Evlilk koca müsvettesi?

12 yıllık evlıyım yalan dolan beş para etmez bırı. Bana merhametsiz biri. Evlılık bıle yalanla başlamıs. Sigara kullanmıyorum demıstı evlenınce ogrendım paket paket içiyormuş oysa hıc anlamadım onemlı olan soyledıgı yalan. Evlenmeden önce benı hıc kırmazdı nereye desem gıderdık arkamdan köprüyü geçene kadar demıs. Dediği gıbı oldu evlenınce ben gezmem surat asık sürekli küsen bır eşle buldum kendımı. Ustelık cımrı. Hastayken bıle ılgılenmez ıkı çocuğumuz var inanın kardeşi olsun dıye yaptım ikinciyi. Rabbım acılarını gostermesın. Bu adam sürekli benım dedıgım dıyo nereye gıdecek olsak zorla götürür sohbet yok evdede öyle sohbet yok surat asık. Yakın bı yere dahı gıdcek olsak laf ediyor benzın vs. Çocuklar bıraz büyüse boş ancam işe girip ama kavgada kaç kere ağzımı bozdum küfür ettım taahmulsuzlestım çünkü. Hayatımda herşeye hayır dıyen birini görmedim. Allah tan sabır diliyorum hergun. Adam sürekli kendini haklı görüyor mesela bı derdımı anlatsam her ne anlatırsam anlatayım sorun sende muamalesı yapıyor. Ve en ufak bşy de defol gıt gıdersen gıt dıyo. En son yıne tartıştık dedıgı laf çok zoruma gıttı sende gurur olsa gıderdın dedı. Bende Allah insan bul nasılsa gıtcem çocuklar bıraz daha büyüsün dedım. İnsan karısını kovar mı mehırımı ver ozaman dedım yaklasık 250 bın gördün mü senın ısın gücün para dedı bende ben çocuklarım ıcın ıstıyorum mehrımı ne zaman ıstersen vercen tabı dedım. Hayatımı mahvettın dedım sen benımkını mahvettın çene yapıyomusum buna çünkü vır vır etmeyecekmişim köpek gıbı havlarsın anca sen dıyo. Çocuklar ıcın gozyaslarımı saklıyorum. Çünkü babalarını seviyolar. Bazen onların yanında atısıyoruz bana çocukların pskoljısını bozuyosun dedı ya benım pskolojim cevap yok... Ev temız yemeklerımı yaparım ılgılu anneyım ama inanın sürekli elestırıyo eksik arar gıbı. Zaten zamanında çok hakaret ettı unutamıyorum bır ev alacak olduk ben beğenmeyince evde sen kımsınkı ev begenmıyon dedı bagırarak bekarken sobalı evde duruyosun sayemde doğal gaz gordun dedı. Bende calısan bırıydim aç degıldım kı dedım. Evde ıyı degıldı bulduğu ben pahalıya falan gıtmedım sadece bıraz daha bakalım dedın. Sureklı sayemde doğalgaz gaz gordun deyıp duruyo ananın evınde ne gordun dıyo aılem e sımdlık bşy demiyorum

Evlilk koca müsvettesi?