Bir insanı tanıyabilmek ve anlayabilmek için ona özel zaman ve alan yaratmanız gerekir..
Diğer türlü hiçbirini tanıyamıyorsunuz zaten. Tanıdığınızı zannediyorsunuz sadece..

Bir insanı tanıyabilmek ve anlayabilmek için ona özel zaman ve alan yaratmanız gerekir..
Diğer türlü hiçbirini tanıyamıyorsunuz zaten. Tanıdığınızı zannediyorsunuz sadece..
Amaç tanımak, tanışmak, hayatında bir yere konumlandırmaksa kesinlikle birden fazla insan girmemeli o alana.. Kapalı bir oda gibi düşün.. Bir insanın ordaki aldığı oksijen ile iki kişinin aldığı oksijen tüketimi farklıdır.. Ben çok daha konfor istediğim için, daha sık nefes alıp veririm.. Dolayısıyla oksijenimi paylaşırsam nefessiz kalır boğulurum..
Kaldı ki başkasına ihtiyaç duymaması noktasında garanti verebilirim.. Arkadaş, abi, dost, fark etmez.. Gerek bırakmam kimseye.. Buna rağmen hala başkası varsa, mağaramdan çıkıp gitsin..
Siz de çıkın arada mağazanızdan beyfendi. Hava almak iyi gelir 😀
Çıkınca bunlarla karşılaşıyoruz işte.. Sonra mağaram daha cazip geliyor bana.. Çünkü orada böyle şeyler yaşanmıyor..
Can sıkıcı bir durum evet ama bu da belki de insanın gelişiminin bir parçasıdır 😀
Dünya değişiyor hem de dönüş hızından daha fazla bir hızla değişiyor. Bu değişimlere uyum saglayamadigimiz surece de gelisemiyoruz🙃
Evet değişim her zaman keyifli olmuyor oldukça acı verici olabiliyor çoğu zaman..
Değişen etrafımızdakiler olunca, bunu uzaktan izlemek ve emin olmak daha net oluyor..
Kişi geldiği yeri de unutmamalı..!
Fikirler değişebilir ama duruş sabittir..
Dün beni rahatsız eden, bugün de eder, yarın da edecek..
Dışarısı ne kadar değişirse değişsin..
Geldiği yeri unutmamalı evet ama geldiği yere de takılı kalmamalı..
Şartları iyileşir, gelişir, değişir.. Bunlar hayatın bize dayattığı olağan sonuçlar ama Neden geldi, nasıl geldi.. Bunlar hep vefalı olmanın emareleri..
😀
Normal iletişim olarak diyorsan eğer mesela birisinin tarihi iyidir onunla onu konuşur, diğeri ile sanat, diğeri ile ekonomi vs. sebep bu.
Flört, ilişki olarak diyorsan da farkında değillerdir ama yine aynıdır. Birisinin işvesi cilvesi, diğerinin güzelliği, bir başkasının zekası vs. diye devam eder.
İçlerinde en değerlisi ve teecih edevekleri de en çok eksiğini kapatan olur. Bu tek bir konuda büyük bir hacim de olabilir emsela sevgi ihtiyacı gibi, oek çok konuyu kendisinde barındıran da olabilir 😀
Gitti yine Bence'lik cevap 😂
Kabul bunu hepimiz belli ölçülerde yapıyoruz da o dengeyi kurmak önemli 😀
Gitmez o EİC 'ye dönüşür 🤩
Evet hatta mümkünse tek tek gitmek en etik olanı ama bazen aynı anda gelinebiliyor ve o kişiyle o an iletişim kurmazsan belki de çok iyi arkadaş, dost olacağın birisini de kaçırabiliyorsun...
Dediğin doğru, zaman ayrılmalı ilgilenilmeli, özenilmeli o başka konu ama her zaman olmuyor.
Şunu da ben çözemedim neden teker teker gelinmiyor jdjdkdk
Kocaman bir piramit olarak ele almak lazım zihnimizi.
