Aile & Toplum Herkesin kendi işine baktığı bir yerde mi yaşıyorsun? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birinci metropol, ikincisi küçük yer özelliği. Burada kimse başkalarına karışmaz Herkes başkasının işine maydanoz olur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler8 ay Oy verelim, boş geçmeyelim. Herkesin kendi işine baktığı bir yerde mi yaşıyorsun? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. olabilir evet. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çalıştığım yerde herkes değilse bile bazıları maydanoz oluyor. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşadığım ülkede herkesin kendi işine baktığı yok maalesef. Boş insanların olduğu bir toplumda herkes herkesin işine karışır. 0 0 Yorumla
zolotoskinow Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 98% 8 ay Yok her kes başka işe bakıyor 1 3 Yorumla zolotoskinow 8 ay Yardım yardim der gibi Yorumla rekreasyonistt 8 ay Ankete katılmayanlar çok gıcık insanlar. Hani bir yeri düşer sanki oy verse! 😑 Yorumla zolotoskinow 8 ay Boş ver yaa 🥺 sende verenlere idare et ☹️🫣 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Zombiler konuşabiliyo baya gelişmis biyer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olabilir evet.
Çalıştığım yerde herkes değilse bile bazıları maydanoz oluyor.
Yaşadığım ülkede herkesin kendi işine baktığı yok maalesef. Boş insanların olduğu bir toplumda herkes herkesin işine karışır.
Yok her kes başka işe bakıyor
Yardım yardim der gibi
Ankete katılmayanlar çok gıcık insanlar. Hani bir yeri düşer sanki oy verse! 😑
Boş ver yaa 🥺 sende verenlere idare et ☹️🫣
Zombiler konuşabiliyo baya gelişmis biyer
Maydonoz, nane,
Evet