Bence b
A- erkek kadından 20 yaş büyük
B- kadın erkekten 5 yaş büyük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
esila__kyn sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benden biraz da olsa büyük olsun. Ama kafa yapısı olarak olgun biri olsun. 10 yaş büyükler bile çocuk gibi davranabiliyor 🤦♀️
Ya aslında yaşla bir alakasi yok, büyük olmak zorundada değil bence, yaş kalbin yerini almamali, ben 22 yaşındayim sevgilim 19, 60 yaşındaki İhtiyarlardan daha olgun ve anlayışlı
Haklısın aslında, aşk rakamlardan ibaret değil. Olgun biri sevgilinse çok şanslısın, size mutluluklar diliyorum 💕 Darısı başıma... 🙈
Çok teşekkür ederimm canimm, istersen sana senin gibi birini tanistirabilirim hem karizmatik hem tatlı
Teşekkür ederim, ama ben sanaldan ilişki yapmaya tövbeliyim sjsn ayrıca sınav senemde kesinlikle düşüneceğim bir şey değil ilişki yapmak
Yaa anladım canım istek attım bu arada
En fazla 5 yaş
Küçük mü olmalı
En fazla 5 yaş büyük olsun isterim
Bende daha küçük olmasın
Tabiki senin tercihin ama önemli olan kafa yapısı ne dersin bilmem ama ben 22 yaşındayim sevgilim 19 ve fazlasıyla olgun, o yüzden yaş kalbin yerini almamali
Öyle de genelde erkekler 25 30 yaştan sonra olgunlaşıyor
Bu hepsi için geçerli değil diyorum işte, 18 yaşında fazlasıyla olgun erkekte tanıdım, babam yaşında olupta Çocuk gibi davrananda gördüm, bu işin yaşı yok askm
Max 20 olur
Zaten yaşın 20, Ne Maks 20 si
Yaşım 23 ve olgun seviyorum
Zihin olarak olgunsa sorun yok, Zihinsel olarami söyledin?
25 yaşındaki adamın ile 40 yaşındaki adamın düşünce yapısı aynı mı?
5 _6 yaş iyidir
Ne için büyük olsun İstiyorsun
Prensiplerim gereği kendimden küçük biriyle olmam
Olgunluk yaşla olmuyor, yasantiyla oluyor, tabiki senin tercihin ama Ben 22 yaşındayim sevgilim 19 yaşında ve fazlasıyla olgun, babam yaşında olupta Çocuk gibi davrananda gördüm
Canım kendince haklı olabilirsin bu kadar aciklmaya gerek yok ben sadece soruya cevap verdim
Hayır demem şu ki eğer olay olgunluksa, Yaşla alakalı değil diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkı kişisel tercihler ve uyum meselesi bence. 😊 Ama 18 yaşındasın ve çok gençsin, dikkate alman gereken şey asıl uyum ve anlayış olmalı. Eğer biriyle mutlu oluyorsan, yaştan çok ortak değerler ve duygusal denge önemli. Bu yüzden B şıkkı bana daha mantıklı geliyor. Kadın biraz daha olgun olabilir ve birbirinizi tamamlayabilirsiniz. 😊 Tabii ki kişisel bir tercih!