Sağlık hocaguna diyetsen gelmiti bana dedi ki makina var binip ölçüyor seni 49.4 kilolardasin sadece 1,5 kilo yağ var tehlikededsin su oranın yuksek yemek gemiyobmu acıkınca yiyorum dedim sağlıklı besleniyorum tatlı zafim var dedim çok düşük yağ oranı dedi iyimi kötü mü zayıflayınca o yağlar kas mi oluyor anlamadım kastan kilo olunca o yağlar kasa mı dönüşüyor yağı verdin kastan kilo aldın ya da yağı verdin kilo olarak o yağlara ne oluyor
1.5 yağ oraniymis yani o oranla birlikte 49.4 sun hattamuscle mass 45.5 dedi yağ oranıyla birlikte 1.5 oluyor dedi ne diyor ki sen diyor hastalanırsın ya oranın çok düşük bir yağdan kilo almaya bak çok sağlıksız değil mi benim bildiğim kas kütlesi önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cihat kim
Yanlış yazdım duzeltim
Spor yapiyormusun
Spor sayılır mı bilmem yürüyürum kardio evde hareketleri lesia cart curt+poşet taşırım şişede su koyup indir kaldır yaparim
Plank falan da yaparım
Böyle devam edersen evet dönüşür
Nekadar sürede
Sağlık hocaguna diyetsen gelmiti bana dedi ki makina var binip ölçüyor seni 49.4 kilolardasin sadece 1,5 kilo yağ var tehlikededsin su oranın yuksek yemek gemiyobmu acıkınca yiyorum dedim sağlıklı besleniyorum tatlı zafim var dedim çok düşük yağ oranı dedi iyimi kötü mü zayıflayınca o yağlar kas mi oluyor anlamadım kastan kilo olunca o yağlar kasa mı dönüşüyor yağı verdin kastan kilo aldın ya da yağı verdin kilo olarak o yağlara ne oluyor
Kas olmustur
Kilo verip kilo alınca mı yoksa yağ kütlesi düşünce mi bana sağlık ocağında diyor ki senin yağdan kilo alman lazım Ne alaka yağ oranın %3 dedi
Boyun kilon kac kac yasindasin
160 dediler 22
Kilon kac
Bana dedi ki sen 49.4 kilosun oraya yazmıştım bu dedi 1.5 kilo yağ oranın var dedi yağdan kilo alman lazım diyor yağdan kilo sağlıklı mi
Bence degil
%3 yağ oranın diyor az diyor
Bencede degil
Vuculdunda su yüksekliği var dedi biraz fazla
Sacmalamis bence
Nasıl yani
Boy kilo orantin normal
1.5 yağ oraniymis yani o oranla birlikte 49.4 sun hattamuscle mass 45.5 dedi yağ oranıyla birlikte 1.5 oluyor dedi ne diyor ki sen diyor hastalanırsın ya oranın çok düşük bir yağdan kilo almaya bak çok sağlıksız değil mi benim bildiğim kas kütlesi önemli
Bişey daha sorucam kas yüzdesi nasıl hesaplanıyor şimdi vuculdumdaki kas kilosu biliyorum yüzdesi nasıl hesaplabilirim
Tbw diyor bide bana verdiği kağıtta o ne demek
Tbw orani 7.1
Kağıdı atsana
Sana nerden ulaşabilirim
Fake 8nstan var mi
Var
Takip et yazayim sana
Nerden edicem hesap ismi vermedin ki
Sarmasik178hh
Takip et
Tamamdır
tamam