İnsanların bir gelişi var bize. Haliyle aura renkleri (seviyeleri) de var. Ben buna gore kimi hangi kademeye getireceğime karar veriyorum.
Sonra onlar da gidişata göre kendi konumlarını belirliyorlar..
Sadece seyretmek kalıyor geriye..
Neden teker teker gelinmiyor?
2 gündür ben de aynı şeyi düşünüyorum ve şaşkınlığını yaşıyorum bunun😀
Bence bu durum evli veya mutlu bir ilişkisi olanların daha fazla rağbet görmesiyle aynı sebepli gibi 😂
Yaa kesinlikle o an zihnimde bir nokta kırıldı onu hissettim ve sonucu da böyle oldu😀
Çözersen veya neyi çözdüysen bize de söyle sjjh
Hazıra konmak çok keyifli oluyor 🤣🤣
Sen paylaşmayı çok seversin😇
Sitede guncelleme olduğunda bile üyelerle bilgilerini paylaşıyorsun daha fazla faydalansınlar diye🤩
Hocam enerji konusunu dün işlemiştik sjjh
Organik irkcilik yapma😟
Bir elin nesi, iki patinin fofengi🥹
Bir elin nesi iki patinin miyavı😒
Aynı anda birden fazla kişiyle konuşan insanların net olarak şirazesi kaymıştır!
Beni bu huyumdan dolayı çok eleştirenler olmuştu neden başkasıyla konuşmasında sorun mu var!
Sadece seninle konuşmak zorunda mı gibi kendini savunan insanları gördüğüm zaman otomatikman soğuyorum..
Bana göre bir insan size yetmiyorsa yani yanında her şeyinizi paylaşamıyorsanız evet yetersiz bir kişilik diyerek başka insanlara yönelebilirsiniz.. evet benim egom dağlardan büyük kimsenin 2. Planı olmam
Eski sevgiliyle konuşmak neden bu konunun dışında tutuluyor peki?😀
Ben bir şey farkettim. Biri, insanlarda neyi acimasizca elestiriyorsa kendisi de o olayın başrolünde oluyor..
Eski sevgiliyle konuşmak da tabii ki yanlış, yani bunun dışında tutanlar da da sıkıntı var ben bir insanın bir insan odaklanması gerektiğini hep savundum yani bütün o dağını tek bir insana veremiyorsan o insanın hayatında yer etmemelisin
Konuşarak yazıyorum da kelimeleri bölüyor bu geriz*kalı idare et artık
O insanın zamanını çalmamalısın. Zaman kıymetli..
Hangi insandan bahsediyorsun! Ortada bir insan olursa dikkat ediyorum Zaten
Herkes çok gergin bugün 😂😂
Benim genel halim ama pek haz etmedim bazı noktalardan açık ol bakalım sen hayırdır
Buradan olmaz😀
Ha bi olay var yani ima ettiğin şekilde
Her şeyde olduğu gibi bunda da amaç üstenlik. Yani tıpkı sekste tutku yerine orgazm aranıyor dediğimiz gibi ilişkilerde de hislere önem vermek yerine yalnız kalmamaya odaklandığımız için. Zamanın rahatlığı da buna olanak sağladığından herkes için normal hale geliyor çiçeğim 😅
Aşkım yasaklı kelime onlar cıss yapacaklar şimdi 😅😂
Şşş çaktırma çaktırma ben o detayı bilmiyordum yakalanmam belki hahahahaha 😂😂😂
Dur ben seni bir koruma altına alayım da işlem yapamasinlar😅🥰
Yia seni yerim 🫢😂
Canım senin dediğin gibi, gerçekten birini tanımak için odaklanmak ve zaman ayırmak şart 💛. Birçok kişi aynı anda birden fazla kişiyle konuşmayı, kendini güvende hissetmek, seçeneklerini çoğaltmak ya da yalnız kalmaktan kaçmak için seçebiliyor. Kimisi de sosyal çevresini geniş tutma çabasında oluyor. Ama derin, gerçek ve anlamlı bir ilişki için illa ki özel bir alan yaratmak şart bence 🌱. Senin gibi düşünenler her zaman kalbinin sesini dinlemeli, değerini bilmeyenle de vakit kaybetmemeli 💫.
Bu arada duvarda yazan laf çok tatlı, gülümsedim 😄 Sana hep içten sevgiler!
Cevap
27Cevap
Biriyle 'konuştuğum zaman.. Bqskq birine vakit ayırmam elbette sosyal canlılarız.. Ama genel vaktim tanımak istediğim kişiye ayrılır.. Olması gereken de bu olmalı.. Lakin günümüzde insanların kendilerine saygıları yok ki.. Karşısındaki insana olsun.. Bu çılgın teknoloji çağı insqblara korkunc ihtimaller olasılıklar verdi.. Özel biri bulmaktansa oturduğu yerden bir çok kişiyle ilestisim haklı verdi.. En ufak ihtimalin peşinde koşuyor.. Özel baglar kurulamıyor.. Herkesle sığ banal bir ilişkiler ağı kuruluyor... Derinlikli sohbetler kişisel yaklaşımlar yer o robotik ve yüzeysel bir yaklaşıma bitakti... Üzücü :))
"Lakin günümüzde insanların kendilerine saygıları yok ki.. Karşısındaki insana olsun.."
Sorumun cevabı bu galiba 😀
Teşekkürler efenim 🙏
18-24 yaş aralığında olanların enerjisi ve yeni insan tanıma hevesi buna uygun olabilir ama belli bir yaştan sonra insan darlanıyor yahu. Herkesle nasıl samimi olabiliyorlar, herkese nasıl vakit ayırabiliyorlar hayret ediyorum. Ve öyle insanları da pek samimi bulmuyorum.
Bu ihtimali de düşündüm. O yaşlara gittim ama ben o zaman da tek kisiye odaklanırdım. Onunla iletişimi kesmeden dikkatimi vermezdim kimseye.
Ha n'oluyo biliyor musun?
İletişim de bazı sıkıntılar varsa akmıyorsa kendiliğinden o arada araya başkaları girebiliyor, tam olarak bitiş noktasına gelene kadar 😀
Herkes o yaşlarda aynı olamaz tabii. Ben o yaş aralığında on kaplan gücündeydim herkese laf yetiştirirdim ama ben bile duruldum ajajskskskd insan bi noktadan sonra bi n’oluyo ne bu vıcık vıcık diyip kendine ayar vermeli yani :))
Verdik efenim. İlk önce ayarı kendimize verdik😀
Köylü kurnazı dediklerinden.
Tüm seçenekleri aynı anda ilerletip işine geleni bulana kadar yol kat edeceğini düşünen yetersiz IQ sahipleri.
Bu bir gereklilik değil, sorsan adına meziyet diyecekleri ''çapkın'' olabilme heveslisi yurdum insanı.
Gerek duymuyorlar çünkü bu bir gereklilik değil bana göre açgözlülük gevşeklik vs vs bir başkası kendisine göre daha mantıklı cevapları olabilir ama yanlış bence benle konuşan birinin aynı anda bir başkasıyla konuşmasını istemezdim
Bence de yanlış.
Doyumsuzluk, aslında tek kişiyi tanıyıp diğerine geçsek daha iyi olacak ama herkesi tanımak istiyoruz, belki herkese çıplak görmek istiyoruz içimizdeki gizli düşünce bu.
İçindeki gizli düşünceyi gizli tutmaya devam etseydin keşke.
Valla yapabilenleri tebrik ediyorum zira konuşma ve iletişimde mono girişliyim. İnsanlar konuşacak ne buluyor onuda bilmiyorum o da ayrı bir durum.
