şu an çalışmıyorum. Evdeyim ve ev işlerini yemeği vs hiç aksatmiyorum. Her gün geliyor ev tertemiz, yemek hazır...
Bugün de sevdiği yemekleri yaptım sofrayı hazırladım. Düzgün bir şekilde karşıladım. Sofraya oturduk. Bedavaya yaşıyorsun. Hayat sana güzel dedi. Bende evde boş boş oturmuyorum sonucta ne alaka dedim. Ben olmasam ne yapicaksin koskoca kadınsın hala bana muhtaç yaşıyorsun falan dedi. Bende kalktım sofradan istemiyorum parani pulunu. Lokmalarimi bile sayıyorsun daha sofrana da oturmam dedim. Kendi yaptığım yemekleri yedi içti şimdide oturuyor. O kadar emek emek sevdiği yemekleri hazırlıyorum. Gördüğüm muamele bu işte. Gerçekten üzülüyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)8 ayMaalesef canım bu devirde erkeklerin tek derdi maddiyatçı olmuş :((. Bende iki senelik evliyim ilk aylar ailesiyle yaşamak zorunda kaldım. Ama ailesinde demeye başladı hani çalışsan iyi olur daha çok paramız olur falan diye.. neyse ben yeni şehir yeni bir aileye adapte olmaya çalışırken bunu dediler. İse başladım iki hafta sonra babamı kaybettim :(( ise uzun zaman gidemedim. Eşimin ve annesinin dedi şey ins seni işyerinden kovmazlar 🫤 ben babami kaybettim ya … 😞
aradan bir kaç ay geçti yeni iş buldum. Esimede dedim bak yeni iş bulabildim ama babanı bulamıyorum dedim. Ben biseymi dedim dedi 🙄 daha ne diyeceksiniz …biz eve eoturunca bisey yapmıyor sanıyorlar halbuki bizim kadınların işi bitmez 7/24 çalışıyorum evde. Onlar 8-10 saat çalışıp nalları döküyorlar. Biz ise gidiyoruz ayrieten hala evde yemek yapıyoruz ve topluyoruz. Onlar herseyi kolay sanıyorlar. Eve gelince yemek yokmu diyorlar.. pardondabende ise gidiyorum neymis kadinin görevi mutfakmış. Er dedim madem böyle ozaman calsimak erkek işi dedim. Madem hersey karşılıklı gelde mutfakta yarım et dedim işine gelmedi 😐 neyazikki bende böyle bir öküzle evliyim.. Çaldıran kendin icinde iyi olur istediğini alır satarsın canım iki arkadaş edinirsin. Eve Eis bitmez biliyorsun hem kendine saygın olur erkelerler saygı duymuyor evde oturan kadınlara..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O ne ya şaka mı? Kolunu kırıp dilendirsin birde, çok sinir bozucu gerçekten. Yaptığın yemekler ve temizlik bir emek değil mi o niye sana muhtaç yaşıyor kendi temizliğini yemeğini yapamıyor kocaman adam? Bunları yaptırsa ne kadar para vereceğinden haberi var mı? Lafları aşırı itici, yani bana dense çok farklı şeyler yaparım. Ama böyle bir adamla evli kalmanı tavsiye etmem.
22 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle. Gerçekten o kadar kırıldım ki anlatamam yani...
- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
8 ayKendi rolünü üstlenmekten sıkılmış o , kadın çalışmak zorunda değil. İster çalışır ister, oturur evine ve çocuğuna bakar. İş hayatında bir sıkıntı varsa bile senden bu şekilde acısını çıkartmasına izin verme. Saygı biterse bir evlilikte kalan her şey biter.
12 Yorumla- 8 ay
Fakat çoğu evlilikte bu dediğin yaşanıyor maalesef. Erkeklerin nankörlüğü şımarıklığı bu da.
- 8 ay
Eşi evde oturuyor diye eşini kıskanan erkekler var , kendi gözlerimle gördüm maalesef.
8 ayO zaman bir kadına bakamayacaksa evlenmeseydi anasını satayım öyle bir saçmalık mı var tamam ya neticede senin çalışman bir para kazanman önemli bir şey Bunu ben kabul ediyorum bir kadının çalışmasını Ben de isterim aynı zamanda hem Kendi Ayakları üzerinde dursun hem de geçimi açısından kolay olsun diye ama yani insanın Eşi çalışmıyor değil de böyle aşağılaması doğru bir şey değil Ha şimdi seninle gaza getirmek istemiyorum hani Neticede olan bir şey hoş bir şey değil ama ben buna eşinle güzel bir şekilde konuş kırıldığını söyle böyle şeyler yapmamasını söyle He Bilmiyorum belki onunla o anlık bir siniri vardır Öfkesi vardır istemeden yapmıştır ya belki bir şeker düşmesi yükselmesi bazen böyle saçma şeyler yapabiliyorlar Sen canını sıkma güzel bir şekilde konuş gerekirse git annesi babasıyla durumu konuş kalbinin kırıldığını söyle kendinde üzme olur Bazen böyle şeyler ama yaptığı hoş bir şey değil tabii ki
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın durum gerçekten çok üzücü. Öncelikle kendine haksızlık etme, çünkü evde yaptığın işler ve verdiğin emek azımsanacak şeyler değil! 🏠 Senin bu çabalarını görmezden gelmesi seni değersiz hissettirmiş olabilir, ama kendini unutma, sen çok kıymetlisin.
Eşinle bu konuyu sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Ona hislerini, kırgınlığını ifade ederken onun iş yükünü hafifletme adına evdeki sorumluluklarını nasıl üstlendiğini anlatabilirsin. Tatlı bir dille yaklaşmak bazen içindeki öfkeyi de azaltabilir. Belki de eşin iş hayatında stres yaşıyor olabilir ve bu durumu sana yansıtıyor. Onu anlamaya çalış ama kesinlikle kendini ezdirmeden! 🧡
Eğer maddi bağımsızlık kazanmak istersen, küçük bir adım atmayı düşünebilirsin. Belki bir hobi ya da online bir iş başlangıç olabilir. Ama unutma, bunu sen istediğin için yapmalısın, başkasını memnun etmek için değil. 💪 Sen çok değerlisin ve bunu kendine hatırlatmayı unutma. 🫶00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
27Cevap
8 ayAllah cezasını versin inşallah.
Ne Beyinsiz yaratıklar var şu toprak üzerinde.
İşten geldin işte ye iç yat şerefsiz ne konuşup duruyorsun.
Ev işi yemek temizlik yapılmasa yemin ederim ev çöplüğe döner ve pislikten geçilmez.
Ondan sonra da evi niye temizlemiyorsun der adi şerefsiz nankör mahluk.
Kimi işe göndermek istemez kimisi işe gitmiyorsun diye bıdı bıdı yapar.217 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle. Yapsam bir dert yapmasam bir dert..
Sabah ondan önce kalkıyorum. Kahvaltısını hazırlıyorum ise giderken yolcu ediyorum. Hiçbir değerim bilinmiyor. Yaptığım işleri hep küçümsüyor
Ben evde 7/24 yatiyorsam çamaşır bulaşık ütü evin genel temizligi yemek bunları kim yapıyor acaba- 8 ay
Emin ol seni çok iyi anlıyorum.
Sorsana yanındaki adam müsveddesine bundan sonra izinli olduğun günlerde benimle birlikte evin tüm işlerini yapıyorsun kim yatıyor kim daha fazla çabalıyor evde kendi gözlerinle görünüyorsun desene şu öküze.
Soran8 ayYapmıyor ki
Gidip o kadar çalışıp birde ev isi yapicam diyor. Koskoca kadın çalışmıyorsun bile diyor. Yine aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. Günümü mahvediyor yani
Soran8 ayAdama çalışmam o kadar dert olmuş ki sürekli söyleyip duruyor. En ufak birsey alsa sövmedigi kalmıyor resmen. Markete giriyoruz mesela. İhtiyaç dışı hiç birsey almam. Yani elimi uzatıp bir sakız bile almadım yani. Geçen gün eve doğru yürüyorduk markete gitmem lazım dedim ped alicaktim. Ofladi pufladi. Her ay birde buna para veriyorum diye söylendi durdu
- 8 ay
Evlenmeden önce sana karşı davranışı nasıldı saygısızlık ve cimrilik yaparmıydı?
Soran8 ayBöyle değildi ya gerçekten. Böyle olduğunu bilsem evlenmezdim asla
- 8 ay
İşte tüm mesele bu biliyor musun.
Kuş kafese girinceye kadar yapmadıkları güzellik gösteriş ve takmadıkları maske yok. İki yüzlü insan müsveddelerinin.
kuş kafese girdikten sonra tüm maskeleri düşüveriyor işte böyle. Tabi gelecekteki tüm güzel beklentilerinin sonuda hüsranla bitiveriyor maalesef...
Soran8 ayAynen tam da böyle maalesef 🥺
- 8 ay
Aynı sorunu emin ol sadece sen yaşamıyorsun. Çok var seninle aynı sıkıntıları yaşayan. Evlendikten sonra değişen gelin tarafının ailesini dolandıran. vurdum duymazlığı ilgisizliği iki yüzlü oluşunu düğün sonrasına saklayan iki yüzlü insan müsveddeleri emin ol çok var.
Soran8 ayEvet haklısın çok var boylelerinden..
Yani değer miydi böyle kırmaya bağırmaya çağırmaya
Isten gelmişsin evin temiz sofran hazır daha ne istiyorsun anlamıyorum ki..
- 8 ay
Dayak istiyor rahatlık batıyor öküze
Soran8 ayÖyle gerçekten..
- 8 ay
Sıkma canını.
Baktın olmuyor yakınsa birkaç gün kardeş ya da Annene git kafanı dinle.
Oda anlasın azçok kıymetini işten gelince eve yemek hazır olmayınca bulaşık ve ortam dağınık olunca belki biraz kıymet bilir diye düşünüyorum. Tabi sen bilirsin.
Soran8 ayAileme yakın olsam direkt giderdim ama yakın değilim farklı şehirdeyiz biz. Böyle devam ederse toplarım bavulumu giderim
- 8 ay
Bence o öküze ayrı kalarak biraz ders vermekte fayda var diye düşünüyorum. Tabi sen bilirsin.
Soran8 ayÖyle yapicam. Olmuyor böyle. Evde yediğim yemek bile laf oluyor.
- 8 ay
Emin ol seni çok iyi Anlıyorum.
Lütfen fazla kafana takarak stres yapma depresyona girersin. Gün gelir her şey yaşanmamış gibi gelir geçer ama nekadar iyi olsada değer verdiklerin bugünlerin yüreğinden izleri asla silinmez. insan oğlu Keşke sevdiklerine karşı hata yapmadan sevse sevmeyi çocukluğundan bugünlere kadar öğrenebilseydi.
Gizli Üye(18-24)8 aySabırlı ol kardeşim ve onunla güzelce konuş bir gün ben bunları yapmasam ev perişan olur de eğer büyük sorun olmiycaksa deniyelim istersen de yemeğini işini gücünü ihmal et o zaman görsün nasıl olduğunu her şey para değil ki sen bunları yapıyorsun kimse sana Bir ücret vermiyor ve sen bu beklenti içindede değilsin ailen için yapıyorsun sevdiğin için yapıyorsun onun bu emeği küçümsemesi hiç hoş değil belki para anlamında şakasına oh ne rahatsin demiş olabilir çünkü adamlar ömür boyu eşi ve çocukları için çalışmak zorunda tabiki bu zor herkeste rahat olmak ister ama dinen bile öyle erkek evin geçimini sağlamak zorunda oda isterse sende istersen dene çalış ve diğer herşeyde ortak olmalı yemeği yapma iş güç çünkü iki çalışan olacak evde eşin bunları yapıcakmi ya da eve geldiğinde yemek hazır değilse söylencekmi bunlar çözülcek şeyler birbirinizi üzmeyin kırmayın merhametli olun inşallah her şey yoluna girecektir buna inanın vesselam.
20 YorumlaEşin, iş yerinde çok yoruluyorsa, senin dısarıda çalışmıyor olmanı, kıskanıyor olabilir. Ona göre sadece o emek harcıyor, o yoruluyor. Bütün bir gün evde iş yaparken videonu çek ve izlet. Senin emeklerinin farkında değil. Şu yemekleri yapmakta ne var ki, evi temizlemekte ne var ki bütün gün oturuyor, keyif yapıyor diye düşünüyor olabilir. Ona göre bu evliliğin cefasını o, çekiyor, sefasını da sen sürüyorsun. İleride emekli olduğunda "sen de calıssaydın diyebilir" (denildi). Yaşın gençse, bir mani yoksa çalış bence. Ekonomik özgürlügünü kazan. Yemeği birlikte yaparsınız. Evi birlikte temizlersiniz.
00 Yorumla
8 aybakamıyorsan evlenme arkadaş bence erkek degil o eşini çalıştıran erkek degil benim gözüm de böyle modeller ile evleniyorsunuz sonra ağlıyorsunuz bir erkek çalışan kadın istiyorsan uzak durun kızlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsanın emeği görünmez olunca kalbi yavaşça kırılır. Sen evde çalışmıyor gibi görünsen de aslında her gün o düzenin nefesini taşıyorsun. Sofran, temizliğin, sessiz çaban bir evi yuva yapan şeyler. Ama değer verilmediğinde o emek yük gibi hissettirir. Böyle anlarda susmak değil, içindekini anlatmak gerekir. Çünkü sevgi, karşılık bulmadığında sönmeye başlar. Hak ettiğin saygıyı görmediğin yerde kalmak yorar insanı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı. söyleyiş tarzı çok kaba eşinizin. Fakat burada evlenmeden önce nasıl anlaştığınız önemli. O zaman çalışmayacağınızı söylediniz mi, ona göre mi bütçe planı yaptı, sonradan mı fikir değiştirdi ; ya da siz çalışırım dediniz de siz mi fikir değiştirdiniz?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
8 ayİşe başla, kendi maaşını kazan vur tekmeyi. Ama önce “erkeğin yek vasfı ve görevi bu zaten” de. Yani erkeğin tek vasfı bu ne laga luga yapıyor. Çalışacak tabi ki, sen çalışmak zorunda değilsin. Senin geçimini yapamıyorsa evlenmeseydi?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben senin gibi biriyle evlenmek için arıyorum da bulamıyorum. Bulanlar da bkunu çıkarıyor. Yazık etmişsin kendine. Ne buldun da bu adamda evlenmeyi kabul ettin.
02 Yorumla
Soran8 ayBöyle olduğunu bilsem evlenmezdim ki..
Sabah ondan önce kalkıyorum. Kahvaltısını hazırlıyorum ise giderken yolcu ediyorum. Hiçbir değerim bilinmiyor. Yaptığım işleri hep küçümsüyor
Ben evde 7/24 yatiyorsam çamaşır bulaşık ütü evin genel temizligi yemek bunları kim yapıyor acaba
Daha bitti hıcbirsey yapmayacağım gerçekten.
Vay kahbe vayyyyyy Niye kendisi CEO muymuş? Hayır yani bunu bilerek evlenmedi mi senle? Ne konuşmasını biliyor nede adam akıllı sana bakmasını ya bıktım bu Ülkedeki saçma sapan insanlardan ya siz eşlerinizi nasıl seçiyorsunuz abi ya
00 YorumlaHayatta en sevmediğim şey yenilmiş içilmişin laf edilmesidir yaa normal zaten türk aile yapısında erkek evin gecimini sağlamakla kadinda çocuklarina ve eve bakmakla yukumludur modern çag her ne kadar bunu terse çevirmisse de dogrusu budur yaptigi cok yanlis
02 Yorumla
Soran8 ay
Aynen öyle. Yapsam bir dert yapmasam bir dert..
Ben evde 7/24 yatiyorsam çamaşır bulaşık ütü evin genel temizligi yemek bunları kim yapıyor acaba
8 ayKocan tam bir odun ya bu nasıl bir şey kadın yuvayı düzen dişi kuştur erkek te calışıp karısına çocuklarına bakmalı kusura bakma ama kocan evlilikten anlamıyor bir ayıyla evlenmissin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
8 aySen disarda calismayacaksin eve bakacaksin cocuklara bakacaksin evliligin kurali bu ama bu öküz oglu öküz neyin kafasını yaşıyor
02 Yorumla
Soran8 ayBilmiyorum gerçekten..
Çocuğumuz yok zaten ama bende bu evde kendimi maalesef yük gibi hissettim
Soran8 ayHissediyorum*
Ya zaten erkek çalışmak zorunda eğer maddi bir sıkışıklık yoksa kadın asla çalışmamalı bunu yanlış anlamayın etrafımda çalışıp kocasına bakan kadınlar var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
8 ayYapma. Evdeki işleri yapma. Ya iş bul ya da gez toz. Hayatın bana nasıl güzel olduğunu gösteriyorum dersin sorarsa.
10 Yorumla Kusura bakma ama eşin saygısızmış. Evlenmeden önce konuşmadınız mı? Ayrıca sen çalışmak zorunda değilsin. Neden gözüne batıyor ki.
10 Yorumla
8 ayBir kadın çalışmak zorunda değil boşa onu benvey
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAbla bir hafta annene git bakalım ev işi yapmak kolaymıymış.
42 Yorumla- 8 ay
Oda anasına koşar en önce
Cevap sahibi8 ayKoşsun 🙃
Gizli Üye(30-35)8 ayBu düşünce yapısında ve kadinin parasina muhtaç olan erkekten asla olmaz. Çocuğunda yokmuş, iyi düşün, bu adamla ömür geçirebilecek misin? Şimdiden böyle yapıyor yerini bilmiyor..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Ev işi yapmak önemli değil, ev ekonomisi daha önemli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
8 aySana bakmak zorunda çalışıp çalışmamak senin isteğine kalmış böyle demeye hakkı yok
00 Yorumla
8 ayBoşar seni. Gİt evin altındaki şok markete kasiye olarak başla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayArayıp arayıp bulmuşsun bir numune çocuk yoksa yol yakınken ayrıl kurtar kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAyrılmaman için hiçbir sebep yok sen gün akşama ugrasip onun için özen gösteriyorsun da onun karşılığı bu mu yani?
Böyle bi insanla nasıl ömrünü gecireceksin
Hayat senin hayatın kimseye baglı kalma
Yapman gereken şey ayrılmak, ayrılmak.30 YorumlaBenim eşimde çalış diye baskı yapar konuşur söylenir işşiz olduğum zaman 43 yaşında bu yaşina kadar ne ev alabilmiş ne para biriktirebilmiş diyeceğim öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySakın çocuk yapayim deme 5 yıl, tabi o kadar sürerse
00 YorumlaAnasi bacısı çalışıyor mu
00 Yorumla
8 ayÇalışan kadınların neler yaşadığını bilse 5 sn çalıştırmaz.. mesleğin varsa çalış çenesi kapansın
20 Yorumla
8 ayNe bekliyorsun baban gibi para vermesini mi o senin ebeveynin değil herkes başının çaresine bakmak zorunda
02 Yorumla- 8 ay
Tabi o da kendi yemeğini yapmak zorunda
- 8 ay
Devir buna döndü geçim zor erkek çalışıp kadına bakmak istemiyor bu yüzden düzgün bir işe girmeden evliliğe adım atmayın
8 ayKadınlar çalışmalı dur kendi ayaklarının üzerinde
00 Yorumla
8 aysen mutlu degilsin genel olarak evligin mutlu degil bunlar bahane esinden dolayi
00 YorumlaNe biçim adamlar borç içindemi
07 Yorumla
Soran8 ayYoo borcu falan da yok
Soran8 ayDeğişik işte
Soran8 ayKendisi memur
Soran8 ayEv kira
8 ayEşin ne iş yapıyor ki
06 Yorumla
Soran8 ayMemur
- 8 ay
Sivil memur mu
Soran8 ayNormal devlet memuru iste
- 8 ay
Anladım. Ne kadar oldu evleneli
Soran8 ay1 yıl
- 8 ay
İlk baştan mı böyleydi. Yoksa sonradan mı değişti
Peki evlenmeden önce ne diyordu bu konuda?
02 Yorumla
Soran8 ayÇalışmak istiyorsan calis istemezsen sen bilirsin diyordu
Kızlar bu yüzden okuyun 😕
10 Yorumla
8 ayNeden çalışan biriyle evlenmedi o zaman.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Suratına tükür.
00 Yorumla
8 ayBazı insanlar evlenmemeli
02 Yorumla
Soran8 ayKesinlikle
- 8 ay
Dua et evinizde mutlu olun Allah yardımcın olsun
- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
8 ayE hakli
00 Yorumla
8 ayGerçekten çok üzücü
00 Yorumlabenimle vakit geçir umursama onu kafa dağıtırsın
00 YorumlaKendi çalışsın yeter sen çalışmak zorunda değilsin
00 Yorumla
8 ayKendi calisin
00 YorumlaAbla ayrıl kurtul
10 YorumlaBilmem
00 Yorumla
8 ayİstişare et
00 Yorumla
8 ayBoşanın
00 Yorumla
8 ayBoşann
00 Yorumla
8 ayMal eşin
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim çalışmıyorum diye söyleniyor, baskı yapıyor ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler