Bu yüzden yabancı bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum Türkiye deki erkeklerin çoğu kadınları hizmetçi olarak görüyorlar maalesef, aşırı toxic maskulen bir yapıları da var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayBende aynısını Türkiyedeki kızlar için düşünüyorum. Kızlar sevgililiklerinden itibaren erkeğe sürekli kapris ve trip yaparak ve egolu davranışlar sergileyerek sevdikleri erkeği kendilerinden soğuturlar ve psikolojik şiddet uygularlar. Evlenileceği zaman erkekten mehir adı altında o erkeğin ödeyemeyeceği şeyler isterler, en az 200 bin Tl para veya altın, 1 milyonluk Tl değerinde araba veya ev gibi. Daha sonra bütün düğün yapma, ev ve araba satın alma ve ev eşyalarını dizme masraflarını evlenecekleri erkeğin üzerine yıkarlar. Erkeğin evlendikten somra birkaç milyon liralık borcu olur. Hatta bazı kadınlar kendisinin ve ailesinin düğün için olan en az 10 bin liralık kuaför giderlerini bile evlenecekleri erkeğe ödetirler. Erkek evlendikten sonra bütün bu borçları ödemeye çalışırken, sürekli dır dır yapıp erkeğin başının etini yerler. Üstüne kaynanalarıyla veya eltileriyle anlaşamayarak kavga ederler ve evlendikleri erkeği zor durumda bırakırlar. Başım ağrıyor deyip kocalarına haftalarca veya aylarca vermezler. Kocaları işten gelip yemek ve üstüne kek istediği vakit bunları yapmazlar. Zaten kadınların son yıllarda aldatma oranları da çok arttı. Bütün bunlardan sonra kocalarına boşanma davası açarlar. Hem feminist söylemler takınıp, özgür kadın olduklarını idda edip erkeğin parasına ihtiyaçlarının olmadığını söylerler, hem de boşandıkları eşlerinden nafaka ve tazminat almayı kovalarlar. Sonra da kadınlar aldıkları bu tazminatı veya nafakayı kendilerine yeni bir sevgili yapıp, sevgili oldukları yeni erkekle yerler. Bu kadının ayrıldığı kocası bütün bu olaylardan sonra delirip, kendisinden boşanan kadına büyük tepki gösterdiğinde de, feministler erkekleri anlamaya çalışmazlar, hatta tam tersi erkekleri suçlarlar. Burada son yıllarda kadınların erkeklere karşı gösterdiği hatalı davranışları özetledim. Halbuki bir erkek deliriyorsa, belki de bu davranışlara maruz kaldığı için delirmiştir, feministlerin beyni hiçbir zaman erkeklerin yaşadığı bu sorunları anlamaya yetmez.
41 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBu saydığım hatalı özelliklerin ve davranışların çoğunu gösteren kızlar elbet evliliğe hazır değillerdir ve hiçbir zaman da evliliğe hazır olmamışlardır.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 ayEver katılıyorum ama bu tamamen yetiştirilmez tarzından kaynaklı. Sorumluluk bilinci oturmamış, ailesi tarafından her koşulda kayırılmış ve evliliğin ne olduğunun anlatılmadığı erkekler çoğunlukta. Bazıları yontulmaya müsait oluyorlar öğreniyorlar ama bazları hiç esneklik göstermiyor nasıl geldiyse öyle gidiyor ya da ömür bitiyor kadın bitiyor öyle akıllanıyor. Geneli akıllanmadan tahtalı köyü boyluyor. Allah herkesi iyi ve kıymet bilenlerle karşılaştırsın. Kızlar size değer vermeyen adamla 1 dk bile geçirmeyin bağlantınızı kesin. Belli zaman geçmesine rağmen bir çiçek almayan öylesine sürpriz yapıp bir hediye almayan erkekten kaçın. Çünkü insan en başta neyse nişandan veya nikahtan sonrada aynısıdır değişmez. Değişir diyip ömür çürütmeyin kendinize yazık etmeyin. Ve anneler lütfen sorumluluk sahibi, kendi arkasını toplayıp kimseye muhtaç olmadan yalayan evlatlar yetiştirin💕
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayNe psikolojik ne de maddi açıdan çoğu insan artık evliliğe hazır değil. Maddi olarak çok yüksek gelire sahip olanlar bile, biriyle “bir hayat” diyerek iki kelimeye sığdıracakları bir ömür sürmek istemiyor Artık gerçekten sorumluluk almak, birlikte bir hayat kurmak isteyen, sağlam temellere sahip insanlar çok azaldı.
Belki okuyanlar, “Birlikte bir hayat sadece evlenerek mi kuruluyor?” diye düşünebilir. Elbette birlikte bir hayat kurmanın yolu sadece evlilik değildir. Ancak insanların birbirine tahammül seviyesi çok düşmüş durumda. Maddi olarak kendini yeterli hissetmeyen kişi de sonuç olarak iyi bir psikolojide olamıyor.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
8 ayBu enflasyonda hazır hissetmemeleri gayet doğal. Hadi eskiden sadece erkek çalışırdı, şimdi kadınlar da çalışır oldu ama yine de düğün onlara giriyor ve her maddi sorunun lafı onlara edilecek, temizliğin lafının hala kadınlara edilmesi gibi.
Yani dediklerin mantıklı ama sorunun kaynağını da görmezden gelmemeli yoksa dediklerimiz sadece cinsiyetçilik olur. Bize yapılmasını istemiyoruz, biz de yapmayalım.30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Belli ki çok dolmuşsun ve haklısın da, bazı erkeklerin bu toksik ve geleneksel yapıları gerçekten yorucu olabiliyor. Ama şunu da unutmamalısın, her yerde her çeşit insanın olduğunu söylemek mümkün. Türkiye'deki erkeklerin hepsini aynı kefeye koymak biraz haksızlık olabilir. Sadece doğru kişiyi bulmak zaman alabilir, sabretmek gerek. 💜
Yabancı biriyle evlenmek tabii ki seçenek olabilir, sonuçta aşk sınır tanımaz! Ama bence en önemlisi, karşındaki insanın seni gerçekten dinleyip anlayabilmesi, düşüncelerine ve varlığına saygı göstermesi. Yoksa hangi ülkeden olduğunun hiç önemi kalmaz. 💫 Sence bu "evlilik psikolojisi" meselesini çözmek için toplumda nasıl bir değişim olmalı?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
78Cevap
Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. 1-toksik maskülen diye bir şey yoktur, ne maskülenliğin ne feminenliğin toksiği olmaz keza maskülen erkeksi demek feminen kadınsı, menusubu olduğun cinsiyete uygun davranışlar sergilemek toksiklik olamaz. toksik diyeceksen de ama maskülen falan alakası yok.
2-ay canım benim yaa kıyamam hala yabancı erkekleri de farklı zannediyo garibim, flaş haber farklı falan değiller sadece çevrelerinde kadınların evlilik dışı cinsel yaşamına fazla karışamadıkları için bulduğunu kaçırmama politikası var bundan iyisini bulamazsam ya daha beterlerine kalırsam korkusu.
yani hoşuna giden tavırları varsa bile gönülleri güzel diye değil çevre şartları onları örselediği için.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Bomboş düşünceler. Maskülen erkek Gerçek erkektir. Maskülenlere laf edip sonra erkekler prenses, dişil oldu diye ağlıyorsunuz.
Türkiyede birçok erkek bağnaz, iş bilmez, ev işinden anlamayan, gelişmemiş, gözü dışarıda tipler ama bunlar asla maskülen olmayan çöp özellikler zaten.
Yurtdışındaki erkeklerin daha iyi olduğunu düşünmen komik. Alayı genis, yaw he, her haltı yiyen, saçma sapan tipler.
Gerçekten feminen, dişil, değer bilen, doğru adamları seçen kadınlar olursanız, kocanıza bir bardak su vermeyi hizmetçilik, kölelik gören aptl feministlerden olmazsanız doğru erkeği Türkiyede gayet güzel şekilde bulabilirsiniz. Kraliçe gibi hissetmek istiyorsanız kral gibi hissettireceksiniz❗00 YorumlaBenim yurtdışında yaşayan çok bayan arkadaşim var onlarda Türk erkeklerinin kadına ne kadar değer verdiğini diğer ülkelerde kadının ne kadar değersiz olduğunu söylüyorlar.. hanginiz gerceksiniz senin hizmetçi dediğin kadın güne sabah programıyla başlıyor öğlen kuşağı evlilik ya da aile içi karmaşık haberler kuşağı dizi vsvs televizyon kültüru geniş kadınlar kendini geliştirmeye ve televizyona hapsedilen kadın topluluğu... Hiçbir Türk yurtdışında esc olmuyor ama bizim ülkemizde çok yabancı esc var neden bir araştır..
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayevet haklısın. evlilik içinde erkeğin aldığı tek sorumluluk çalışmak onu da kadınlar da yapıyor artık. evlenmenin kadına yük olmaktan başka olayı yok. zaten erkeklerin hepsi çocuk gibi, yetişememişler. bir şey yapmasını istesen 30 kez soruyor istediğine pişman oluyorsun, becereksiz ayağına yatıyo, onu bilmiyorum bunu bilmiyorum bahaneler bahsneler.
40 YorumlaÇok yanlış bir düşüncen var. Artık bu devirde sadık kalan ne erkek ne de kadın yok. Herkesin amacı heves olan bir şeylerin peşinde. Türkiye'de düğün yapmak hunharca borç demek sırf ömrümde 1 kere düğün olacak diye milyonlarca borca girmek yerine mevlüt, nikah ardından yurt dışına geziye çıkarım kendi fikrimce. Diğerleri ise düğün yapıpta aldatılacağı hissine kaplılıyor hevelesler yüzünden bundan ötürü kimse buna hazır değil. 2'incisi seven sevdiği kadını hizmetçi olarak görmüyorlar.
10 YorumlaYerli malı sevilmiyor erkek ve kadın da yabancı seviyor bunun akabinde evlenenler boşanıyor her yer alkolik her yer müptezel kadın da kalmadı erkek de kalmadı beyinler yanmış normal insan kalmadı ülkede hayat şartları yeterince zor bazı erkeklerin çocukluk travmaları terk edilme travmaları da var bunların onarılması da pek mümkün olmuyor bu zamanda en iyi dostlarımız hayvanlar
00 Yorumla
8 ayNe alakası var evlilik psikolojisine hazır değil diyorsun açıklamada hizmetçi olarak görüyor diyorsun desene açık açık ben yabancı erkekle evlenmek istiyorum diye burada kendine hak görüyorsun kimse de bisey demez yabancıyla evlensen de merak etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
8 aySenin ağzın gözün ne diyor kendinde duyuyormusun,
la türk erkeği sen gibi düşünenlerden kaçıp Endonezya'dan ya da başka ülkede ki kadınlarla evleniyor gelmiş bide haklıymış gibi böyle soru soruyorsun, hem Türkiye'deki kadınların ne hatlar yediyinin farkında olduğun halde bu soruyu sorman normal deyil bence 🙂08 Yorumla- 8 ay
Genelleme yaparak yanlis yalan soru sorana genelleme yaparak turkiyedeki kadinlar adi altinda masum olan bizlere kotulerin cezasini kesen siz... Ne zaman istisna masum olanlara laf etmeyi bırakacaksınız
- 8 ay
tek tükte olsa iyiler var o ayrı ama türküyedikilerin yüzde 80 ni yolunu şaşırmış, aç tiktoku aç İnstagram mı aç snapchati aç bilmem hani chat sitelerini bak evli kadınlar ve gençler kızlar napıyor bi seyret gel ondan sonra burada yorum yap, ayrıca sen ve senin gibi düşünenler bir kadın kötü olduğu halde hemcinsiniz diye savunmayı nezaman bırakacaksınız
- 8 ay
Cogunluga bakacak olursak dunyada duzgun insan p kadar az ki o zaman tum insanlara dusman mi olalim herkesin hakkini mi yiyelim genelleme yapip duzgunlere de mi ceza keselim?
- 8 ay
Ben hemcinsimi savunmuyorim benim bu soruya yaptigim yorum da masim erkekleri savunacak cinsteydi
- 8 ay
Ben genelleme yapip herkesi ayni kefeye koymayin diyorum cogunluk soyle boyle diyerek istsinalari unutip bkr cinisyet hakkina konusmayin bu yaptığınız da kul hakkidir yapmayani cigunluk ve genellemelerle yapmis yerine koyup onun hakkina giroyrosunuz
- 8 ay
Ozaman pardon kusura bakma düşünmeden yazdım
- 8 ay
Dediyinde haklısın, yani bu gibi konular çok denk geliyor o yüzden ağzımı açıp gözümü yummuş gibi oldu, yani anlayıp dinlemeden cevap yazdım
- 8 ay
Çok enteresan tartışma ama acı gerçekler
8 ayHerkes evliliği kaldıramaz bir imzayla olduğunu zannediyorsunuz ama hiç kolay şeyler değil. Öyle bir çocuk sorumluluğu Hiç öyle sandığınız kadar kolay değil. kendinizi hazır haklı hissettiğinizde evlilik düşünün ve bunun için çok genç yaşta evlenmeyin derim.)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Kadın erkek farketmez, Türkiye'nin şu an ki şartlarında kimse evliliğe kolay kolay hazır olamaz.
Eğitimli modern Türk erkekleri kadını hizmetçi olarak falan görmüyor, senin sosyal ortamın biraz geri kalmış olabilir, bu yüzden karşına o kafada tipler çıkıyordur, eğitimli modern Türk erkekği ile eğitimli yabancı erkek arasında fark olmaz, ayrıca yabancının da eğitimsizine denk gelirsen başına olmadık işler açabilirisin, dikkatli ol.
00 Yorumla
8 ayKızların da öyle. Hİç kendinizi kayırmayın. Düşmeyin tuzağa sonra affet affet diye yalvarıyorsunuz. Yazık değil mi ihanet ettiğiniz sevgiliye? Erkeklerimizi savunmuyorum orası apayrı konu ama sizler de kendinizi kayırmayın. Dalga da geçiyorsunuz tuzağa da düşüyorsunuz. Sonra da biz ne yaptık oluyor? Kusura bakma gerçekler acıtır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kafa olarak özgürlüğün bitişi olarak görüyor erkek. Ev işlerinden bunalan ya da kolay cinsellik elde edemeyeceğini düşünen evliliğe cesaret buluyor bir şekilde.. Gerçekten yol arkadaşı arayan az bir kitle de var tabiki alfa dediğiniz kaliteli erkek...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ay
Evlilikten korkan insanlar genelde, bekarlığa ve onun neden olduğu rahatlığa alıştıklarından ötürü kaybetmek istemezler.
Evlenmek istememeleri, kendini hazır hissetmemeleri; evliliğin getireceği sorumluluklara henüz hazır olmamalarından, ve o olgunluğa erişmemiş olmalarından kaynaklanıyor olabilir.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. benzerini erkeklerde düşünüyor gizli üye. erkeklerde bayanların evlilige zihnen hazırlanma konusunda eksiklik olduğu algısı var.
ve senin düşüncen hizmetçilik. yani bence o konuda hatalısın. 1 2 kişi sana öyle denk gelmiş olabilir. hani bence cok abes bu. toplumda sanmıyorum bi erkek soyle desin. "aman evleneyim de bulasıkları esıme kitlerim. evi temizler işte ne güzel."
ayrıca sırf bundan yabancı erkek istemeyedebilirsin ne diyelim. hayırlısı.
00 Yorumla
8 ayTurkiyedeki kadınların fazlası erkekleri atm gibi gormesinde herhangi bi sakıncası yok yani erkek evi gecindirir bize bakar cocugumuza bakar demesinde ya da boyle eylemsel davranışlarda bulunmalarinda hicbi sakıncası yok erkekler size hizmetçi davranması mı batiyo size
051 Yorumla- 8 ay
Nerde bakıyorsunuz geç bu işleri o eskidendi kadında çalışıyor
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd sen hala buradamısın? Sana tuik verisi atmama ragmen kadinlarin cogu calışmadığını kanıtlarımla sundum hala itiraz ediyosun hiçbi soyledigim kelimeleri çürütemedin hala gelmiş kadinlar da calisiyo demeye devam ediyosun calışan kadınlar olsaydı erkek evi gecindirir bana bakar diyen kadın profiline maruz kalmazdık :)
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd ayrıca çalışan kadinlar da olsa bana bakar bana bakmaya mecbur diyolar buna da bi kılıf bulacakmısın
- 8 ay
Kadınlar çalışıyor nokta erkekte ev işi yapmıyorsa yabancılarla evleniriz hadi naş
- 8 ay
Ben Türkiye’den biriyle evlenmeyi düşünmüyorum yabancılar daha anlayışlı siz toxicsiniz
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd hadi kardeşim hadi
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd ayni cumleleri yazmanın bi manası yok
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd yeterince ogrenememisin calisan kadınlarin az oldugunu
- 8 ay
Anlamadığın için tekrarlıyorum anla diye yani kadınlar çalışıyor bu ekonomide çalış yetişemiyorum derken iyiydi sen karın çalışmasa tek maaşla evi geçindirecek misin hayır boş konuşma
- 8 ay
Kadın çalışmasa sen kiraya faturaya yeme içmeye nasıl yetişeceksin kadın çalışmıyor ya hani var mı o got siz Türk erkeklerinde
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd hikaye... çalışan kadın kendine çalışıyor eve katlı için değil
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd yav kadınlarin calisma sayisi oyle fazla olsa işgücüne katilim oranları erkeklerin %73 kadinlarinki de %34 olmazdı 😂 kadınların çoğu çalışıyo degil aksine calismayi kendilerine hak bile gormuyo boş yapma
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd ayrıca yukarda kadin calışmasa kira fatura odenir miydi diye sormuşsun bal gibide yapan erkekler var hatta bu sorumluluklar yuzunden erkegin intihar oranları da fazla
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd kadın çalışsada çalışmasa da erkek bana bakmaya mecbur diyen kadınlar olmazdı
- 8 ay
Bozacının şahidi çıracı abisizini çağırmış hemen ikinizide tanıyorum birbirinizi yorumlara çağıyorsunuz boş herifler. Ulan çalışmayan kadınla evlenmiyorsunuz diyorsunuz ki çoloş yotoşomoyorom akşam eve gelince yomok hizmetçin mi var az yede uşak tut yapacağınız iş çalışmak onu bile kadından bekliyorsunuz
