Ailesinin ve akrabalarının her sözüne uyan kabule gelen insanlar nasıl yaşıyor ya öyle kuzu kuzu kezban ben yapamam karşı gelirim?

Benim kuzenim 12 yaşında kendi isteğiyle kapanmış 32 yaşına geldi hava evde namaz kılıp kedi besliyor. hayatında hiç ilçe bile değiştirmemiş mahalleden de 5 defa falan çıkmıştır en fazla. nasıl bir cehennemde yaşadığını bilmiyor ailesi onu cahil bırakmış gençliği gitmiş ama kız hala tuşlu kullanıyor. yazık haline böyle oturarak her şeye tamam diyerek yaşanmaz kaybolmuş bir ömür ama söylesem anlamaz. ben hiç öyle değilim 22 yaşındayım ve sevgilimle ailemden kaçtım akrabalarımla ilişkiyi kestim. nikahsız birliktelik yaşıyorum ayrıca ikimiz de okuyoruz. asla öyle olamam ben hareket entrika severim bunun yaşadığı hayat değil ki. böyle insanlar nasıl kabulleniyor ya kuzu kuzu her şeye tamam anne tamam baba? ben en küçük şeye çığlık atar isyan ederdim?

Güncellemeler
8 ay
hayatında denize bile gitmemiş yurtdışına bile çıkmamış. sadece oturup yemek yiyor hala da evde kalmış. ben onun yerinde olsam intihar ederim.
Güncellemeler
8 ay
bunlar insan mı ya vampir zombiden farkları ne
Ailesinin ve akrabalarının her sözüne uyan kabule gelen insanlar nasıl yaşıyor ya öyle kuzu kuzu kezban ben yapamam karşı gelirim?