Din ve ahlak konularinda inanilmaz uçurumlarda yaşamak?

Küçüklüğüm travmalarla geçti. Tac**, tecav***. Biraz daha aklım ermeye başlayınca bu yaşadıklarım çok ağır gelmeye başladı. Ben de o yıllarda deli gibi namaz kılmaya başladım. Ama saatlerce kiliyordum her gün. İçim biraz olsun diniyordu. Sonra büyüdükçe bu şeyleri bana yaşatmış insanlardan sözlü olarak çok fazla şiddete maruz kaldım. Büyüdükçe daha ağrıma gitmeye başladı. Sadece sözlü de olsa geçmişteki pişmanlığı yüzünden bana öyle davrandığı için çok ağrıma gidiyordu. Sonra namaz da beni rahatlatmaz oldu. Bazen kendimi gebertecek kadar m**de kullandım. Bazen gittim saatlerce tövbe ettim. Sonra bunlardan sıyrıldım. Şu an 1 yıllık bir ilişkim var. Her şey çok güzel gibi. Ona karşı çok sadığım, en ufak hata yapmamaya çalışıyorum, sorunlarımı bilmiyor. Ona saygımdan sigara dahi kullanmıyorum ağzıma sürmedim hiçbir şey. Ama bir kere yalan söyledi bana. Onu duyduğumdan beri kafamda hep bir ikinci plan oluştu. Hayatımın içine etme planı. Kafamı yine susturamaz oldum. En ufak strese girsem bana yalan söyledi yine diye kendimi o hayatta bulacağım diye ödüm kopuyor

Din ve ahlak konularinda inanilmaz uçurumlarda yaşamak?