İnsanlar cafelere kahve içmeye mi gidiyor fotoğraf çekilmeye mi?

Dün surekli bizi cafeye götür diye israr eden arkadaşımı arabayla gittim aldim istediği yeni açılan cafeye götürdüm hatta ortak bir arkadasimi daha aldim kalabalik sohbet olsun diye

Ne zaman gitsek en büyük boy kahve alıp her açıdan kahvenin fotosunu cekip arkadaslarina attiktan sonra kahveden iki yudum aldiktan sonra (sadece kahvenin köpüğünü ictikten sonra ) icmeden birakir

Zaten sabit bir kahve seçimi yok neyi bilmesse adini ilk defa duymussa onu deneyecek zeten kehvelerin çoğunun tadi birbirine benziyor sadece birkac ufak detaylari var isimlerini farkli yapan

Zaten toplum icinde benim masamda bir bardak kahvenin 15 kere fotosu cekiliyorsa aşırı geriliyorum ya bir kahvenin fotosu neden defalarca cekilir agzi mi yamuk cikacak gözümü mü yamuk cikacak gorgusuzluk gibime geliyor

Yemin ederim şu an belediye cafeye geldim ortam daha samimi kimse kasıntı değil kimse fotosunu çekmiyor kahvesini icen dinlenen kalkip gidiyor

Belediye cafeye davet etsem çoğu gelmeyecek insanlar var burayi sanki alt sınıf görüyor 😀 ve kahvesi çoğu yerden güzel mekan peyzajı on numara çiçek göl hepsi var ve hijjenik
Anlamiyorum ben mi geri kaldim ben mi eski kafaliyim resmen algim değişti?
İnsanlar cafelere kahve içmeye mi gidiyor fotoğraf çekilmeye mi?