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd
Hastasın sen... soru ön plana çıkmış... cevap yazarken görmedim bile... tek sorun saçmalamış olman - 8 ay
@Kdodkdkdkdmd kimin boş olduğu belli benim kimsenin destegine ihtiyacim yok sen fake hesaplar acip her erkegin yorumuna salca oluyosun sen bos olmuyosun da bizmi bos insanlar oluyoruz siz omzunuza her yuku dolduran herseye evet diyosanız bu sizin kendi sorununuz ben her zmn erkeginde kadınında birbirine destek olmasindan yanayim ama çogunuz çalışmayi kendinize hak olarak gormuyosunuz çalıssanız bile size maddi destek veren bi erkek aynı karşılığı beklediğinde hemen sırt çeviriyosunuz sonrada bende çalışıyorum ama neden ev işi yapmıyo diyosunuz neden yapalim ayni destegi siz ona gösteriyomusunuzki oda size destek olsun biz sadece iyi gunde kotu günde yanımızda duracak gerçekten bize destek cikacak bi kadın istiyoruz bunu istemek de en doğal hakkımız
- 8 ay
@noperva1975 cevap vermeye değmezsin kafadan kırıksın
- 8 ay
Ne fake hesabı hıyar? Fake hesaplarım olsa kapanırdı kafan basmıyor dimi hep bu hesapla geliyorum sende görüyorsun ve hiç kapanmıyor o küçük beynin anlamıyor bunu papağan gibi her yere fake hesap diye sayıklıyorsun artık kim canını yaktıysa ellerine sağlık 😂😂
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd fake hesap oldugun belli keriz yok karşında herkesi kandırabilirsin ama beni asla kandıramazsın :) cok kez karşılaştım senle ve ayni cumleleri farklı farklı hesaptan yaziyosun :) kimi yiyon kızım sen
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd nick ismin bile random belli fake oldugun
- 8 ay
Olm sürekli fake fake diyorsunda hep bu hesapla geliyorum ve hesabım kapanmıyor? 😂 seni kim üzdü şapşal
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd kapanır zamanla merak etme :)
- 8 ay
Öyle bir dünya yok kapanan hesap hemen kapanır sen burada afkurmaya devam et
- 8 ay
Ve ben buralarda yine dolaşıcam kadınları savunucam
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd kapanan hesap hemen kapanmiyo once seni inceliyolar sonra kapatıyolar :)
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd ben de erkekleri savunmaya devam edecem
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd
Madem bu kadar şahsi kinin var neden adamın kendş cevabına gelip salça oluyorsun? Kendş cevabını ver gitsin... - 8 ay
@noperva1975 madem bu kadar rahatsız oluyorsun neden benim yorumuna gelip salça oluyorsun her seferinde git başka yerde ver cevabını aynısını kendin için uygula dayı
- 8 ay
Yok hemen kapatıyorlar bana öğretme bu işleri daha önce Moderasyondaydım
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd memnun oldum bende elon musktum o zamanlar 😂
- 8 ay
Daha çok serseme benziyorsun halbuki
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd senin yanında zeki duruyorum diye sasirmis olabilirsin ondandır :)
- 8 ay
Zeka mı? Benim zekamın çeyreği sende olsa sen şuanda kendini elon musk ilan etmezdin sersem
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd senin zekan yok işte o yuzden sabit fikirli olupta ayni seyleri papagan gibi tekrarlamana şaşırmadigim icin kendimi elon musk goruyorum kardeşim 😉😉😉😉😉
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd ben senle şahsınla ilgili yorum yapmadım ki... sürekli ili kişisel tartışmaya döken ve ben seni zaten tanıyorum filan diyen sensin.. benim kişilerle işim yok fikirlerle işim olur. Ben burada senin kim oleupun beni ilgilendirmiyor daha önce bir yerlerde tartışmış olmamız da önemli değil ben sadece burada kadınlar da çalışıyor filan gibi bana göre tamamen zırva bir lafa cevap verdim. bu saçmalığı nerede görsem kimin yazdığına bakmadan bu önergenin neden saçmalık oldupunu anlatırım
- 8 ay
@noperva1975 şahsımla işin yoksa şahsıma yorum yapma
- 8 ay
@SoaringDragon senin beynin yok diye tekrarlıyorum anla diye beyinsiz
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd senin beynin yokmuşki sabit fikirli olupta hep aynı şeyleri söylemezdin :) sana kanıt sunmama ragmen hala aynı şeyleri söylemeye devam ediyosun
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd senin anlayacağın bişey yok sen yine kadınlar çalışıyo dersin ama çoğu çalışmadıgını bilmezsin ya da işine gelmeyip gormezden gelirsin
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd
Şahsi yorun yapmayana asla şahsi yorum yapmam... ama bunu başlatan sen oldun - 8 ay
Senin beynin yok ki dediklerimi anlayasın papağan gibi tekrarlıyorsun kendini anla diye tekrar tekrar yazıyorum malsın çünkü
- 8 ay
@noperva1975 ilk başlatan sen oldun sen geldin bana yazdın sen yazarsan bende yazarım.
