Aile & Toplum Bu kahveyi içtikten sonra neler yapsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ev hanımıyım canım şöyle heryeri pırıl pırıl yapmak istiyor, bana motive edici sözler söyler misiniz, kahvesiz güne baslayamiyorum Güncellemeler8 ay Tamam bu saatte temizlik yapmayacağım daha erken anladım millet Bu kahveyi içtikten sonra neler yapsam? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. film izle 0 0 Yorumla
Vandetta3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Erken kalkan yol alır erkenden temizliğini yap günün geri kalanı sana kalsın film izlersin televizyon izlersin internette Gezer takılırsib 1 0 Yorumla
sedagem06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Önce makinenin üstündeki dağınık görüntüyü hallet sonra motive olursun canım. Kutu hurç falan alsan aslında onlara koysan o eşyaları 2 3 Yorumla Soran 8 ay Kahvemi içeyim aklımda Yorumla sedagem06 8 ay Afiyet olsun canım Yorumla Soran 8 ay Sağol canım Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Ya içde şu makinanın üstğnü falan bit yoparla çok kalabalık😅 0 3 Yorumla Soran 8 ay Baya iş gördüm sadece orayı temizlemedim Yorumla Soran 8 ay 😅 ama bitmiyor ki evin işi Yorumla Leviathan_S 8 ay İyi maşallah Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 8 ay Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı. Günw kahvesiz başlayamayan kadin bulsamda sevgilim olsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Düşünsene bi ayaga kalkmana bakıyor. Sonra hafifi yorgunluk ve üstüne içilecek keyif kahvesi. Uzat ayaklarını bak mis gibi eve, senin eserin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Bu saatte yapulır mı üst katımdaki sen misin yoksa bi rahat bırakın sabah sabah 😂 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yan gel yat temizlesen tekrar kirlenecek 0 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 8 ay Çamaşır, bulaşık, ev süpür, yemek... Yeter :) 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. boş ver ev işi bitmez yat uyu 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 8 ay Aile & Toplum konusunda 807 cevap paylaştı. kahvaltı yaptın mı? 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 8 ay Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. yat uyu boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
film izle
Erken kalkan yol alır erkenden temizliğini yap günün geri kalanı sana kalsın film izlersin televizyon izlersin internette Gezer takılırsib
Önce makinenin üstündeki dağınık görüntüyü hallet sonra motive olursun canım. Kutu hurç falan alsan aslında onlara koysan o eşyaları
Kahvemi içeyim aklımda
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Ya içde şu makinanın üstğnü falan bit yoparla çok kalabalık😅
Baya iş gördüm sadece orayı temizlemedim
😅 ama bitmiyor ki evin işi
İyi maşallah
Günw kahvesiz başlayamayan kadin bulsamda sevgilim olsa
Düşünsene bi ayaga kalkmana bakıyor. Sonra hafifi yorgunluk ve üstüne içilecek keyif kahvesi. Uzat ayaklarını bak mis gibi eve, senin eserin.
Bu saatte yapulır mı üst katımdaki sen misin yoksa bi rahat bırakın sabah sabah 😂
Bir kahve ısmarlarsan temizliğe yardım edebilirim
Bende ayni en az 5 kez iciyom gunde
Bu saatte temizlik yahu gürültü etme
Yan gel yat temizlesen tekrar kirlenecek
Çamaşır, bulaşık, ev süpür, yemek... Yeter :)
boş ver ev işi bitmez yat uyu
kahvaltı yaptın mı?
Temizlik yap
Oh kahve sigara keyfi
yat uyu boş ver
Kahveni iç yatağa gir devir kıçını elle