Nerde ilahi adalet?

Arkadaşlar merhabalar uyumayan var mı bilmiyorum ben biraz burada içimi dökmek istiyorum ben 27 yaşındayım bu zamana kadar konuştuğum hoşlandığın karşı cins tarafından hep yarı yolda bırakıldım iyi niyetim duygularım hep oynandı onların annelerinin babalarının yapmadıklarını ben onlara yaptım değer verdim ama değer göremedim onlar yüzünden benim hayata karşı ümidim bitti evliliğe karşı soğuk bakmaya başladım. şu an onlar benim canımı yakanlar evlendiler yuvalarını kurdular mutlular ama ben ise ne yuva kurabildim ne işe girebildim. Kimseyi kınamak istemiyorum ama evlendikleri kızlara bakıyorum birde kendime bakıyorum ben onlardan kat ve kat daha iyiyim bunu herkes söylüyor bu yaşıma kadar gece hayatım olmadı içki içmedim arkadaş ortamım olmadı ama konuştuğum hiçbir erkek benimle evliliğe kadar düşünmedi ben hep ciddi gözüyle baktım bir süre sonra bakıyorum başka kızla ciddi düşünüp evleniyor. Benim duygularım onurum gururum ne olacak peki hani nerde ilahi adalet benimde şu an aklımda olan birisi var sevdiğim var neden bende onunla yuva kurup mutlu olamıyorum. Canımı yakanların hepsi evlenip yuva kurdular bu mu ilahi adalet artık inancım yok benim.

Nerde ilahi adalet?