Yanlızım neden?

Arkadaşlar biz sürekli il değiştirdik en son lise 10. sınıftan itibaren 3 yıldır aynı şehirdeyiz 18 yaşındayım mezuna kaldım ve her şehirde arkadaş bıraktım hani küçükken zaten bağlantılı kalamıyorsun büyüyüncede işler zorlaşıyor insanlarla anlaşmak falan sadece okuldan zaten bağlantın oluyor okulda bitince kimsemin kalmadığını fark ettim ailem pek iyi değil çokta önemsemiyor akrabalarımdanda hep uzaktaydım çoğu beni tanımaz bile dolayısıyla kuzenimde pek yok sevgilim var sadece o da beni bırakırsa allah kerim yani onun oldukca yoğun bir sosyal hayatı var hani kızlarla takıldığı da yok böyle bazen 5 6 yıllık arkadaşları var onlarla takılıyor dışarı çıkayım dese gezebileceği insanlar var ben olmasamda yaşar yani aslnda ama yaşayamayacağını söylüyor ayrıldığımızdada yoğun geçirmişti zaten uzun lafın kısası ben burada sadece üniversite derdinde olmam gerekirken birde sosyal hayatımın çöküşü ile ilgileniyorum aynı zamanda sevgilime karşı muhtaç görünmek istemiyorum ama o da durumun farkında yani bana üstünlüğü var gibi hissediyorum siz bilirsiniz üniversitede iyi olurmuyum sizce bu düşüncelerim hakkında bir büyük olarak özellikle konuşabilir misiniz ben düğünümde seyranımda özellikle öldüğümde kimsesiz kalmak istemiyorum ama yüzeysel boş insanlarda istemiyorum aslında
Yanlızım neden?