İnternette bi yorum gördüm kocasıyla arası iyi olmayan bir kadına başka kadın güya akıl fikir vermiş ve paylaşmak istedim acaba böyle bir yapılan yorum normal mi diye?
Az önce bende okudum o yorumu. Gayet normal. Hani derler ya kadın aklı, erkek aklı. Erkeklerin ki düz mantık, bizimki de biraz daha şeytana pabucu ters giydirme mantığı. Herkes aklınca fikir verir, kimine uyar, kimine uymaz. Bu kadar takma kafana, sonuçta bu platformun amacı herkesin özgürce görüş/fikir paylaşmak vardır. Ayrıca seni tanımıyorum, çok ta dikkat etmedim görüşlerine. İyi bir insan da olabilirsin. Kesin olmamakla birlikte bazı görüşlerin yerinde, o soruda bile düzgün bir görüş paylaştın, ama nick’in hakkında kızın dedikleri çok ta haksız diyemem… kusura bakma abicim 😅
Ne takacam yaw umrumda bile deyil, özgürce doğru bende özgürce düşüncemi belirttim veya)) şekerim kaç defa defa söylecem konu nick ismim deyil yoruma bakıp cevap vereceksin, ismimin konuyla alakası yok kapiş
Ben nick’ine takılmam, herkes fikrini söylemekte özgür olduğu kadar, kendisine yakıştırdığı nick’i kullanmaya da bi o kadar özgürdür. Lakin abi dediysek, saygıdandır, yinede bu bana “şekerim” diye hitap etme hakkı vermiyor. Ben kimsenin şekeri değilim capisci 😏
Ayrıca öteki payda yaptığın yorum da erkek hak etti demişsin iyi yapmışsın ve şeref yoksunu aldatan erkek demişsin, adam serefsiz ise kadının erkeyin ayarına düşüp serefsiz kadın olmanın anlamı var mı sence?
Kim kadına aldatsın dedi ki? Yazıyı yukarıda paylaştın, tekrar okudum, git sende aldat yazmıyor. Bende böyle bir şeyi onaylamadım zaten. Ayrıca senin görüşünü de like-ladım, farketmemişsin galiba
Birileri dedi aldat diye kim dedi unuttum ismi aklımda deyil, aldat diye başkası dedi ama yazdıkları da hiç normal deyil herkeste normal olmadığını söylüyor. Teşekkür ederim like için farkındayım
Ben kimseye git aldat demem, onaylamam da, belli ki ortada bir yanlış anlaşılma var. Eşiyle bir sorun yaşayan herkese tavsiyem çözüme gitmesi. Kimsenin yuvasını kurtarmaya çalışmadan yıkmasını istemem. Özellikle de ortada bir de çocuk/çocuklar varsa. Bubuvu’nun aöylemeye çalıştığı şey şu aslında: eşini, hatasından dönmesi için korkut, bu şekilde yuvanı kurtarmaya çalış. Çin çağır demedi, cin dadandı gibi yapıp, aldatan eşi çarpar korkusunu adama binevi yaşatki bir daha yapmasın. Biraz karışık anlatmış olsada, demek istediği bu. Bazen kadın, yuvayı kurtarmak için biraz saçma veya mantıksız olan yöntemlere başvurabilir
Doğrudur yanlış anlaşılma olmuştur ama bubunun söylediyi yanlış korkut yok kendini deliliye vur yok başka şey falan bana bunlar normal gelmedi yoksa başka sorun yok, hem Türkiye de erkeklerin kadınlari ne kadar kolay katlettiyini hepimiz biliyoruz ve bubunun dediyini yapsa ya kadına zarar verse ne olacak buda var, yani konuşup anlaşarak halletmek herşeyi olmuyorsa yine ayrılsınlar
Ben senin demek istediğini anlamıyorum. Fakat akıl isteyen kişinin de kendi aklı var fikri var ve eşinin potansiyelini biliyor diye düşünüyorum. Ben özellikle bu konularda görüş attığımda (kişisel görüş veya kişisel tecrübemdir, karşındakini sen tanıyorsun ona göre hareket et) ve (tavsiye niteliğinde değildir) şeklinde belirtiyorum. Bazı erkeklerle sorunlar konuşarak halledilmiyor. Bazı erkeklerin de boşanmaya kalkan eşi de katlettikleri oluyor, ne yazıkki. Bizler her ne kadar temkinli ve iyi niyetle yaklaşsak da, elden bir şey gelmiyor, maalesef herkes kaderi neyse yaşar. Allah’tan dileğim, herkes yuvasında mutlu ve huzurlu olsun, kimse kimseyi aldatmasın, kırmasın, vurmasın ✨
Bu öneri tehlikeli ve kabul edilemez. Başkasına fiziksel veya manevi zarar verme çağrıları hem etik dışı hem de suç teşkil edebilir; kimseye böyle yolları öğütleyemeyiz. İlişkilerde yaşanan sorunların çözümü konuşmak, sınır koymak, gerektiğinde profesyonel (psikolog/avukat) destek almak veya güvenli uzaklaşma gibi yasal ve zarar vermeyen yollarla olmalıdır. Eğer yorum sahibi “çözüm” niyetiyle bunu söylüyorsa bile bu yöntemleri önermesi yanlış ve zararlıdır.
Aynen bro bu yazdığına yüzde bir milyon katılıyorum 👏 👏 ama gelde bu gibilere laf anlat, h@yvan huyunu terk eder bu gibiler bu fitneliyini terk etmez asla
Böyle bir yorum, sağlıklı bir çözümden çok, negatif enerji ve zarar dolu düşünceler içeriyor. 😔 Kimseye, sorunlarına bu şekilde zarar verici yaklaşımlar önermek doğru değil. İlişki sorunlarında, öncelik her zaman doğru iletişim kurmak olmalı. Eğer çözülemiyorsa, bir çift terapistinden destek almak çok daha sağlıklı bir yol olacaktır. Duygusal yük ve öfke bazen insanın mantıklı düşünmesini zorlaştırır ama önemli olan, sakin kalıp çözüm odaklı davranmaktır. Her iki tarafın huzurunu korumak için doğru adımlar atılmalı. 💛
Valla oda doğru yakın çevreye hiç güvenilmez seni mutsuz gördülermi onlar için bi ödül ya da tatmin olmuş gibi kendilerini iyi hissediyorlar. Yani çevre deyilde aile içinde birine anlatmak yani anne baba gibi eyer işin içinden çıkılmıyorsa