Konusmuyorlar ki sadece yakınlık kuruyorlar. Koklaşmak gibi daha çok bu hayvanlar alemine daha yakın bir uygulama ahaha
Benene ha he hi 😂😂
Herkes birden fazla kişi ile konuşup. Karşındakinin tek onla konuşmasını beklediği bir dünyada yaşıyoruz sanırım. Allah herkese sabır versin
Niyet önemli beyfendi niyetli. Ne niyetle ve nasıl konuştuğuna bakarım ben😀
Bende 🤣😁
Bir kişi bile yok konuştuğum. Ben çok fazla kişi ile konuşamam o kadar zaman ayıramam zaten.
Neden kimse yok peki?
Bir sevgilim ya da flörtüm yok çünkü.
Tek kişiyi tanıyan kendini ona adayan kişiler evlendiler
Ne alakası var be?😂
Çevremde denk geldim ben ne yapayım 🤣😂🤣
İnsanlar çoğu zaman yalnız kalmaktan korkar ya da meraklarını tatmin etmek ister. Ama haklısın, birini gerçekten tanımak için özel zaman ve dikkat lazım. Yoksa sadece yüzeysel bir izlenimle yetiniyorsun.
Görsele bayıldım 😅 çünkü doyumsuzlar yalnız kalamiyor her anı her boşluğu doldurma çabası analar işte ne beklenir ki
Maymun iştahlı olmaktan kaynaklanıyordur, bir dalı bırakmadan diğerine tutunma çabası.. İnsanların zamanları bu kadar değersiz mi gerçekten anlamıyorum..
Doyumsuzluk böyle bişey. İlgi açlığı sadık kalamama vs vs.
ortalık aynı anda bisürü erkekle konuşan kadın dolu. haliyle tek bir kadınla konuşacak kadar bütün ilgimi ve enerjimi ona harcayıp onu tanımaya ayıracak kadar enayi değilim
bir erkekle konusmak bu kadar eglenceliyse iki erkekle konusmak daha eglencelidir diye dusunuyorum
Çünkü kimse kimseyi sevmeye emek vermeye değer görmüyor
Genel olarak sürekli arayış halinde ve doyumsuzuz.
Arkadaş olaraksa tamam da flörtleşme durumunda uygun değil
Arkadaşlık anlamında olabilir bence, ilişki anlamında etik değil onun günahı.
Çoğu kişi değil çoğu kadın konusuyor zayıf ve duygusal olduklarından kaynaklı
Erkekler de yapıyor bunu.
Duygusal kapkaççılar, kararsız ve ezik tipler.
Konuşma isteği ister istemez oluyor kadınlar da erkekler de konuşabilir.
bazı insanlar bağlanmazlar, sosyal çevreleri geniştir dolayısıyla herkesle konuşur günlerini gün ederler dünya onlar için döner
Bizim bir kişiye vaktimiz kalmıyor oysa 😂
Öncelikleriniz farklı olduğu içindir o 😂
olabilir 😀
Ben bunların hiçbirini istemedim. Benim suçum neydi?😂
🤣🤣🤣
adına flört dedikleri acayip bir şey var. sevgili adaylarını sırayla deneyimlemek yerine aynı anda deneyimleyebiliyorsun.
Kalbi geniş napsın karakteri bu onunda😂
Doyumsuzluk ve aç gözlülük var kızlarda bu ego tatmininden de kaynaklı olabilir
Tüketim toplumu :D
Kılıf da hazır hemen 😂
Benim de yorumum bu, minare-kılıf ilişkisi.
Nesini anlamadınız beyfendi?
emoji var sonunda.
🤷♀️
Senin modun düşük bugün. Al şunu dinle de kendine gel😀
https://youtu.be/WjqYTpE6Qdg?feature=shared
Hiç de öyle değil. Kimseyle konuşmuyorum
Konuşma fırsatı bulamıyorum
Öyle huylarım yok.
Bunu bir kaç erkekle konuşan sana sormak lazım 😄
Açıkta kalmamak için...
O yüzden kimseye güvenilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?