Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Birden fazla kişiyle konuşan insanlar genelde net bir şey istemiyor oluyor. Bazısı gerçekten canı sıkıldığı için konuşuyor; kiminden ilgi, kiminden sohbet, kiminden flört enerjisi alıyor. Yani ortada ciddi bir niyet yok. Birine bağlanayım değil, biriyle konuşayım kafasında oluyorlar. Bazıları da seçeneklerini açık tutmak istiyor. Belki biriyle tutar düşüncesiyle hepsine aynı anda yazıyor. Bir nevi garanti alma hali. Bir kısmı farkında bile değil, kendini öyle bir düzene alıştırmış; sürekli mesajlaşmadan duramıyor. Yani kısaca; herkesin niyeti aynı değil ama çoğu zaman bu durum ciddiyetsizlikten geliyor. Gerçekten ilgilenen biri, birine odaklanır. Herkese yazan biri genelde duygusal olarak boşlukta ya da kararsızdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayBirine bağlı kalmak istemiyor.
Sadakatin ne olduğunu bilmiyor , ama istiyor.
Birde özgürüm her şeyi yapabilirim derecesinde limitsiz özgüven var ama içi boş.
Sanki karşısındaki bunu yapamayacakmış zannediyor.
Yapınca da söylenebilecek her şeyi söylüyor , sanki kendi yapmıyormuş gibi.
Kendimizi tanımamakla başlayan , ne istediğimizi bilmemekle devam eden ve sonunda her şeye sahip olacağımızı içi boş hayallerle süsleyen dünyanın içinde bir hayli fazla insan var.
Ve bunu kabul etmiyor olmaları da bir o kadar acı.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBir kişiden yeterince zevk almiyordur lisede konuştuğum bir çocuk vardı bana şey demişti senden başka 15 kızla daha konuşuyorum ama en çok sana değer veriyorum hep ilk senin yazdıklarına bakıyorum falan bende de o zamanlar kıskançlık tavan dedimki ben aradan cekileyim siz konuşmaya devam edin dhhdjdjs ergenlik işte... olgunlukta ise onu anlamaya başladım bir kaç sene önce sevgilimden ayrildigimda depresyona girdim ve arkadaş tanışma uygulamsinda bende 15-16 kişiyle aynı anda konuştuğum bir dönem olmuştu hemen aklıma lisedeki o çocuk gelmişti dedim içimden ulan hepimize nasil yetiştin sen diye djjdjdisbsjsjs olabilir yani öyle şeyler hiç birini sevmiyordum sonucunda kafa dağıtmak içindi
30 Yorumla
Çünkü doyumsuzlar çünkü onlar için sadece karakter değil aynı zamanda maddi olarak da bir sıralama gerekiyor çünkü kendi karınlarını bile duyuracak güçte değiller. Aynı zamanda erkeklerde cinsellik olarak doymuyorlar çünkü aç köpek gibi ortalıkta geziyorlar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanlar aynı anda birden fazla kişiyle konuşarak kendilerini daha değerli veya özgür hissedebiliyor. 🌀 Bu, onların ilgiye ihtiyaç duyduklarını ya da bir ilişki içinde sınır koymadıklarını gösterebilir. Ama unutma, her insanın motivasyonu farklı olabilir. 😌 Belki de karar vermekte zorlanıyordur ya da sadece keyif aldığı bir sohbet ortamı yaratıyordur. Bu durum seni etkiliyorsa, hislerini açıkça ifade etmek en sağlıklı yol olacaktır. 😊 İletişim her zaman anahtar. 🌼
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ayYeteri kadar ilgi görmediği yasa ilgi bağımlılığı olduğu için. Çok üzülerek bende bunu yaptım birkaç kere. Ama sonra ne gerek var deyip hepsiyle konuşmayı kestim. Karşımdaki insanın ilgisi azalınca boşluğa düşüp yapıyordum. Yeteri kadar ilgi verilirse ondan başkasını görmez gözüm. Ama asıl sebep ilgi bağımlılığı. Belki erkekler başka şeyler arıyordur
30 Yorumla
8 ayAslında bu konu hakkında farklı görüşlerim var. Bence bu tür davranışların arkasında öz güven eksikliği yatıyor olabilir. Kişi, kendisine güvenmediği ve terk edilme korkusu taşıdığı için birden fazla kişiyle konuşarak, psikolojik olarak bu durumu idare etmeye çalışıyor. Yani, bu davranış aslında onun içsel bir güven arayışı olabilir.
21 Yorumla- 8 ay
Doğru ya maalesef...
8 aySevgilileri flörtü falan varsa ona bağlanmak istemediği için yapıyor olabilir. Böyle bir ihtiyaç olmamalı aslında ama devir onda bunda şundadır devri bir kişiye tüm vakti vermeyi israf olarak görüyorlar beyinlerini sevdiklerim
10 Yorumla
8 ayEn fazla 4 ve şuanda 4 kişiyle. birini çok seviyorum birini seviyrm diğeri norml belki diyrm diğeri ile oylesine
41 Yorumla- 8 ay
5. ci olayım çok yanlızım bu aralar kpuşmaya ihtiyacın var
Çoğu zaman ilgi ve onay ihtiyacı ya da seçenekleri açık tutma isteği yüzünden yapıyorlar.
50 YorumlaDoymuyorum knm ya ay ayrıca ayol bir herifle ömür mü geçer asıl sen onu aldatacaksin asıl bir kadın bir erkekle idare etmemeli erkekler gibi vasat canlılar için 1 kadin bulunmaz nimet ama bizim için elimizin kiri olmalı bir herif le ömür mü geçer o senin dışında başkalarıyla mi konuştu en yakınlarıyla konuş yol ver knk sen beni dinle bak
10 Yorumla
8 ayOnlara öyle dersen “ Sen, neden öyle kişileri tercih ediyorsun?” der. Yine kabahatli sen olursun. Sanki kendileri ilk seferden nokta atışı yapıp en doğru kişiyi bulmuş gibi…🤣🤣
10 YorumlaBunu yapan bir kac arkadasim var ve nisanli olduklari halde bir cok farkli yaşta evli kadinla flort halindeler. Sadece flort değil fiziksel erotik iliskileride var. Bunu sormadigini biliyorum ama demem o ki insanin icinde o durtu varsa bunu hic bir sey durduramiyor. Tek bir sey disinda. Korku, rezil olma ve dişlanma hatta dovulub oldurulme korkusu
11 Yorumla- 8 ay
O kişiye güvenipte nişanlı olan kıza yazık cidden
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
8 ayBir arkadaşım şöyle dedi; "Kız arkadaş bulmak mail kampanyası gibidir. Binlerce kişiye yazacaksın 5 6 kişi dönüş yapacak ve 1 kişi seninle olacak" çok tuhaf ama galiba gerçek :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHoşumuza gidiyor biriniz giderse diğeri kalır yalnız kalmayız ver vur kaç bir ona bir diğerine tak tak
127 Yorumla
Soran8 ayNe bileyim hiç sevmiyor musun birini bak kendimi övmek için demiyorum zaten gizliyim ama ben bir kişiyi kafaya takınca aşırı baglaniyorum
Cevap sahibi8 ayBende bağlanıyordum bende iyiydim bende insandım sevdim benimde kalbim vardı sonra biri çıktı anasını ziggggti kalbimin böyle oldum
Soran8 ayİyide sende insalara aynı kötülüğü yapıyorsun bu döngüyü kırmak yerine hani bir kızın suçunu belki de masum başka bir kıza yüklüyorsun kul hakkı değil mi
Cevap sahibi8 ayDeğil unutma seveni zigggerrleer zigggeniiii severler maalesef keşke onada bunu yapsaydım saf bir şekilde deli gibi sevdim ne kadar aptalım
Soran8 ayBilmiyorum ben tek kişi ile konuşma tarafındayım benim midem de almıyor birden fazla erkeği tabi bana kazık atıyorlar sevmiyorlar o ayrı
Cevap sahibi8 ayEvet sana kazık atıyorlar çünkü dediğim gibi seveni ziggerlerrrr zigemiii severler sende zigggg
Soran8 ayBen birini sevince ona zarar veremiyorum😭
Cevap sahibi8 ayKeşke senin gibi biri beni sevseydi
Soran8 ayBeni de zikerdin
Cevap sahibi8 ayAnlattığın gibi biri olduğunu bilsem severdim
Soran8 ayBelki kötü davrandığın kızlar arasında vardır böyleleri nerden bilecen
Cevap sahibi8 ayKmseye kötü davrandığım yok bakma olması gerekenü söyledim iş icraate geldimmi benden olmaz
Soran8 ayBende yapamıyorum her seferinde aldatılıyorum yeter mk
Cevap sahibi8 aySeçici ol hemen güvenme baya bir müddet sadece tanı
- 8 ay
Hocam iyi geceler müsaitsen bir sorum olacak dönüş yapar mısın rica etsem burdan sormayım
Cevap sahibi8 aySor kanka buradan sor
- 8 ay
Burdan olmaz gizli olamıyorum kimse okusun istemiyorum hocam
Cevap sahibi8 ayTm yazdım
- 8 ay
Bu bir gerekçe değil. Biri kazık attı diye bir başka masum insandan çıkaramazsın acısını. Bahane aramayın maymun iştahlısnz kabul edin. İleride yüzüne bakan olmayacak. Eline ne geçti şimdi on kızla görüştün de? Evlenseniz de üstüne kadın alır sizin gibiler. Alışmış kudurmuştan beterdir
Cevap sahibi8 ayAynen hep erkekler suçlu bu dediklerini yapan kadın hiç yok dimi
- 8 ay
Narsist erkek halleri bu tamamen yani öz güvensizlik resmen tedavi olun derim beyler
Cevap sahibi8 ayHmmm peki 😅
- 8 ay
@Byzabeyza arkadaşlar özelden konuşur musunuz sürekli bildirim gelip duruyor @soran yorumlarımı siler misin
Cevap sahibi8 ayMadem öteki erkekler de öyle dürüst erkeğin suçu ne? Aynı şey boş yapma istersen
Cevap sahibi8 ay@Byzabeyza aynen öyle
Gizli Üye(36-45)8 ayBende bunu yaptım bir zamanlar :(( neden biliyormusun. Evde huzur yok sevilmiyorsun bu yüzden önüne çıkandan ilginsevgi bekliyormusumy kendime bugün çok kızıyorum zamanında bende yaptım ama bana ders oldu …
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayErkekler her gördüğü kızla flört ediyordur her beğendiği kıza deme atıyordur kdjd hatta her gülümseyen kıza göz kırpıyordur. Gizli en az 2 sevgilisi bir de karısı bir de dini nikahı vardır bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı anda birkaç kişiyle konuşanlar, genellikle önemliymiş gibi görünmeye çalışıyor; ama işin aslı biraz kardeşim kokuyor
10 Yorumla
8 ayKadınlar duygusal boşluk ve ilgi için, erkekler de cins. belki birini ikna ederim düşürürüm kafası yani başka ne olacak.
10 Yorumla
8 ayÇünkü sevilmemişlik ya da o yaşa kadar görmezden gelinme durumu hiç kimseden ilgi almayış vs vs bende böyleyim maalesef ki
110 Yorumla- 8 ay
@sefa88 yo demem yeri doluyor çünkü
- 8 ay
@sefa88 valla hiçte dediğin gibi olmuyor
- 8 ay
@Damat_ erkeklerden intikam alıyorum bir nevi haklı olabilirsin
- 8 ay
@sefa88 ömür boyu böyle olacak sana giren çıkan ne hırt sende senin hemcinsinde 50 kızla yazışıyor şu an burada benimle konuşuyorsun başka tarafta başka kızla sende görürsün ananın âmını
- 8 ay
@sefa88 kuduruyorsun hiçbir şey olmayacak hepsiyle takılıp yol vericem egomu yükselticem sende köpek gibi zırlayıp kuduracaksın siz 50 kızla aldatırken iyiydi sıra bizde ananın âmını tersten göstermişler sana belli hoynosor it
- 8 ay
@sefa88 50 kızla takılmaktan iç dengen şaşmış belli ki herkesi kendin gibi midesiz sanma
Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Mahallede 10 bakkal varken sadece 1ine kazandırmak ayıp diye
20 Yorumla
8 ayBilmiyorum bi de inatla konuşmadıklarını söylüyorlar komikler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBiri gidince boşluğa düşüp acı çekmemek için. Zaten öyle insanların düzgün ilişkisi olmuyor. Sadakatsizlerdir
32 Yorumla- 8 ay
+++
Cevap sahibi8 ay@günes121212 🙏🏻
8 ayBenim anlamadığım nasıl zaman buluyorlar ben bir kişiye zar zor zaman ayırabiliyorum
10 Yorumla
8 ayEn çok birini seviyordur. Diğerleriyle konuşmaktan da zevk alıyordur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
8 ayGünümüz gençlerinin özeti bu. Ben düzgününü bulamadım.
120 Yorumla- 8 ay
Yaşla alakası yok. Düzgün bir adam ile tanışmış olsam şu an evliydim. Karşıma düzgün biri çıkmadı şu an'a dek.
- 8 ay
Keşke dediğimi nereden çıkardın ki
- 8 ay
Yani?
- 8 ay
Düzgün biri yok demeye çalışıyorum. Bakmasını bilen bir erkek olsa bu kız ciddi evlenilecek bir kız der ve evlenirdi. Bunun neresinde keşke var?
- 8 ay
Keşke olsa demedim ki. Çok anlam aramışsın cümlede.
- 8 ay
😂😂😂
- 8 ay
Yazık ya
- 8 ay
Sen niye bu kadar takıldın cümleme
- 8 ay
Balık burcu musun
- 8 ay
Herkesin partner seçiminde kriterleri var. Yaşım 24 ve yaşıtım veya daha küçüklerim ilgimi çekmez, kişisel zevk meselesi bu, kimseyede laf düşmez. Genel gözlemimde gençlerde bu şekilde olduğu. Kaldı ki 30 yaşındakinde de gördüğüm bu oldu önceki deneyimlerimde. İstisnalar olabilir fakat ben görmedim. Sorumluluk ve ciddiyet 30 yaş altındakilere çok uzak artık.
Kişisel görüşümü merak etmende tuhafıma gitti.
Gizli Üye(18-24)8 ayValla artık bende yapıyorum bunu. Çünkü ciddi birini istiyorum ama ciddi gibi davranan hareket eden kimse yok.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kimisi karaktersiz kimisi ne aradığını bilmiyor kendini tanımadan birini tanımaya çalışmak zor mevzu.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aygenelde kadınların kafası fazla sulu olur bir tanesine yazarsan zırt pırt nazlanır kavag çıkarıp sinirini bozar. o yüzden 3.-4 tane olacak ki biri bozutursa nimet bilip diğeriyle vakit çeçiririsin.
01 Yorumla- 8 ay
Bak hele
Gizli Üye(45 üstü)8 aySıkılgan doyumsuz ne istediğini bilmeyenler böyledir
32 Yorumla
Cevap sahibi8 ayTeşekkürler 👍
Seçmek için aralarından. Bence flörtken normal. Ama biriyle bulusup ümit verdikten sonra yapılıyorsa aldatmaya girer tabiki
10 Yorumla
8 ayHangisi ile olursa deneyip canının istediği ile görüşüyordur, ya da bazılarını yedekte tutuyordur :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHiçbirini gerçekten sevmiyor. Yedekte tutma ihtiyacı hissediyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayBazen birden fazla kişiden hoilanılabiyor. Özellikle kızlarda daha çok. KS'nin en eski üyelerindenim burada defalarca sordular.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
8 ayLaçka insan tipi bunlar samimiyetsiz hangisi daha iyiyse onunla devam etmek ötekine tekmeyi atacak onun için
00 Yorumla
8 ayBütün güvenleri kırdını çünkü, kendinizi pul kadar ucızlattınız, herşeyi kumara bağladınız. iyi bile bence
02 Yorumla- 8 ay
Konuştuğun kızla ilgisi ne ötekilerin davranışının ne saçma insanlarsnz. Zamparayim maymun iştahlıyim demiyorlar da ona buna bahane buluyorlar. Evliyken bile başka kadınlarla konuşuyorsunuz ne alaka? Gidip boyalı havalı tiplerin peşine düşersen kazığı yersinz tabi hak ediyorsunuz. Size ahlaklı namuslu kız gösteriyorlar Kezban bu deyip burun kıvırıyorsnz. Geçin bunları. Bu saatten sonra sizin gibilerine zaten kimse güvenmez
- 8 ay
@Byzabeyza tanımadan yorum uapan zavallı..
+1 sebep sen oldun şimdi
- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
8 ayBunu kadınlar yapıyor.. erkekler sadece yazar ama herkesten istediği cevabı alamaz kadınlar ise istediği kadar kişiyle yazıp konuşur sonra engeli atar
00 Yorumla bilmiyorum fakat ben de yapiyordum bunu bir donem. rp hesabim oldugu zamanlar ozellikle. ya genel olarak ailenin veremedigi sevginin yerini doldurmak icin oldugunu dhsunuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÇok konuşanlar ondan, kötü bir niyetleri yok esasında.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayNeden aramak yanlış, bunun adı sadakatsizlik
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 8 ayAdamligin bu olmadigini bilmeleri gereken tonlarca ezik erkek var ulkede
13 Yorumla- 8 ay
Bu sitede gördüğüm en haklı yorum olabilir
- 8 ay
@günes121212 haklı olmak bu konuda da üzücü işte
- 8 ay
Haklısın ama özellikle bizim ülkedeki çoğu erkek öz güvensiz ve toksik aileden geliyor bu yüzden bir kişiyle asla yetinmiyor veya sevgi nedir bilmiyor bile acı gerçek bu
Gizli Üye(25-29)8 ayÇok belli oluyor zaten çok kişiyle konuşan direk belli ediyor.
12 Yorumla- 8 ay
Nasıl mesela belirtileri
Cevap sahibi8 ayDevamlı sosyal medyada olur. Planlar o saat olmaz der gibi. Telefonu susmaz. Devamlı telefonda olur. Gecenin geç saatlerinde aktif olur gibi gibi gider bu
Kimse güven vermediği için yapan var diğer nedeni ise namussuzluk başka açıklaması yok
00 YorumlaNefsinden bu çok yanlış böyle yapmak zalimliktir daha neler derimde edep siz anlayın ;)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
8 ayTarzım değil yapmam yapana da saygı duymuyorum
00 Yorumla
8 ayHem öz güvensiz hem karaktersiz oldukları için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. burada bile öyle biri denk geldi tiksindim kadından
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı.
8 aynedenden çok nasıl yapıyo. profesyonel dolandırıcılar ya
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben aynı anda birden fazla kişiyle konuşunca mala bağlıyorum kime ne yazdığımı şaşırıyorum mk
00 Yorumla
8 ayBence acayip çocukta ama bu kişi yaptığının yanlıştan çok ergence ve kalitesizlik olduğunu anlayınca gerçekten olgunlaşıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÇünkü biri olmazsa diğeri olur, sanki yatıyorlarmuş gibi konuşuyorsun, konuşurken niye sadık kalsınlar ki alt tarafı konuşma yazışma yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEn nefret ettiğim şey. Bunu yapanlar insan değildir, şerefleri ve haysiyetleri yoktur bence...
00 Yorumla
8 ayBir erkeğin tek konuştuğu kız asla olamazsın durum böyle iken biz napak
14 Yorumla- 8 ay
@Damat_gercekler
- 8 ay
Karşısındaki kişiye karşı duygularından emin olmamakla ve sadakatsiz olmalarından
10 YorumlaTatminsizler de ondan bir kişi yetmiyor
31 Yorumla- 8 ay
Bazı erkekler kendini sevmiyor bu yüzden o boşluğu karı kız ile doldurmaya çalışır
- Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.
8 ayEskiden yapardım şimdi yok
314 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
8 ayBen bir kişi ile konuşamıyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayPeki bu siteden soru cevap yapmak birden fazla konuşmak demek mi en çok bu kafama takılır?
21 Yorumla
8 ayGüvenilmez ruh hastası olanlar öyle yaparlar.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ahlaksız oldukları için. Başka bir açıklaması yok.
212 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
Noldu cinsel soru soran sen degilmiydin
- 8 ay
😂😂 noldu yollu seni ne zoruna gitti
- 8 ay
Veren sensin millete
- 8 ay
Evet milletin altına yatıp durma 😂
- 8 ay
Olur sanada namussuzluk belgesi
8 aySevmediği için. İnsanların beğendikleri hoşlandıkları değişir sevgi aşk yoksa olmuyor sadakat içten gelmesi lazım zorlamayla olmaz
00 Yorumla
8 ayÇünkü ciddi düşünmüyorlar zaman öldürmek icin
10 Yorumla
8 ayEgolarını tatmin eden narsist insanlar oldukları için
10 YorumlaO ruspu ruhulu oldukları için
10 YorumlaTek kişiyle konuşunca o kişi değer anlamıyor o yüzden.
11 Yorumla- 8 ay
Düzgün kadınlar seçin o zaman ha doğru siz kendiniz bile düzgün değilsiniz ya
- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler