Ailem konusunda ne düsünmeliyim?

Kendi özailemle çocukluğumu yaşamak biraz zordu annem bana hamileyken bunun farkında deyillermis annem başka bı çocuk daha istemiyordu babamda aynı şekilde (2 abim var) annemle babam beni ögrendikten sonra aldırmak istemişler ama biraz büyümüsüm ve babam bunu bı katliyam olarak görmüs o dönemlerde araları çok kötüymüs ayrılmayı düsünüyorlarmis ama babam annem bebeği aldirmasin diye anneme hediyeler alıp durmuş sonra bı şekilde devam etmişler ben doğmuşum babamda o zmanlarda yeni bir iş kuruyormus çok stresli zamanlardı annemle evde yanlız kaldığımda annem bana lanetler okurdu senin yüzünden ayrilamadim bu adamdan diye babam eve gelmezdi annem işte senin baban umarım evin yolunu bulamaz derdi (babamla görünüslerimiz çok benziyor) annem hep babamla beni çokbenzetirdibeni o yüzden pek sevmezdi babam gelmediğinde annem abilerimle yatardı sarilirlar birbirlerini sevgi yumağı olarak görürlerdi annembeni hiç yanlarına almadı genelde babam sarhoşbı şekilde eve gelir annem ona bakmam için beni gönderirdi bu olaylardan öncede beni akrabalarımin yanına göndermislerdi bakamıyoruz calisiyoruz diyorlardı orası ayrı konu akrabalarla çok kötü bı dönemdi eve geldiğimde aramızda öz ailemle bir bağ kalmamıştı eve geldiğimde babam hep sarhoş annem sinirli bı insandı ama abilerime hiç öyle davranmadilar yıllarca maymunluklar yaptım beni sevsinler diye her sakalarina gülerek cevap verdim (hepsi çok kiriciydi) sonra 15yaşındayken bunlari yapmayı biraktim kendi kendime çalışıyor eve geliyor ev işlerini yapıyor odamaçekiliyordum ve birbirimizi hiç görmüyorduk bu yaşıma kadarda böyle devam etti annem 2yılönce düsünme hastası tehsisi konuldu psikologonun yanına onunla gittim (oğulları hicbisi yapmadı)1 yıl boyunca zihnindeki en saçma düsünceleri bile dinledim geceleri uyumadan her sorununu dinledim onu ben iyilestirdim amaiyileşince daha kötü olmuştu psikoloğu kötüzamanındayanındaolduğumiçin banabakmakkôtüzamanlarınıhatırlatıyor demişti böyle geçip gitti işteamason1yildirbanacokiyilervebugerici
Ailem konusunda ne düsünmeliyim?