esmer olmalı.
- 8 ay
Hayır ya beyaz tenli sarışın güçlü karakterli olmak daha çok yakışıyor bazen de hissettirmeden yönetecek tabi dominant dediysek sert demedik
- 8 ay
Ben renkli gozlu sarisin kizlarin enerjisini sevmiyorum. Tutkulu degiller ve aşırı pasifler.
- 8 ay
Enerji olayı ayrı o konuda bir şey diyemem
Çok darlamasın bizi eve geldiğimizde en az 1 saat boş boş tv ekranına bakalım bi kafamızı boşaltalım
00 Yorumla
8 ayEvine bağlı, çocuğu ile ilgilenen. Sosyal medya denen saçmalık ve aptalca işlerle uğraşmayan. Evcimen kocasına ve çocuğuna ilgi gösteren..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı.
8 ayEvet. Erkekler de bakire ve doğurgan olmasına bakar. İki tarafın da kriterleri sağlıklı ve güvenli şekilde çocuk sahibi olmaya yöneliktir.
00 Yorumla
8 ayDiğerlerini bilmeme ama benim istediğim harama kör , dedikoduya sağır , yalana dilsiz bir kadın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. onlarda güzel vücudu olan, yemek yapan, trip atmayan kadın istiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayGuzel olsun bakıre olsun namuslu olsun kulturlu olsun ( her konuda herseyı acıkca konuşsunlar) hamaratım olsun mutfakta becerikli yatakta ateşlı olsun. Vss vss😂
Uzun lafın kısası ılk güzelliğe sonra temiz olup olmadığını bakıyorlar hem guzel hem temiz kalmışsan evleniyorlar cırkın ve temiz kaldıysan beğenmiyor haspalsr10 Yorumla
8 ayBenim öyle bir kriterim yok zengin olsun ya da başka birsey. İnsan ve anlayışlı olsa yeterli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. :) zeki dürüst ahlaklı ve imanlı olsa yeter gerisi bende mevcut
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayHer kadının kriteri zenginlik değil ama her erkeğin kriteri güzellik.
00 Yorumla Bana limitsiz kart verdikten sonra dinen uygun olan her şeye okeyim 😄 basit şeyler hsjgk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayKadınlar zengin kocasa bulsa ben kölen miyim kalk kendin yap derler ahahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayErkeklere sormak lazım 🤣 ama genel izlenimim güzellik cilve ve mutlu bir kadın olmasını istediklerini düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ay44 yaşında milf dul zengin grup swing herşeye açık bi karı olsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEşim zengindi zengin eş aldı yani miras pay edildi bı araba bı tanede 200 gr altın kolye kaldı
00 Yorumla
8 ayKadinlar zengin koca değil sadakatli ilgili koca istiyor
113 Yorumla- 8 ay
İlgiye katiliyorum ama sadakat cok önemli değil bence kadinlar icin.
- 8 ay
Saçmalama asıl sadakat önemli boşanmaların sebebi hep erkeğin aldatmasindan oluyor sadakat paradan ilgiden dahada önemli
- 8 ay
Erkek zenginse aldatmasina goz yumarlar
- 8 ay
Yaw çok mu filim izliyon sen oyle şeyler filimde olur erkek isterse evliya olsun isterse başbakan olsun göz yummaz kadın. bak sinirleniyorum cidden kadınlara iftira atıyorsun hakaret boyutuna geldi artık mantıksız konusuyorsun
- 8 ay
Kadınların psikolojisini iyi analiz ediyorum. Siz kendinizi ve birbirinizi anlayamiyorsunuz
- 8 ay
Ben kendim ve kendim gibi olanlar içi konuşuyorum çevremde gördüklerimden yola çıkarak konuşuyorum erkeğin zengin olması suçunu ört pas etmez aksine onu bütün cemiyetine rezil edip terk ederim
- 8 ay
Ben cok farkli statulerde farkli yaslarda binlerce kadini baz aliyorum gozlem yaparken
- 8 ay
Gözlemin yanlış çıktı 10 kadından sadece biri senin gozlemledigin gibi olur
- 8 ay
Gecenlerde instagram'da bir video gördüm. Fakir adam aldatinca karisi terk ediyor, zengin erkek aldatinca karisi karsidaki kadına saldiriyor
- 8 ay
Onlar mizah videoları insanların bilinç altını mahvetme ve değiştirmek için
- 8 ay
Ates olmayan yerden duman cikmaz
- 8 ay
Bende seni mantıklı biri sanardim
- 8 ay
Hala öyleyim neyse ki
Gizli Üye(36-45)8 ayBen koaltak ruhlu seviyorum.
Eşim olmayacak çünkü.
10 YorumlaKadınlar sadece para istiyor gerisi önemli değil erkekler de ne istediğini bilmiyor
20 Yorumla
8 ayZengin koca isteyen kadınların ki altın kaplamalı olmalı bence
00 Yorumlaher zengin erkek cesur değildir her sey para güçlü görünür ama içinde pasifik kötülük yatar
00 Yorumla"Kadın olsun yeter."
"Nefes alsın yeter."
00 Yorumla
8 ayTravestilere bile baktiklarina göre "nefes alsın yeter" diyorlardir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayGüzel, seksi ve teşhirci kadın istiyor erkekler
24 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@kaancan03 erkekler yanında öyle kadın gezdirmeyi seviyor kadını teşhir etmeyi yani
Cevap sahibi8 ay@kaancan03 her erkek instada teşhirci kadınlara bakıyor
Kadınların kaçı zengin erkekle evleniyor?
03 Yorumla- 8 ay
Kadınların kaçı boşanıyor?
- 8 ay
Erko evlenmeden önce Mahatma Gandhi'ydi, sonradan Polat Alemdar mı oldu
Gizli Üye(36-45)8 ayDaha önce erkeklerle haşır neşir olmamış olacak sevgilisi olmayacak beyaz tenli güzel olacak ve tesettüre uygun giyinecek derim bende o zaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 858 cevap paylaştı.
8 aySırf parası için kendisiyle olmayacak bir kadın.
10 Yorumla
8 ayErkeklerin ne istediğinin cidden bi onemi var mi
00 Yorumla
8 ayZengin karı 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. Güzel ve cilveli bir kadın tabiki :)
00 Yorumla
8 ayErkeklerde güzel kadın istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayFiziği ve tipi dış görünüşü çekici olan kadınları isterler bence ya da sadece begenir de ister
00 Yorumla
8 aygüzel kadın istiyorlar her gün ona verecek falan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
8 ayYemek yapmasını bilse yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayGüzel, genc, cilveli ailesine köle vs vs
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Güzel
03 Yorumla- 8 ay
Aynaya baktığında düşündüğün ilk şeyi sormadım
- 8 ay
Evet evet yoa
8 ayOrpu orpuyu bulur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 aySadık
00 Yorumla Zengin. Kanka ister
00 Yorumla
8 ayDüşünmem lazım
00 Yorumlazengin, güzel ve iyi insan.
00 Yorumla
8 ayArtik istemiyorum
00 YorumlaSize sormalı
00 Yorumla30 geçmesin. Kız olsun. Ostoroeni olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayErkekler kadın istemiyor harem istiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySen?
05 Yorumla- 8 ay
Ben ne
Cevap sahibi8 aySen ne istiyorsun?
- 8 ay
Bekar biri
Cevap sahibi8 ayKolaymis
- 8 ay
Evet
Gizli Üye(25-29)8 ayGüzel sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayGüzel, seksi
00 Yorumlaistekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBakire
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBakirmisin dayı
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınlar zengin koca istiyorsa, erkekler nasıl bir kadın istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler