Vicdan Azabı Çekiyorum Allah rızası İçin Gelirmisiniz?

Bu yazıyı okuduktan sonra kesin beni dövmek istiyeceksiniz. Doğru yeremi konu açtım bilmiyorum Ya annem çok iyidir bitanemdir küfürü sigarası yoktur. Ama inat olduğunda görseniz yani siz bile küplere binersiniz ya allahım biliyorum çok günah işliyorum ama yalvarıyorum beni affet. şu an bunu yazarken ağlıyorum yemin ederim :'( Artık ölmek istiyorum allahım neden benim canımı almıyorsun diye her gün ağlıyorum her gün başka bir vicdan azabı çekiyorum. Yazıcaklarımdan benden nefret edicekseniz biliyorum bana beddua bile edin artık yaşamak istemiyorum. Babam çok iyidir bana istediğim her şeyi alır (Durumumuz yok ama olsun). Annemde öyle ama ben varya ben nankörüm şerefzisim saygısızım herhalde dünya deki en hayin evlat benim. Benim bir abim var askerde annem kendi ağzıyla ben senden bıktım artık ben abini daha çok seviyorum o senin yaşındayken böyle değilsi falan dedi benim üzüntüden kalbim paramparça oldu ben 1 hafta hiç odamdan çıkmadım. Babam annem bana sürekli hayin evlat sen nasıl evlatsın bize acımıyormusunder. Babam bana hiç el kaldırmaz gerçekten yani çok nadir çok şımarırsam ya da anneme karışırsam. Annem Beni ölesiye döver elinde olsa beni öldürür. Kalvyeye basamıyorum vicdan azabından ellerim titriyor. Bugün anneme el kaldırdım !!! Annem beni herkesin içinde rencide eder ama bugün başkaydı beni komşuların içinde dövdü. Eve geldimizde anneme vurdum. Vurduğumda o kadar küfür ettim ki kendime keşke o elim kırılsaydı dedim. Annem sessizce oturdu ağladı koltukta. Anne özür dilerim dedim git sütüm sana zehir zıkkım olsun diyince buz kesildim akan sular durdu. Halen ağlıyorum hangi şerefsiz annesine el kaldırır tabiki ben. Ben artık dayanamıyorum ölmek istiyorum allah bana hiç çile çektirmiyor şu hayatta başıma hiç kötü bir şey gelmiyor keşke şöyle beni bir araba ezsede şu hayattan kurtiliyim...
Vicdan Azabı Çekiyorum Allah rızası İçin Gelirmisiniz?