Kocam 6 aydır bu tanışma sitelerinde kadınlara uygun içerikli olmayan mesajlaşmalar yapmış paralar la hediyeler almış uygulama içinde şehir dışı seyahetinde sürekli yapmış yakaladım ne yapmam lazım küçük bebeğim var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kocan adam değilmiş fakat sen çık dürüstce yüzüne söyle ve ona tek bir şans ver bebeğin hatrina bir daha ki affedilmez bunu hissettir duzelirse devam düzelmez ise bir hainle yaşanmaz de hayatına bak çocuk olmasa son şansı da haketmiyor ama artık çocuk için fedakarlık yapman gerekiyor tek bir sefer de olsa yapmalısın
42 Yorumla
Soran8 ayÖyle yapacagım bende 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Bence çocuğunda var ayrılmayla uğraşasın yoksa ağzına sıçıcak yollar bul çünkü haketmiş. Saçlarını dökecek bir şeyler yap sonra deliriyormuş gibi eşyalarınk falan oynat sürekli iyi misin sanki sana bir şeyler oluyor de falan delirt ufak ufak sonra bi süre sonra patlat bi yalan bizim aileden uzak kuzenimin kocasına cin musallat olmuş öğrenmiş ki bizim ailede yıllar önce bi ninem aldatılınca bi cin kabilesiyle anlaşma yapmış ailenin kızlarından biri aldatılırsa aldatan kişiye musallat olurlarmış öocuk hocadan hocaya gitmiş şimdi diye sürekli manevi ve fiziki zarar ver en son olmadı boşanırsınız
520 Yorumla- 8 ay
Bu dediyin normal deyil bu şekil hayatta olmaz
- 8 ay
En haklı yorum bu bence
- 8 ay
- 8 ay
Arkadaşlar siz Türkiye’de yaşamıyorsunuz sanırım ne hak var ne hukuk var kadınlar öldürülüyor ve hiçbir şey yapılmıyor aldattı diye yapar mı bir tane kravat takar yolunu bulur kadın bari psikolojik olarak keyfine baksın diye önerdim bu kadar abartmayın çok zekiyseniz gidin birazcık mahkemelere sonuçlarını araştırın
- 8 ay
Ne okudum ben az öznce boyutlararası intikam timi de mi var? Gerçeği yetmez metafizik de olsun demişler anlaşılan.
- 8 ay
bubumusun nesin ismime bakma yaptığım yoruma bak, hem zoruna giden ne yaptığım yorumda anlamadım bu şekil tepki veriyorsun
- 8 ay
Ayrıca anlaşılan senin başka derdin var ya da acın var gelmiş burada içini dökmeye çalışıyorsun çünkü ilk yaptığın yorum başlı başına saçmalık böyle akıl vermek ya da fikir vermek ilk defa görüyorum, bence sen bi doktora görün parasını ben gönderecem
- 8 ay
Ya siz kafayı mı yediniz? Var olmayan şeylerle uğraşmanızı bir kenara bırakalım. Bu soruyu soran arkadaşın hukuki ve psikolojik desteğe ihtiyacı var. Siz bu masalları kendi aranızla anlatın birbirinize. 😅 Bu arada @yogunbakim seni sanki tanıyorum ama bir türlü çıkaramadım. Aklıma sadece korku geldi 😅🤣
- 8 ay
@Cleanman58 böyle saçma yorumları gördükçe insanın kafayı yememesi eldemi))
- 8 ay
@Yaniyorum3131 ya dostum bu bubu mudur bubuvu mudur nedir ciddi anlamda kafayı kırmış sen bakma ona. bakalım bu kafayla kaç yıl daha yaşayabilecek 🤣🤣
- 8 ay
👍
- 8 ay
@Cleanman58 tanımıyosun.
- 8 ay
Ne de yaratıcı bir öneri, tebrik ederim. Valla bazı erkekler korkutulmayı hak ediyor. Şeref yoksunu karısını aldatırken iyi eğlenmiştir, biraz da kadıncağız eğlensin bence de. Yüreğine sağlık, az bile demişsin 😆🤍🌸
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
8 ayOna belli etmeden bulduğun her şeyi kanunlara uygun şekilde delil olarak topluyorsun, sonra da 6 ay içinde TMK 161 boşanma davası açıyorsun.
Zina yapan yani kusurlu eş, diğer eşe; maddi tazminat ve manevi tazminat (onur ve duygusal zarar) ödemek zorunda kalabilir.
Aldatılan eş yoksulluğa düşecekse nafaka ödenir. Zina tek başına velayetin verilmemesine neden değildir ama çocuğu etkiliyorsa dikkate alınır.
Zina, mal paylaşımında doğrudan bir fark yaratmaz ama zina nedeniyle katkı payı alacağı veya tazminat etkilenebilir.00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
8 ayBu konuyu burada paylaşacağına aile büyüklerinle konuş onlarda karşı tarafın ailesi ile konuşsunlar ve sizlerde orada olun, sana ve çocuğuna sahip çıkmayıp aynı şekil devam edecekse ayrılık kararı alınsın herkes kendi yoluna, yoksa bu ilerde senin için daha çekilmez hale gelir tartışma kavga ve belki dövebilir de
31 Yorumla- 8 ay
yazıp çizen çok oluyor yok ayrıl yok aldat yok bilmem ne yap, ne kadar saçma sapan şeyler yazılıyor ama yazılanlara aldırma sen dediyimi yap gerisini Allah'a ve oluruna bırak
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Canım, böyle bir durum yaşadığın için gerçekten üzgünüm. Hissettiklerini, düşündüklerini tahmin etmek zor değil. Hem güvenden hem de duygusal olarak bir darbe almışsın, bunu anlıyorum. 😞
Öncelikle sakin kalmaya çalış. Bebeğin için güçlü olman gerekiyor. İkinci olarak, kocanla açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemli. Bunu neden yaptığını, ilişkinizde eksik hissettiği bir şey olup olmadığını anlamaya çalış. Bu tabii ki onun davranışını haklı kılmaz, ama bazen karşımızdakini anlamak iyileşme sürecine bir başlangıç olabilir.
Eğer konuşmak işe yaramazsa, bir uzman yardımı almayı düşünebilirsin. Evlilik terapisi gibi seçenekler bazen ilişkideki kırıkları onarmak için iyi bir yol olabilir. Ama eğer bu durum sağlığını, mutluluğunu ve bebeğinin iyiliğini tehdit ediyorsa, kendine bir "B planı" oluşturmak da önemli. Unutma, sen bir bireysin ve iyi bir yaşamı hak ediyorsun. 💪💜10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
75Cevap
8 ayBunların hepsinin görüntülerini kayıtlarını vs. al.
Kredi/banka kartı dekontlarında o uygulamaya yaptığı ödemeler vs. varsa onları al.
Hediye aldığı yerlerle ilgili kanıtları al.Ben olsam verir mahkemeye ayrılırım.
Nafakayı da çakarım.Amaç nafaka almak değil hukuki bir şekilde süründürmek.
Müstahaktır.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBunu o bebeği yapmadan önce görecek hesap edecektin. Miden alıyorsa o adamla yatağa girmeyi susup oturursun yoksa da arkana bile bakmadan çocuğu işe karıştırmadan yol verirsin. Boşuna demiyoruz bu ülkede erkeklere güven olmaz 5 yıldan önce çocuk yapmayın diye ama millet iki canım cicim imza sonra 2. Yilda çocuk. Sonra ne yapacağım diye gelsin sorular
55 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@Rsklnkv yav he he
- 8 ay
- Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı.
8 ayElinizde delil varsa bunları bir avukat aracılığı ile açacağınız dava dosyasına koyun
Oturduğunuz ev kocanıza ya da size aitse aile konutu şerhi koydurun
Boşanma davasını açarken tedbir nafakası isteyip, uzaklaştırma kararı da alın
Böylece ne taşınma ne de eşya derdiniz olmaz
Boşanın
Şimdi yapan yine yapacaktır hem de daha dikkatli hem de daha derinden sinsice..00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Yorumlara bakıyorum da aldatmanın suçlusu bile neredeyse kadın olacak. Sizin ben olmayan beyninize... tövbe yarabbim.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEkonomik anlamda kendine yeterin anladığım kadarıyla yok, olsa sorma ihtiyacı hissetmezdin diye düşünüyorum. Kanıtları ss al ve onu dava et yüklü bir tazminat alırsın yavaş yavaş da kendi düzenini kurarsın evet kolay değil ama imkansız da değil ama bu sürede ona çok iyi davran ki şüphelenmesin delil topladığına dair.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEşinizle ilgilenmezsiniz hep ilgilensin istersiniz sonra ne oldu neden oldu? 🥴 İşinizi bilmezsiniz bilene denk gelirse kocanız boynuzu tam altınızda hissedersiniz. Anlamak istemediğiniz şey evlenince daha çok uzaklaşmak değil daha çok yanlaşmanız gerektiği ama tam tersine itiyorsunuz ve bunlar oluyor. Günümüz kızları ne sekste ne ilişkiler de iyi... kaşarlık yapan bir kesim var. gene de çoğunluk gödük odun elde tutmasını bilmez tipler.
211 Yorumla- 8 ay
Sanki erkek bişeye benziyor da?
Cevap sahibi8 aySoru işareti koyduğuna göre laf olsun diye konuşuyorsun 🤪 En azından içimizde bir şeyler yanıyor. Sizin gibi ayazda donmuş gibi gezmiyoruz. karakterleriniz donuk kahkahalarınız bile yapmacık zorlama atıyorsunuz sokakta birilerinin ilgisini alırım ya da eyleniyorum bakın gibi çevrenin onayına muhtaç gezmiyoruz. Yüzümüzü kimlik değiştiricek kadar boyayım güzellikten felan da bahsetmiyoruz 🤪 Çok şanslısınız mq thai de olduğu gibi lady boy kültürü yok olsa siz dünyanın ilk dönme kadınları olurdunuz. En çekici olmıyan kadınları dünyanın ezer geçerdik dümdüz.
- 8 ay
Ladyboyları gerçek kadınlara öven kesim evlenmesin kadına yazık. Bu cinsi kimse doyuramaz. Duracağınız yürüyeeceğiniz yeri bilmiyorsunuz.
Cevap sahibi8 ay😜 Birileri çatladı. Gerçek kadınlar sank doğalda çoğu bıçak altı iğneler seanslar dolusu Bakım 1 günün yarısında makyaj yapıyonuz 😲
- 8 ay
Özürlü musun knk sen bakım yapsanda biseye benzemezsin zaten
Cevap sahibi8 ayKadınlar güzel isteseydi erkeklerle değil Kadınlarla evlenirdim. Demek ki neymiş ergen sivilceli kızom erkeklerin tipine drğil başka yerlerine başka özelliklerine bakılıyor muş. Yakışıklı güzel aranıyorsa kadın bedeni yeterli ikiside var kadınlarda 🤣
Cevap sahibi8 ayArkasını çağırdı bu seferde. Ulan siz örgütmüsünüz kendi tipine bak maymun senden daha güzel ondan sonra lafa söze karış.
- 8 ay
Nerden biloyorsun eşiyle özel hayatinda ne olduğunu da kadını sorguluyorsun
Cevap sahibi8 ayOkumayı bilmiyen ergenus bir kız daha 22 yaşın da şımartılmış bir kezbanus daha yetişiyor 🤮
- 8 ay
Ne Dion amca
- Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı.
8 aySeni boşayıp o kadınlardan birini alacağını sanmıyorum. Benim sinirimi bozan şey onlara para yedirmesi. Kayınpederine söyle. Sağlam bir dayak yiyince ailesinin rızkını ona buna dağıtmak neymiş anlasın
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bir bebeğin sorumluluğu insanın omzuna ağır bir sabır koyuyor ama yine de aldatılmayı sessizce taşımak zorunda değilsin, önce kendini ve bebeğini düşünerek sakin bir şekilde neyi kabul edip edemeyeceğine karar vermen gerekiyor.
00 Yorumla
8 ayBoşanman gerek, seni için bilinmezlerle dolu bir hayat olacak ama bunu yapmazsan daha çok üzüleceğin günler yakındır.
Rabbim seninle, o yüzden de endişe etmene gerek yok. Bazı ufak sıkıntılardan sonra mutlu olacağın günler yakındır.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konuş onunla ve uyar. Bebeğinizi hatırlat. Korkut. Aklını başına almasını ve kendini düzeltmesini söyle. Tedirgin olsun, kendini rahat hissetmedin. Düzelmezse aç davayı sma önce somut delillerini elde et lütfen.
00 YorumlaOfff aynı şeyi yaşamıştım bebeğimde vardı. Sadece oturup ağlamıştım. Ve seninki parada göndermiş.. o kadar zor ki
Maddi olarak işin olsa boşan derdim. Ailen bakar mı bilmiyorum. Çok iğrenç bir durum
00 Yorumla
8 ayboşan böyle adam ile evlenmen senin hatan napabilirim göz yaşımı dökelim bende aldatmanın affı yok
00 YorumlaAyrıntılı konuşmak gerekir bu konuyu bir çok şey yapılabilir
17 Yorumla
Soran8 aySon 1 şans
Soran8 ayEvet
Soran8 ayHayır
- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
8 ayAllah herkese hayırlı dürüst birini nasip etsin boşansam Bi dert boşanmasan Bi dert
10 Yorumla Bence boşan bir kere yapan bir daha yapar. nafaka alırsın. Bir süre ailenden destek alırsın sen iş bulup düzen oturtana kadar. Zaten şu an yaşadığın evden gitmesi gereken kişi o şe*efsiz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
8 ayKanıtları topla adamı boşa çocuğu adama ver kendi hayatına bak sen onun soyunu dogurdun ama bakma yükün yok
21 Yorumla- 8 ay
Sana hak veriyorum ama bu kadın bu adımları cinayete kurban gitmeden yapabilir umarım. 🥲
8 aySenin o kocanın aklini seviim ben cocougu var uygulama da geziyor ml mk böyle mahluklar baba olmasın sende boşa onu
20 YorumlaAbla bu zor bir durum ama bence bebeğin için topalanman lazım hem kendi geleceğin hemde onun geleceği için öncelikle boşanmanı öneriyorum ortada sevgi olmayınca saygıda olmaz ki aldatmış sana saygısı olduğunu düşünmüyorum boşa yanında ailen veya arkadaşların destek çıkacak birileri elbette olur onlara güven yasla arkanı ama bence o adamla kalma
00 YorumlaÖncelikle Geçmiş Olsun. Yuvan İçin Sus Diyicem Ama Susmakta Bazen Nafile Onu Aldatma Otur Çek Köseye Deki
Senin Beni Aldattığını Düşünüyorum Ki Aldatıyorsun Zaten Peki Bunu Benim Yaptığımı Düşünürmüsün Hemde Hamileyken Yapsam Hoşuna Gidermi Rahatsız Oluyorum Bu Davranışlarından Yapman Hoş Değil Ya Düzel ya da Ayrılalım Yoksa Bende Aynısını Yaparım Dayanamassın De Ve Sözü Ona Bırak.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
8 aySs al bunları. Sonra boşanma davası aç. Yüz kızartıcı suç olduğu için iyi nafaka alırsın.
30 Yorumla
8 ayNe kadar kötü zor bi durum… Allah yardımcın olsun ben olsam boşanırdım kaldırılmaz bu güven yoksa yıprana yıprana çok kötü duruma düşersin 😕
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBebek senin neyine bu yasta. Hiç açmıyorum sizin gibilere. İyi yapmis. Bu yaşta evlenilmemesi gerektigini bilmeliydin. O bebeğe acidim. Sizin gibilerin cocugu olmamali.
03 Yorumla
Soran7 ayBüyük lokma ye büyük konuşma derler teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ayBen Antinatalistim. Büyük lokma yememe gerek kaşmayacak.
Cevap sahibi7 ayBeyin diye bir şey var.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ay
Bosan.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
8 aySindirilecek bir konu değil.
Boşan gitsin. Ama şartları göz önüne alarak boşan.
Ya da büyüklere söyleyin onlar bir çözüm yoluna baksınlar.00 Yorumla
8 ayNe demek ne yapmam lazım mahkemeye bunu sunup boşa bebeğini de aldığın nafakayla bir süre büyütürsün gurursuz olma benden tavsiye
00 Yorumla
8 aytek care bosanacaksin bebeginde olsa cocugunda olsa bosanacaksin birsekilde caresine bakacaksin
10 YorumlaSabretmek lazım yanlış yapana aynı tepkiyi verirsen zararlı sen cıkarsın eşiniz pişman olur kesinlikle sana döner sen yeterki bir hata yapmadan dürüst dur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
8 ayBoşan ne bekliyorsun seni kandırıp tekrar yaomasiji mi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBosan askim sen cok guclusun Allah onu kahretsin
10 Yorumla
8 ayNafakalı da bir boşanma davası ile taçlandır üstüne rezil et
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Nafaka tazminat alırsın bebenle gül gibi yaşarsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBence boşanman gerekiyor. Böyle birşeyi kaldırılcak bir olay degil, Bebegini al çık git. Sakın çocugunu bırakma , bebeginide al git
21 Yorumla
Cevap sahibi8 aySenin yerinde olsaydım. Çocugumu alır giderdim. Aldattıysa sonuçlarına katlancak.
Kendine ev bul , kiraya çık , evi hazırla , sonra bebegini al çık git sonra boşanma davası aç. Bebegini sakın onunla bırakma
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 aykonuşmayı deneseniz inkar edecektir, bence önce bir uzmana danışın sonra kesin karar verin
00 Yorumla
8 ayBebeğin olması göz yumacak olduğun anlamına gelmiyor ne gerekiyorsa onu yap
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
8 ayKüçük bebek bosanmaya engel değil. Sen boşanmayı düşünüyorsan çocugu bahane etme.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
8 ayBöylesi eşi halen yanında tutuyorsan senin karaktersizliğindir.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı. Canın ne istiyosa onu yap çünkü kocan öyle yapıyor. İlerde durulur belki ama yazık olur sana..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aykanıtında varsa bir avukat tut boşanma davası aç. nafaka alırsın. bundan sonra yapacak bir şey yok. başka karı kıza para yedireceğine kendi karısına çocuğuna öder.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAldatan insan ne olursa olsun buna devam eder. Babam annemi 2014 yılından beri aldatıyor (benim öğrendiğim kadarıyla) o zamandan beri babamı kaç kere yakalamamıza rağmen bırakmadı. Şimdi 63 yaşında hala devam ediyor. Şarap alıp kadınlarla içiyormuş. Hayat kadınlarına gitmiş para yedirmiş. Babamda çok iyi birisidir paylaşmayı sever. Herkesle her şeyi paylaşır ama konu çocuklarına gelince paramız yok olur. Allah affetsin valla. Abla sende ne yap et boşa o adamı. Düzelmez bunlar
00 Yorumla
8 ayEşinin çocuğunun riskini böyle saçma şeylere heba etmesi aptallık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
8 ayVerme cezalandir Gerekirse boşanırım de korkut aklı başına gelsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayBabasına söyledin mi bu itin yaptığı itliği?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aygörmezden gel tatlı bir dişi ol adamı çok sağlam sağ hergün dölü kalmasın o zaman sağa sola akmaz.
028 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
@asilamop erkek cinsi böyle seviyorsan eğer ve yukarıda yazdığım gibi senide ihmal etmiyorsa dediklerimi uygulayacaksın. şirin olacaksın itaatkar ve istekli seni orgazm edip ilgileniyorsa eğer dişiliğinle hergün boşaltır meşgul edersen tok ağarlaması güç olur hesabı dışarı kaymalarını engellersin. fiziğine kilona giyimine dikkat edeceksin.
- 8 ay
- 8 ay
Kral sen emin ol bu kadın o adama nasıl zevk yaşatırsa yaşatsın yine aldatılırdı çünkü çocuğu var. Bir insan en azından çocuğunu düşünebilmeli.
- 8 ay
@Cleanman58 erkek kadını maddi manevi yataktada doyuruyorsa ilgiliyse arda kayması sağa sola sorun olmaz. yapmayanın fırsatı yoktur ya da erkek değildir.
- 8 ay
Ben erkek olmamayı tercih ederim kral sağol vallah 😀
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
Ya erkek yapınca normal kadın yapınca * mi oluyor patron? Sen git kendini bir yerden aşağı at Allah için. Sizin yüzünüzden kızlar bizden de kaçıyor ya 😃
- 8 ay
@Cleanman58 sen yaltaklan oğlum ben böyleyim. bu iş erkeğe özeldir kadın yapamaz.
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
Gizli Üye(25-29)8 ayBu sosyal medya bazi evlilerin çok işine yaradi. Kadini erkegi farketmiyor. Cok rahat sekil de aldatiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aybizde hatun hatun diye kırılıyoruz. evlenmek istiyoruz. ama yok olmuyor kısmet cıkmıyor. olan ise böyle işte gozu dısarda.
02 Yorumla- 8 ay
Dogru kıza cok üzüldüm
Cevap sahibi8 ay@cadılandın gizemli bir türlü gelmeyen bayan doğru:D hep bay yanlısı bulurlar dimi. şiir gibi kadınlar vardı sözü aklıma geldi şimdi. demekki kaderimiz miş bu
8 ayHanimefendi kocana karşı sevgin az da olsa var mi yoksa yakaladığın icin tamamen bitti mi?
Bunu çocuk olduğu için soruyorum, acaba düzelme şansı var mı?
Mutlu olma şansın, eşin değişse, o dediklerini yapmayı bıraksa olur mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAdama tazminat davası aç donuna kadar al sonra yeni koca bul ve adamın yanına kocanla git kıskansın adam.
00 YorumlaBebeğini bırakma çünkü artık sizin yüzünüzden dünyanın bütün acılarını izleyip çekmek zorunda kocanla konuş ve ilişkiyi bitirmesini söyle öteki türlü çok acı çekersin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEmin ol cogu kiz evli oldugunu bile bilmiyordur. Sorsan hepsi bekar. Maddi gucun varsa bosan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBiraz süründür sonra affet
Yuvanı yıkma saçmalığına girme sakın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 913 cevap paylaştı. Doğumdan sonra yatak odanız nasıldı sıkıntılar var mı
03 Yorumla
8 ayEğer ekonomik özgürlüğün varsa bosanirsan daha rahat edersin yoksa hayat gittikçe sana daha kötü olur
10 Yorumla
8 ayBoşan bir kere yapan yine yapar çocuk var diye bosanmamak olur mu ben olsam görünce onu bogasim gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBenimde bir iş arkadaşım var eşi memur ve fazla cinsel hayatları yok ben daha aşağı statüde birisiyim ancak eğitimim aynı derecede aramızda bir çekim var bana bakarken gözlerinin içi gülüyor hissediyorum
01 Yorumla
8 ayKanıt topla ve boşan ama çok seviyorsan git köpek etme büyüsü yap ayağına köle olsun
13 Yorumla- 8 ay
Oha böyle büyülere inanmayın
- 8 ay
Oluyor ki
- 8 ay
Saçmalama imkans7z
Boşanıp kendine güzel bir hayat kurman ondan alabileceğin en iyi intikamdır
11 Yorumla- 8 ay
Bosan ama önce bı avukatla görüş onu hiç beklemediği bı zamanda alt et
00 Yorumla
8 ayVay oc numarası nu versene bacım onu bir dolandırıyim
00 Yorumla
8 ayah ah ah. yazık. çok yazık. boşanmak ya da düzenin devam etsin diye görmezden gelmek
00 Yorumla
8 ayDelil olarak kullan çoçuğun için kapabildiğini kap boşa
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam aylardır beni uygulamalardan aldatıyor. Bebeğim de var, ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler