Arkadaşlar çaresizim bir şey sorucam?

Arkadaşlar ben köyde yaşıyorum babam beni okutmadı 18 yaşındayım evliyim geçen sene evlendim eşimi çok seviyorum onu da beni sevdiğini düşünüyorum ama bazenleri çok umursamaz olabiliyor kaynana ile zaten aram güzel değil yaptığım hiçbir işi beğenmiyor hatta bugün bana köpek gibi havlıyorsun dedi bana duyurmaya çalışmadı ama dedi cevap vermedim eşimin huzuru bozulmasın kendi huzurumu bozmamak için cevap vermedim ama ben eşimi çok sevmeme rağmen bu kaynanamlar yüzünden ve eşim biraz daha böyle umursamaz olmaya devam ederse ve bana kötü davranırsa eğer ki şu anda davranmıyor Ben boşanmayı düşünüyorum ama ne diplomam var ne bir şey 8 sınıf mezunuyum boşansam annemlerin evine gideceğim başta Sonra da gidip ilçede çalışacağım kendime para biriktirip kirada kalmayı düşünüyorum anneme bugün sordum annem dedi ben her zaman senin arkanda olurum dedi diplomasız ben bir iş bir meslek yapabilir miyim veya ben sabretmeli miyim eşimi çok seviyorum eşim de beni sevdiğini düşünüyorum ama bu sorunlar sabretmeli miyim boşanmak saçma bir çözüm mü

Arkadaşlar çaresizim bir şey sorucam?