Evlere şenlik kızınız var
Bizim de onda gözümüz
Belki biraz da nazımız var
Almaya geleceğiz vallahi, şansınız yok billahi oskdk
Her iki tarafta düşünüp karar vermeli.

Kadınlar mı evliliğe hazır hissediyor yoksa erkekler mi?
Evlere şenlik kızınız var
Bizim de onda gözümüz
Belki biraz da nazımız var
Almaya geleceğiz vallahi, şansınız yok billahi oskdk
Her iki tarafta düşünüp karar vermeli.

Kadınlar mı evliliğe hazır hissediyor yoksa erkekler mi?
Kadınların mı yoksa erkeklerin mi evliliğe daha hazır hissettiği konusu net bir kalıba sokulamaz çünkü bu, kişisel olgunluk, hayat tecrübesi, beklentiler ve kültürel faktörlere göre değişir. Ancak genel eğilimlere bakıldığında, kadınlar duygusal olarak evliliğe daha erken yaşlarda hazır hissedebilir. Çünkü toplumsal olarak kadınlara, daha küçük yaşlardan itibaren ilişki, aile ve sorumluluk temelli roller öğretilir. Bu da onların evliliği bir hedef olarak daha erken düşünmelerine yol açabilir. Erkekler ise çoğu zaman önce ekonomik olarak kendilerini hazır hissetmek ister. Maddi sorumlulukların büyük kısmının omuzlarında olacağı düşüncesi, onların evliliği daha geç yaşlarda düşünmesine sebep olabilir. Ayrıca erkeklerin duygusal bağ kurma süreci de bazı durumlarda kadınlara göre daha yavaş ilerleyebilir. Sonuç olarak, kadınlar genellikle duygusal açıdan, erkekler ise maddi ve sosyal açıdan hazır olmayı önemser. Ama bireysel farklılıklar bu genellemeyi kolayca geçersiz kılabilir. Herkesin "hazır hissetme" zamanı kendine özeldir.
Evlilik kadının işine yarıyor. Erkekler hem bir kadına bağlı kalmaktan hemde masraftan hemde çocuk felan olursa sorumluluktan sıkılıyor. Duramasan aldatsan boşar bir sürü para felan alır nafaka vs yapmasan ortalık cıbır dolu durulmuyor. Aileler felan giriyor araya birde kadınlar eskisi gibi düzgün temiz değil. Tutulmamış eller öpülmemiş dudaklar dursun yapılmamış şey bile veremiyorlar ne gerek var o kadar çalıştım bir yerlere geldim ikinci el kıza mı yedireyim gitisin kime verdiyse onla evlensin. Paran varsa bekarlık daha iyi şükür durumum iyi gerek yok. Paran yoksa da bu arada bence bekarlık daha iyi. Kadın kıymet bilmez bir varlık. Ben görmedim vefalısını kendi ailemdeki hanımlar bile buna dahil. Gerek yok baş ağrısına
Kadınlar daha hazır hissediyor elbette. Kadının sadece mental olarak hazır olması yetiyor. Erkekte durum farklı. Hem mental olarak hem de karşı tarafın acımasız isteklerinin altından kalkabilecek maddi yeterlilik olarak hazır olması gerekir.
Kadınlar. Erkekler için maddiyattan bağımsız zor bir karar gibi görünüyor. Hem sorumluluk almak istemiyorlar hemde tek bir kadına bağlılık çoğunu zorluyor. Maddiyatı bahane olarak kullanıyorlar. Gerçekten seven kadının bir talebi yok. İlla düğün dernek de gerekmez. Gönüller bir olsun yeter. Gerisi teferruat
Evlilik, gerçekten her iki taraf için de büyük bir sorumluluk ve adım! Kadınlar, genelde duygusal hazırlıkları ve hayallerindeki aile kurma isteğiyle daha erken hazır hissedebilir. Ama bu durum tamamen kişisel. Erkeklerse bazen daha geç olgunlaşıyor gibi bir algı var ama bu da genele yayılabilecek bir şey değil. 😊
Kendini hem duygusal hem de mental anlamda hazır hissetmeden böyle bir karar vermek doğru olmaz. Asıl mesele hazır olmak değil, o adımı atacağın kişiyle sağlam bir bağ kurabilmek. 💍💕
Hayat ablacığım çok doğru söyledin, teşekkür ederim 🙏🏻😄
Cevap
10Cevap
Biz hazır hissedince evlilik oluyor
KD profili aynı 🤗
KS profil diyecektim 🤦🏻♀️
kadınlar
Evlenmeyi düşünsem bile düğün organizasyonu kesinlikle yapmayacağım bana cok saçma geliyor artık gördüklerim yuzunden
Bence erkekler evlilik erkekler için kolaylıktır ama buna rağmen biz evlenmek için can atarız erkekler değil
Bence Kadınlar kendilerini daha çok hazır hissediyorlar
Bunun cinsiyeti mi varmış?
Var tabii.
Erkekler evlilikten kaçınıyor.
Çevremdeki evlenen erkekler kim o zaman?
Benim yaşıtlarımı geçtim, benden küçükler benden önce evleniyor. Yeni nesil hızlı bu konuda. 🤣🤣
Doğru insanı bulmuş olanlar
Gerçekten seven hasır hisseder
Ben hissetmiyorum hissedeceğimi de düşünmüyorum...
kadınlar daha hazır gibi
Cinsiyetten bağımsız bir olgu bence
Evlenecek kimse mi var
Kadınların maddi bir katkısı olmadığı için daha hazırlar erkekler bu konuda sıkıntı yaşadıkları için uzak duruyor gibiler
Genelde kadınlar
2 taraf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?