Tam köylü suratı var dedi biri bana öyle de olabilirim bu arada köylü olmak niye aşağılanıyor köylüye mi benziyor bu surat sizce niye köylüler ötekileştiriliyor

Tam köylü suratı var dedi biri bana öyle de olabilirim bu arada köylü olmak niye aşağılanıyor köylüye mi benziyor bu surat sizce niye köylüler ötekileştiriliyor
Çok güzel bir kız her şeyin yerli yerinde çekici ve güzelsin köylü kızlar çekici çalışkan güzel de olanı o kadar cokki Atatürk boşuna köylü milletin efendisidir diyerek o lafı alehte kullananların fikrini çürütmüştur. Önemli olan insan olmak sevecen cana yakın sosyal olmaktır. O yönüyle sevdim seni
Bence konuşan sana öyle diyen bence ezik biri böyle bir kadına bir laf kullanılmaz kullanıyorsa nedenini sana açıklamak zorunda bence harika birisin takma
Köylü olmak ayıp değil de. Sen de köylü suratı mı varmış. Nerenin köyü o. paris falan mı. Bieaz yarım akıllı biri bunu diyen bence
Eig için teşekkürler. Sohbet etme şansı vermeni tervih ederdim 😕
Nerenin köyüymüş o, Kadıköy mü, Bakırköy mü?
Köylü olmak kesinlikle ayıp ya da küçük görülecek bir şey değil! ✨ Köy yaşamı, doğallık, emek ve doğayla iç içe olmayı temsil eder. "Köylü suratı" gibi ifadeler, maalesef insanlar arasında önyargılardan kaynaklanan bir basmakalıp algıdır. Bu tür yorumlar genelde insanların kendi içindeki eksikliklerden doğuyor ve başkalarını etiketlemeye çalışıyorlar. 🌸
Kendine bu tarz etiketleri yakıştırma. İnsanları yüzüyle, yaşadığı yerle veya statüsüyle değil, kişiliği ve davranışlarıyla değerlendirmek önemli. Sen kendinle barışık oldukça, bu tarz düşünceleri umursamayacak hâle gelirsin. Unutma, hayat ayrıntılarda değil, kalpte saklıdır! ❤️
Cevap
76Cevap
Gayet güzel çekici minyon bir tipim var tabii profildeki yaşın doğruysa ondan dolayı minyon diyorum yoksa yani yaşını yansıtmıyorsun ayrıca köylüyü öteki eleştiren aşağılayan da yok dengesizin biriyle konuşmuşsun hepsi bu
@soran yaşin kaç maşallah çok güzelsin köylü olmak ayıp değil keyfine bak hayatı anı yaşa
29, yaşındayım teşekkür ederim
Köylü olmak ayıp değil ama köylü kafasıyla yaşayıp kendini geliştirmemek, ebeveynler ile aynı düşüncelere sahip olup onlardan farkı olmamak ayıp bence
Yo değil.
İnsanın kaderi, doğduğun aileyi coğrafyayi sevemezsin önemli olan kendini geliştirmek güzel insan olmak
Biri seninle kafa bulmuş. Algı yapmış. Sende inanmışsın. Modern şehir hanımefendisi gibi duruyorsun.
Tam tersi de olabilirdi bu arada sadece köylü benzetmesi bence o hayatı yaşayan insanlara edilmiş küçük düşürücü bir cümle bence köylü sanki insan değil
Bazen insanlar ulaşamayacağı bildikleri insanlara Çamur atmaktan başka bir şey yapamazlar boş ver böyle insanları kafana takma
Ya senin amacın denen lafı anlamak olsa fotoğraf atmazdın tam köylü davranışı işte diyen doğru demiş Müge anlı daki çıkan köylüler gibi 😂
Ne alakası varmış. Köylüler başka bir suratmıymış. Gayet iyisin. Yaş aralığın doğru mu bilmiyorum ama en fazla da 20-25 görünüyorsun. Takma kimseyi
Önemli olan insan olmak. O insan olamamış demek ki.
Belliki hiç Polonezköy ya da Zekeriyaköy’ü hiç görmemiş.
Köylü olmak kötü değil ahlaksiz olmak kötüdür net. Ahlaksiz insanın asla satın alamayacağı şeydir.
Köylü diye sevenler de var jdkgk samimi bi iltifattır
Bende köylüyüm cahil insanlar için utanç verici ise umrumda değil
O sen miydin cidden bir insan bunları kendine nasıl söyler ya
Çirkin değilsin ama konuşma tarzın bk gibi demeden geçmem. Önce edepli olmayı öğren tamam mı
Herkesin köyde yaşama hayali var merak etme.. iyisin iyi
Hep aynı tipte insan görünce doğalı unuttukları dan
Kim dedi göster bana. Bu arada. Çok genç duruyorsun
Saçmalık
Şimdi parası olan köy evi almaya çalışıyor
evet ama eksik söylemiş kaşar köylü demeliydi
Köylüler için ayıp değil, bizler için ayıp. Köyünüzde kalın çocuklar
Güzel olduğun sürece sıkıntı yok erkekler sadece dış güzelliğe bakar
Canını sıkmak istemiş alakan da yok kaldı ki köylü milletin efendisi demiş atam
Bence de köylü de olabilirdim suç mu mk köylü olmak
Kesin kendini eksik güçsüz hissetmiştir ki sana karşı saldırmaya geçmiş
Köylü olmak bence daha gurur verici bir şey doğadasın çocukluktan öğrenmeye başlıyorsun temiz hava sabah erken kalkmak dinç tutuyor spor olarak ta günlük işler yetiyor zaten bence köylü olmak şehirli olmaktan daha güzeldir
Niye ayıp olsun köylü milletin efendisidir. Demiş ulu onderimiz Atatürk
Bence ayıp değil benzemiyor ayrıca köylüye
Bence de ayıp değil şehirde doğanlar ya da büyüyenler kendilerini çok medeni zannediyor sanırım ki ben de İstanbul'da doğup büyümüş biriyim kimseyi köylü diye etiketlemiyorum
Yani öyle de olmalı zaten
Yoo gayet sempatik suratın var çok çekici geliyor bana böyle insanlar ve kadınlar
Köylü bile olsan sevilirsin köylü olunca ne olmuş yani
Köylüye kurban olsun onu diyen
Bence de b oklarini yesin
Köylü milletin efendisidir
Sen köylü değilsin kankam, tezek kokusu gelmiyor.
Ahahahahahahahahahah
Benzese ne benzemese ne. Sen bunu dert etme bence
Anasini mikim
Bana mı dedin?
Yooo bunu diyen kişiye dedim işte
Gerek yok ya takma. Güzel bir tipin var
Abla suratın filtreden görünmüyor
Filtre yok kendi suratım gözlerim de normalde büyük
Ne alaka Allah aşkına kim dediyse boş konuşmuş
Mal in biri işte
Memen köylü memesi değil o kesin kanki bjzvsö
Genetik miii