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd sg
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd ben yorum yazdım fikrine... seni tanımam etmem
- 8 ay
Yukarıda açıkça görülüyor ben "hikaye... çalışan kadın kendine çalışıyor eve katlı için değil" diyerek senin yorumuna cevap vermişim. Her zaman böyle yaoarım kişilerle işim olmaz... sen ise bu mesajımın içeriğiyle ilgilenmek yerine bana "bozacının şahşdi şıracı" filan demişsin yok efendim cevap sahibi beni çağırmış filan diye hezeyan kusmuşsun...
- 8 ay
@noperva1975 engelledim abi yazamaz daha
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd Yukarıda açıkça görülüyor ben "hikaye... çalışan kadın kendine çalışıyor eve katlı için değil" diyerek senin yorumuna cevap vermişim. Her zaman böyle yaoarım kişilerle işim olmaz... sen ise bu mesajımın içeriğiyle ilgilenmek yerine bana "bozacının şahşdi şıracı" filan demişsin yok efendim cevap sahibi beni çağırmış filan diye hezeyan kusmuşsun... ben fikrine yorum yapınca sen olayı şahsi algılayıp şahsi sataşma boyutuna getiriyorsun. Yani fikir tartışmasını fikir çerçevesinde tutamayan sensin
- 8 ay
@noperva1975 ya abi boş ver sabit fikirli iste
- 8 ay
@noperva1975 her tartışmada kadinlar calisiyo nokta diyo ağzından söyledigi tek laf o ben veri sundum kendisine hala anlamadın icin tekrarliyorum diyen birine verecegin baska cevap olamaz
- 8 ay
@noperva1975 o yuzden next
Gizli Üye(30-35)8 aySarılalım bende öyle düşünüyorum. Yabancı erkekler karısının doğumuna girip ona destek olur, bebeği birlikte büyütür ama gel gelelim türk erkeği hemen annesini çağırır. eşine destek olmaz ama isim konusunda baskın olur vs. ev işini kadın işi sanır, çocuk büyütmeyi para vermek sanır. sonra o paranın karşılığını başarı olarak bekler vs.
Türk erkeği = çıkarcı, umursamaz, annesinin paşası, sonsuza kadar ergen gibi bakıma muhtaç.
11 Yorumla- 8 ay
Türk erkeği değil de sözde erkek diyelim ona biz.
Gizli Üye(25-29)8 aySen yanacı erkekle evlen de gör... Öyle güzel sanıyorsun ki 3 tane eşi var. Alman hemde orjinal 3 tane eş 😅 bir birlerinden habersizler. Türk gene nazınızı çeker yabancı uğraşmaz. Kafanıza göre güzelliyonuz deneyimlemeden. Deneyin hele sonra gelin anam 🥴
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mesela şuna bakabilirsin ;
https://www.instagram.com/reel/DPlL50FjM5q/?igsh=djJzZ2djcjR6c3hm00 Yorumla
Türk kızı yabancı damat ister,
Türk erkeği yabancı gelin ister.
Amaç belli zaten Türkü - Türkçülüğü bitirmek..
Ey Türk! titre ve özüne dön. 🇹🇷 🐺10 Yorumla
8 ayŞimdi kim evliliğe hazır ki? Evlilik çok zor. Bir sürü sorumluluk istiyor. Türkiye'de bireysel olarak yaşamak zorken insanlar evlilik düşünemiyor
10 Yorumla
8 ayTam tersi yeni nesil kendinin farkında değil teknoloji çağı herkesi etkiledi belirli bir yaştan sonrada seçici oluyorsun bilimsel araştırma yapsınlar dost hayatı yaşayan çiftler kadar mutlu çift yoktur bu benim düşüncem şimdi evlenen 1 2 sene sonra boşanıyor bende boşandım 8 yıl sonra
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
8 ayKadınlar hazır mı?
Ekonomik şartlar insanları çok zorluyor yaaa kadınlar da erkekler de ekonomik şartların ağırlığı altında eziliyor. Evlilik çok masraflı
00 Yorumla Haksızsın. 30 dan önce bir erkeğin evlenmesi mantıksız. Anne olacak kadını bulması ayrı dert geleceği garantileyecek hayat kurmak ayrı dert. İkincisi çok başka bir stresken birde Türk kızının tribini çekmek bizi olgun bir erkek mi yapacak bu ancak evlilik yaşı gelmiş ya da geçmiş olan bir kadının söyleyeceği şey. Aklı olan evlenmez. Evlilik sorumluluk gerektiren psikolojik bir olay olmaktan çıkmıştır. Evlenen erkek zihinsel olarak hadımdır.
00 Yorumla
8 ayBenim mazeretim annem babam sağ onlara bakıyorum tek evde çalışan da benim benden başka da çalış olmadığı için belli bir sorumluluğum var. Ondan dolayı evlilik bana uzak bir 10-15 sene kadar olmayacağına kesin gözüyle bakıyorum. Çünkü artık her şey masraf her şey pahalı mümkün değil yani bekar ölürsem de yapacak bir şey yok.
00 YorumlaHala var hamaratlık ve sadeliği olan kızlar annelerine benzeyen onlarla mutlu olurlar ama şimdiki bağımsızlık luks hayat peşinde olab kızlarla evet yapamıyorlar.
00 YorumlaBen şu kanaatteyim Türk erkekleri her şeyi mükemmel istiyorsa Türk kadınları da kendini prenses Diana sanıyor
09 Yorumla
Soran8 ayDüşünüyorum exlerime insan gibi davrandim zaten alçakgönüllü bir insanım ama sonuç ya aldatıldım ya da saçma sapan laf yedim
Soran8 ayFeminizmin ne zararı var her iki cinsiyet için eşitlik isteyen bir düşünce Türkiye de maalesef yanlış yorumlanıyor Feminizm
Soran8 ayBenim gördüğüm Türkiye deki erkeklerin köle muamelesi görmeyi sevdiği insan gibi davranınca şaşırıyorlar
- 8 ay
Bu yabancı kadınlarda da var
8 ayYurt disinda yasiyorum. Buralardaki erkekler de cok matah degil. Davulun sesi uzaktan hos geliyor sana.
06 Yorumla
Soran8 ayBuradakilerde melek değil her gün haberlerde kadın cinayetlerini görüyoruz
- 8 ay
Turk erkeklerini tercih et demek istemedim zaten. Sadece yabanci erkek tercih ettin diye genel testosteron problemi cozulme umuduyla yola cikip husrana ugrama demek istedim.
Soran8 ayCinsellik konusu çok önemli değil benim için sevgi saygı olsun da
- 8 ay
Testosteron derken ben de cinselligi degil gorilli ifade etmek istemistim. Ama cok acik degil tabi
- 8 ay
Erkekler Türkiye’de kendini en iyi seks işçisi sanıyor sorun burada
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd yurt disinda farkli oldugundan eminseniz yolunuz acik olsun :)
Gizli Üye(36-45)8 aySen burada evlenip de bir erkeğin başına bela olma lütfen... aşırı maskülen nw demek yahu? Maskülen demek erkeksi demek. Sen lütfen git Hollanda'da kadın mı erkek mi belli olmayan erkeğimsilerle evlen
10 Yorumla
8 ayDoğru kişi karşınıza çıkmadığı
sürece böyle düşüneceksiniz!
