Eşim benimle yaptığı her aktivite de sıraya koyuyoruz diyor?

Öncelikle şunu belirteyim eşim bir firmada patron yani kendi firması var maddi durumumuz o kadar da kötü değil ama kötüymüş gibi davranıyorYani ne istesem mesela ne yapsak sıraya koyalım mesela diyor üç yıldır ev alma düşüncemiz var ve eşim sıraya koyalım diyor ev alma düşüncemiz varken evlat edinme düşüncesi oluştu ben de bunu paylaştım sıraya koyacağız diyor bugün memlekete gidelim annemin mezarına dedim tamam sorun değil gideriz diyor… yani sorun değil ne demek bir de bu sıraya koyma olayı iyice irite etmeye başladı beni bu normal mi?

Güncellemeler
8 ay
Ama ilk seyahatlerine giderken ya da iş çevresinden birileriyle toplantı yaptığı zaman sıraya koyulması gerektiğini söylemiyor ve ben bunu söylediğimde ben para kazanıyorum sen benim işime saygı duymuyorsun bu parayla evi geçindiiyoruz diyor
Güncellemeler
8 ay
İlk zamanlar ev alma düşüncesi yoktu ama ikna edene kadar canım çıktı ben ev almayı düşünmüyorum falan diyordu ben de o para kazanıyor diye peki tamam deyip kabul ediyordum ama zamanla gözüm açıldı ve ben istiyorsam alması gerektiğini fark ettim
Eşim benimle yaptığı her aktivite de sıraya koyuyoruz diyor?