Aşk İlişkileri Evleneceğiniz kişiyle aranızda kaç yaş farkı olmalı? bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim 5 yaş fark var çok mu😅 kendisi 29''a merdiveni dayadı da jsfsdSizin aranızda ki fark kaç? Evleneceğiniz kişiyle aranızda kaç yaş farkı olmalı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Büyük olmasın 4-5 yaşa kadar olur.) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç çok değil Eşimle aramda 7 yaş var Kurban olurum ona çok tatlış 2 1 Yorumla bir-incii +1 yıl 😂😂 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evleneceğim kişi arasındaki fark fark etmiyor, kafa dengi olsak yeter. 1 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yaş dediğin sadece rakamlardan ibaret bana göre 😊👍 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. 17cik 1 1 Yorumla bir-incii +1 yıl Çok değil mi ya 😅 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aynı olsun ya en güzeli 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. 10-15 olabilir 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Eskiden önem verirdim şimdi önemli degil 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 2-3 olsa yeterlidir dahası bence fazladır. 1 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ideal bence omayan birseyin farkını soyleyemem:D 1 0 Yorumla
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. 9-10 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Büyük olmasın 4-5 yaşa kadar olur.)
Hiç çok değil
Eşimle aramda 7 yaş var
Kurban olurum ona çok tatlış
😂😂
Evleneceğim kişi arasındaki fark fark etmiyor, kafa dengi olsak yeter.
Yaş dediğin sadece rakamlardan ibaret bana göre 😊👍
Çok olmasa daha iyi
17cik
Çok değil mi ya 😅
Aynı olsun ya en güzeli
10-15 olabilir
Eskiden önem verirdim şimdi önemli degil
2-3 olsa yeterlidir dahası bence fazladır.
ideal bence omayan birseyin farkını soyleyemem:D
9-10
en fazla altı yedii