Kaynanam akşamları hepimizden önce uyuyor o uyuyor 3 4 saat sonra biz uyuyoruz inşaat 9.00 ve 9.30 gibi uyuyor biz ise en erken 00.00 ve 00 30 gibi uyuyoruz eşim sabah işe gidiyor eşimin kardeşleri de okula gidiyor
Kaynanam erken uyuduğu için erken kalkıp onlara kahvaltı hazırlıyor eşim de saat 8.00 veya 7.30 gibi uyanıp beni uyandırıyor iş kiyafetlerimi hazırla diye sonra ben hazırlayan kadar eşim uyuyor hazırlayınca ona sarılıp olup uynadiriyorum tamamen her gün bana bize niye sen kahvaltı hazirlamiyorsun hep annem hazırlıyor sen de bana kadın olucam diyor dün bana sanki annemden daha mı değerlisin dedi bir şey demedim bu gün gene aynı şeyi yaşadık niye bizim kahvaltımızı sen hazırlamıyorsun dedi artı bana sen benim annemin kölesi ol dedi en sonunda dayanamadım sen de o zaman babamın kölesi ol dedim ama öyle ciddi ciddi değil gülerek dedim oda bana baban kim ki onun kölesi olayım dedi sonra elini yüzünü yıkamaya gitti fazla bir şey yoktu ikimizde birbirimizi seviyoruz sonra odaya gelince havlu verdim ona yüzünü kurutsun diye bana tekrardan sen de anneme gelin bana kadın olucan da ben gorucem diye dalga geçti ben de yok sen beni annenin kölesi olarak görmüyorsun dedin biraz sustu sonra ben seni hiç bir şey olarak görmüyorum dedi sonra da bana soğuk davranmaya yüzüme bile bakmamaya başladı mesajlarıma cevap vermiyor ben de kırgınım zaten dün de kaynanamla aramız baya bozuldu ki zaten hep beni azarlayio üstüme geliyor kaynanam dünden beri beni umursuyorm konuşmaya bile tenezzül etmiyor yemin ederim önceden korktuğum şeyin (bosanmanın) şimdi istemeye istemeye planını yapmaya başladım eşimi kendi canimdan çok seviyorum fakat bazı şeyler beni bezdirdi haklimiyim yoksa abartıyormiyum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer