Babamın omzuna taş fırlattım ve babam beni polise verdi?

yaklaşık bir ay oluyor bu olayın olduğu babam o gün gece 2'de eve geldiğim için bana bağırdı özür dilediğim halde uzatmaya devam etti sonra bana tokat attı ve bana orro musun falan diyip ekmek bıçağını alıp üzerime yürüdü son anda annem onu vazgeçirdi sonra uyudular ama ben sabaha kadar ağladım intikam almadan içimde ki kış geçemeyecek gibi hissediyordu sabah babam işe gitmeden önce bahçeden taşlar toplayıp çantama koydum o uyandığında sersemliğini fırsat bildim giyinirken sırtına bir sürü büyük taş attım bağırdı ve sonra bayıldı annem de onu görünce çok telaşlandı ben zaten direkt evden kaçtım koşa koşa sokak değiştirdim eve geri dönemezdim çünkü annem bile neler yapar kim bilir sonra geceye kadar kendimi bilmediğim yerlere attım sokaklara beni bulmasın annem babam diye gece daha fazla dayanamadım ve internetten tanışma uygulaması indirip hemen hesap açtım gece bir yerde uyumak için kendimi de sattım aslında böyle böyle haftalar geçti annem beni aradı babanın omurilikleri paramparça olmuş işten çıkarttılar çalışamayacak halde ve engelli raporu aldı biz de seni mahkemeye verdik o gün polisleri aradık ama seni bulamadılar bir daha sakın bu eve gelme sen bizim için bittin yoksun kendi başına bak artık dediler resmen her gün rastgele biriyle yazışıp kendimi satmak zorunda kalıyorum sokakta kalmamak için bu iş bu gidişle iyi değil biliyorum ama yapacağım bişey yok param da yok ve çok yaşamam sanırım

Babamın omzuna taş fırlattım ve babam beni polise verdi?