12 Yorumla
Soran8 ayTürkiye erkekleri maalesef olgunlaşmamis psikolojik olarak aşırı ataerkil bir kafaları var
- 8 ay
Doğru
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayDedi ruh hastası ezik ruhlu mankurt kızımız
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
8 ayEvi parası olmayan sorumluluk alamayan evlenmesin ni zahmet evlilik iki saatlik zevkten ibaret değil kendi fikrim
00 Yorumla
8 ayDinen yozlaşmış birine denk gelirsen böyle olur bu fikirlerini yabancı adama söyleme kaçar gider yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKadını hizmetci olarak görme olayini anlamadım. Nasıl bir seyle karsilastin da böyle bir genelleme yaptın. Çok terbiyeli yardimsever ve iyi niyetli Türk erkekleri de var ve yurt disindaki erkekler de aynı şekilde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
8 ayValla ben anneme hep yardım ederim. Eşim olursa da %100 yardım ederim. Bu nedenle söylediklerini hiiiiiç üzerime alınmadım 😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
8 ayAksine erkekler artık evlenmekten korkuyor çünkü İstanbul sözleşmesini çıkarları için kullanan kadınlar var
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Tersine türkiyedeki erkekler artık aşırı feminen. Sen nerde yaşıyonda çevrende hanzo tipler var hep öyle
00 Yorumla
8 ayEvet hatta açık söylüyorum çoğu anne sözü dinliyo bide illa çapkınliklari oluyo haberiniz olsun hdhdhdh
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
m 8 ayErkeklerin KESo egolu demesi ile aynı. Herkes nasibini bulur.
10 Yorumla Maalesef evlilikten sesleniyorum çok haklısın. Analarının süt kuzuları
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Erkeği kadını yok kim hazır ki %52 yüzünden insanlar evlenemiyor bile
10 YorumlaToxic masculinity sizin henüz anlayabileceğiniz bir seviye değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. canım yabancılar daha beter kaç tane yabancı tanıdınız sanki adamlar neler uapiyorlar
00 Yorumla
8 ayülkedeki erkeklerin hiç biri olgun değil ki ana kuzusu hepsi
00 YorumlaEvet yemek çocuk yapsın ev işi temizlik bunlar yoksa sizi almıyoruz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Beklentiye bağlı. Yabancıyla evlenebilirsin tutan yok zaten
00 Yorumla
8 ayöyle.
sadece o sebep değil, dediğin gibi olmaayanlar da hazır değil
00 Yorumla
8 ayBende katılıyorum. Keşke yabancı biriyle evlensem ama nerde çıkacak ki karşımıza
03 Yorumla- 8 ay
Çocuk musun sen ya, önemsiz bir sebepten dolayı engelledin kaç saat geçti hala engelimi kaldıramadın. Beni yanlış anladığına dair açıklamamı da düzgünce yaptım. Engeli kaldırmamaya devam edersen bir daha sana yazmayacam. Önemsiz sebepten dolayı yapılan engellemeleri sevmiyorum.
- 8 ay
Benden ne istiyorsun tam olarak
- 8 ay
Beni tanımıyorsun senin için bu kadar önemli miyim
Süresiz nafaka kadının sözü haklıdır ben özgürüm vsVs ler olduğu sürece çok zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Evlilikten korkmuyoruz ama düzgün biriyle evlenecekmiyiz ben ondan korkuyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.
8 ayBenim açımdan haklısın. Hem psikolojik hem de ekonomik olarak hazır değilim
00 Yorumla
8 ayGerçekten güzel sevenler var ama denk gelmek onmeli ve kiymet bilinmiyor ayrica
00 YorumlaKadınlara tanınınan haklar okadar fazlaki erkekler cesaret edemiyor belkide
00 YorumlaTürkiye'deki hayat şartları ekonomik durumlar Türk erkeğini bu hale getirdi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Kendim yaparım temizliğimi. Oluruna bırakırım ilişkimi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Genel olarak kimse hazır değil cinsiyet fark etmeden
00 YorumlaEvlilik mi kaldı yavrum, kurtul şu ortaçağ karanlığından
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBence artık erkekler de değil. Tüm insanlar cinsiyet fark etmeksizin kimse o psikolojiye hazır değil bence.
13 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@Peri_2929 Evet gerçekten öyle ve bu durumlar insanların psikolojisini de etkiliyor ister istemez maalesef ki.
Gizli Üye(30-35)8 ayDoğru hepsi olmasa da çoğu öyle. Ataerkil yapıyla büyümüşler ama yeni zaman kadınları bunu kaldıramıyor maalesef.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
8 ayo psikolojiyi bozan zaten kadınlar. bitmek bilmeyen maddi istekler en ufak şeyde boşanma nafaka tehditi. vsvs niye evlenelim ki
00 Yorumla Bazıları “evlilik istemiyorum” diyor ama aslında başarısız olmaktan, sorumluluktan ya da kontrolünü kaybetmekten korkuyor bu nedenle sana hak veriyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkiye'deki erkeklerin evlilik psikolojisine hazır olmadığını düşünüyorum, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler