AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
biraz takip etmelisin. onu rahat bırakmalısın. hata yapmasına fırsat ver
Şu an ağlama krizlerine girdim resmen aramız ailesinden dolayı limonidi o gün dışarı çıktı yüzüğünü falan takmadi unuttu ara ara unutuyor zaten yüzük takmayı neyse hatırlattım tam asansöre binecekken geldi yüzüğünü alacaktı kapıdan kapı yüzüne kapattım ona mesaj attım bu şekilde dedim devam edersen bu beni önemsemediğin anlamına geliyor ben de yuzugu Takmam ya dedi kapıyı çaldım verseydi niye vermiyorsun 100 kapıyı yüzüme açmıyorsun falan takma dedim o gün biraz böyle atıştık dışarı çıktım annemlere geçtim ben ama olayı bayağı büyüttüm annemlere geçtim bu beni aradı dışarı çıkarken de hatta o sabah bu tartışma olmadan önce benle beraber oldu cinsel anlamda traşlanmamıştı bir erkek erkeğin aldatır aldatacağı zaman genelde traşlar her tarafını bunda öyle bir şey yoktu zaten o çıktığı gün öğle vakti en yakın arkadaşın babası vefat etmişti oraya gitmişti akşam geldi hatta ayrılmak bile istedim ben hiç boynundan bile haberim yoktu çiziği görmemiştim ayrılmak bile istedim yani yüzük olayı yüzünden geri adım atıyor asla ayrılmadı benden gülüp geçiştirdi ya saçmalama tarzından sonra tekrar bana yaklaştı boynundaki şey fark ettim acaba dedim 1.02 gün önce traş oldu orada mı oldu yani böyle şey gibi değil emmi izi yaygın olur yaygın olur tam doğrusu bu böyle kaşısın ya bir tırnakla kaşısın sadece bir tane yerde bir noktada ufak bir noktada Çizik gibi benim Boğazını çizersin ya da kaşısın orayı kalem çiziği gibi koyu kırmızı ama yani çok yayvan değil bir kalem alıp böyle 1.02 defa biri çizersin ya o şekil ama onun sadece bir noktada
sakın ona aldatıyormusun falan deme. ona birini de sakın yakıştırma. normal davran
Eğer ortada düşündüğün durum yoksa sıkıntılı olmaz mı ya. Gerçi her türlü sıkıntılı ama
Evet yoksa daha kötü durumlara sebep olabilir
Ya aramızda ailesi yuzınden biraz soğukluk oldu o sabah bile hani beraberlik noktasında bir problem yok yatak noktasında özellikle benle ne oldu öyle çıktı dışarı ve boynunda eve gelince hani emme iz olsa yaygın bir iz olur diye düşünüyorum ama böyle kaşısın ya bir yeri iz kalır öyle bir iz vardı hani emme büyük bir iz oluyor benim bildiğim ama bu sadece böyle ince bir çizgi gibi yani böyle bir kalemle bir çizersin ya bu ince bir çizgi gibi boyun kısmında bir kırmızılık var ve 2.03 gündür geçmedi bu da bende kuşku uyandırdı
Sor burana ne oldu diye bakalım o ne diyecek
Belki de tırnak izidir
Sordum ne bilim sen yapmışsındır dedi büyük bir morluk da değil ince çizgi
Sen yapmış olabilir misin
Hayır asla dışarı çıkıyorum boynunda iz olur ayıp olur diye izin vermez
O zaman başkası yapmıştır
Ya da seni kıskandırmak için kendisi yapmıştır
O sabah benimle beraber oldu çıktı öğle doğru arkadaşının babası vefat etmişti oraya gitti yoğun bir günde kadına gider mi
Gider mi Gider
Sürekli benimle beraber oluyor ama birde emme izi biraz büyük olur dimi bu tırnak kaşıntısı gibi sadece ufak bir yerde önceki gün teraş oldu o mu yaptı dıyorum
Tamam sürekli seninle oluyor olması başkasıyla olmayacağı anlamına gelmez
Boynundaki iz senin imzan olabilir mi?
Normal
Boyunda bir kız emse diyelim çizgi gibi mi yoksa hafif yaygın mı durur bunun boynunda çizgi gibi tırnak izi gibi ya da kaşırsın o tarz bir iz vardı kuşkulandım belkide aptalca yere ama o sabah da benle oldu öyle çıktı öğle arkadaşının babası vefat etmişti oraya gitti yapar mı böyle bir şey diye aklım çıkıyor
Yaygın durur
😔 kuşku duymam saçma mı olur yani
Saçma tabi bu rahat ol
Normal
Ne gibi
Konuya göre değişir
Evet normal ablam
Nasıl bir şüphe